Canm iyi düşün iyi olsun herşey olacağına varırnormal döngüme göre 9 mayıs olmalıydı ama bence yine gecikicek
Canım en iyisi sen ilk idrarla yap.yapilmaz dense de yapan cokbenim bugün 18. gün unutup durmadan bıseyler ıctıgım ıcın bu aksam yapcam. ama dun yıne sılıktı....
Bu ay da gecti kizlar. Ovu testi negatif...Canım en iyisi sen ilk idrarla yap.yapilmaz dense de yapan cok
Canim belki daha gec yumurtlarsinBu ay da gecti kizlar. Ovu testi negatif...
Bi de ovu testi herkeste cok koyu cikmayabiliyo.sen kesinlikle progesterin testi yaptirBu ay da gecti kizlar. Ovu testi negatif...
çatlama olsa bilirdim zaten ocaktan beri bu dördüncü ay ağrı akıntı falan tam anlamıyla olmadı, yüzleşmekten korkuyorum testleBi de ovu testi herkeste cok koyu cikmayabiliyo.sen kesinlikle progesterin testi yaptir
Kızlar bende 2 li taramaya girdim cuma alcam sonuçları dua edin gösterirsede ctesi cinsiyete baktircam
Kızlar bende 2 li taramaya girdim cuma alcam sonuçları dua edin gösterirsede ctesi cinsiyete baktircam
Yuzlesmekten korkma canim... Tedavi edilmeyecek bisey degilçatlama olsa bilirdim zaten ocaktan beri bu dördüncü ay ağrı akıntı falan tam anlamıyla olmadı, yüzleşmekten korkuyorum testle
cnm şerife tuba kahraman
sağol canım inşallah ikisinden biri denk gelir de olumlu çıkarım ordancnm şerife tuba kahraman
öznur akın da iyidir...
diğer doktorlar hakkında fikrim yok ...
git testini yaptır için rahatlasın
bende aynı durumdayım malesef....kızlarr kendimi çok kötü hissediyorum işyeri yoğun hayat yoğun birde bu mevzular çok ama çok yorgun hissediyorum bi yatsam hiç kalkmasam
Bebek düşüncesi işlerde aksaklığa yol açıyo bu da bana geri dönüyo tabibende aynı durumdayım malesef....uyumak istiyorum sadece birde şu bebek mevzusu benı yıpratıyor
cnm senı çok iyi anlıyorum memur olmama rağmen bazen işten cıksam da evimin hanımı olup çocuk doğursam diyorum, sonrada yaaa olmazsa bu sefer evde de kafayı yerım diye korkuyorum.... geçicek inş bunlarda bizde anne olacagız, sonra neden bu kadar taktık diye birbirimize gülecegız inşBebek düşüncesi işlerde aksaklığa yol açıyo bu da bana geri dönüyo tabihamilelik olana kadar da çalışayım dıyorum bır yandan da.. diğer yandan insanlarrr... yüzüm ateş gibi yanıyo stresten
Canım aslinda bebek yapmayi unutmak gerek.genelde bosver amaan dendiginde hamile kaliyorlar.hem etrafinda cok var hemde burdq forumda okuyorum.unutumamiz lazim ozellikle ben ve S sinkar gibi nedeni yoksa stres ve kafaya takmaktan olmuyo.keske basarabilsekBebek düşüncesi işlerde aksaklığa yol açıyo bu da bana geri dönüyo tabihamilelik olana kadar da çalışayım dıyorum bır yandan da.. diğer yandan insanlarrr... yüzüm ateş gibi yanıyo stresten
benımde aklıma o geldı ama ne bileyim çok ta umutlanmak istemıyorumYerlesme kanaması olabilir mi caniminsallah oyledir
haklısın cnmmm ama nasıl unutabılırım kı birde tedavi görmeye başlamışken çok zor işimiz Rabbım aratmasın daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?