cnm belkı klomen yada çat iğnesi erken yumurtlamama sebeb olmuş olabılır bilemıyecegım... ama bata göre daha sekız gün var.... bir soralım bakalım... arkadas hamilemı ?
canım o topiğin ilk hamilelerinden :) ve o da çok korkmuştu inşallah seninde öyledircnm belkı klomen yada çat iğnesi erken yumurtlamama sebeb olmuş olabılır bilemıyecegım... ama bata göre daha sekız gün var.... bir soralım bakalım... arkadas hamilemı ?
inş cnm nasip kısmetcanım o topiğin ilk hamilelerinden :) ve o da çok korkmuştu inşallah seninde öyledir
inşallah vardır bol bol dua etinş cnm nasip kısmet
merhaba evet o zaman sessiz takipçilerdendim ben aralıkta enfeksıyon tedavısı gorup ocakta klomen kullanacağım diye bu topiciğin tüm sayfalarını okumuştum senin sonucunu çok beklemiştim ilk sonucun 60tı iki çikolata kistiyle hamile kaldım diye yazmıştın hatta. Rabbim hayırla sağlıkla yavruna kavuştursun. benim halen olmadı malesefMerhaba kızlar evet yanlış hatırlamıyosun 8gün önce bi kanama yaşamıştım:) oğluşum yerleşiyomuş erken adet oldum diye çok üzülmüştüm hatta
klomen kullandın dimi sendeÖnce çok az kahve rengi lekelenme yaşadım akşam. Gece yatmadan önce bi baktım kırmızı kanama çok az. Kesin adet oldum erkenden dedim yattım sabah olunca akıntım normal ve eski rengindeydi ve ne kahve ne kırmızı hiç lekelenmem olmadı
En hayırlı zamanı rabbim biliyodur üzülme. İnşallah sen de güzel haberlerini vereceksn burdan. Ben resmen umutsuz vakaydım evet ama bak rabbim ol deyince hiçbirşey engel olamıyomerhaba evet o zaman sessiz takipçilerdendim ben aralıkta enfeksıyon tedavısı gorup ocakta klomen kullanacağım diye bu topiciğin tüm sayfalarını okumuştum senin sonucunu çok beklemiştim ilk sonucun 60tı iki çikolata kistiyle hamile kaldım diye yazmıştın hatta. Rabbim hayırla sağlıkla yavruna kavuştursun. benim halen olmadı malesef
Evet klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldmklomen kullandın dimi sende
biliyorum herşey Rabbimden ama bazen içime öyle bir sıkıntılar geliyor ki sanki boşuna bekliyomuşum gibi keşke hiç düşünmesem beklemesem hevesimide kaybediyorum gibi zaten.. Yine Rabbim en hayırlı zamanı bekletendir, yeterki sınama olmasın...En hayırlı zamanı rabbim biliyodur üzülme. İnşallah sen de güzel haberlerini vereceksn burdan. Ben resmen umutsuz vakaydım evet ama bak rabbim ol deyince hiçbirşey engel olamıyo
Ben de çok ağladığımı bilirim cnm benim hiç çocuğum olmayacak diye. Fazla düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum. Ne kadar zamandır istiyosunuzbiliyorum herşey Rabbimden ama bazen içime öyle bir sıkıntılar geliyor ki sanki boşuna bekliyomuşum gibi keşke hiç düşünmesem beklemesem hevesimide kaybediyorum gibi zaten.. Yine Rabbim en hayırlı zamanı bekletendir, yeterki sınama olmasın...
ALLAH razı olsun konuşmak iyi geliyo... biz 1,5 senelik evliyiz 1 yıl hiç korunmadık ama yumlama falan hiç takip etmedim ben ocaktan beridir de takip ediyorum bir ayda klomen kullandım ama olmadı. bu ay hormonlarımda prolaktin yuksek cıktı.. bugün 19.günüm ama yumlama olmadı daha ovu testlerinde. cuma akşam progesterona baktırcamBen de çok ağladığımı bilirim cnm benim hiç çocuğum olmayacak diye. Fazla düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum. Ne kadar zamandır istiyosunuz
Cnm hemen hemen aynı şeyler yaşadıklarımız. Prolaktin bende de yüksekti. 1.5yıl sonra geldi bebişimALLAH razı olsun konuşmak iyi geliyo... biz 1,5 senelik evliyiz 1 yıl hiç korunmadık ama yumlama falan hiç takip etmedim ben ocaktan beridir de takip ediyorum bir ayda klomen kullandım ama olmadı. bu ay hormonlarımda prolaktin yuksek cıktı.. bugün 19.günüm ama yumlama olmadı daha ovu testlerinde. cuma akşam progesterona baktırcam
sende mi 1,5 yıl mıydı evliliğinin yaşın kaçtıCnm hemen hemen aynı şeyler yaşadıklarımız. Prolaktin bende de yüksekti. 1.5yıl sonra geldi bebişim
İlk bir yıl korunduk biz. 2.5 yıllık evliyken hamile kalabildim. Yarın da 3.evlilik yıldönümüz ve 3.yılımıza 3kişi giriyoruz inşallah. Bu arada yaşım 26sende mi 1,5 yıl mıydı evliliğinin yaşın kaçtı
Canim senin prolaktin kac cikmisti?bazilari nasil emzirirken hamile kalabiliyor ozamn?Bu arada cnm prolaktin düşünce hamile kaldm ben hemen. İhmal etme onu. Yumurtlamayı etkiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?