Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

kızlarr kendimi çok kötü hissediyorum işyeri yoğun hayat yoğun birde bu mevzular çok ama çok yorgun hissediyorum bi yatsam hiç kalkmasam

kızlarr kendimi çok kötü hissediyorum işyeri yoğun hayat yoğun birde bu mevzular çok ama çok yorgun hissediyorum bi yatsam hiç kalkmasam
bende aynı durumdayım malesef.... uyumak istiyorum sadece birde şu bebek mevzusu benı yıpratıyor

bende aynı durumdayım malesef.... uyumak istiyorum sadece birde şu bebek mevzusu benı yıpratıyor
Bebek düşüncesi işlerde aksaklığa yol açıyo bu da bana geri dönüyo tabi hamilelik olana kadar da çalışayım dıyorum bır yandan da.. diğer yandan insanlarrr... yüzüm ateş gibi yanıyo stresten

cnm senı çok iyi anlıyorum memur olmama rağmen bazen işten cıksam da evimin hanımı olup çocuk doğursam diyorum, sonrada yaaa olmazsa bu sefer evde de kafayı yerım diye korkuyorum.... geçicek inş bunlarda bizde anne olacagız, sonra neden bu kadar taktık diye birbirimize gülecegız inş

R rune @balınmaz kızlar bende şimdi kahve leke geldı birkaç damla ilk defa oluyor adetıme 8 gün var ... klomen ve çat iğnesi yapmış olabılırmı ?

Canım aslinda bebek yapmayi unutmak gerek.genelde bosver amaan dendiginde hamile kaliyorlar.hem etrafinda cok var hemde burdq forumda okuyorum.unutumamiz lazim ozellikle ben ve S sinkar gibi nedeni yoksa stres ve kafaya takmaktan olmuyo.keske basarabilsek

haklısın cnmmm ama nasıl unutabılırım kı birde tedavi görmeye başlamışken çok zor işimiz Rabbım aratmasın daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…