Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

haklısın cnmmm ama nasıl unutabılırım kı birde tedavi görmeye başlamışken çok zor işimiz Rabbım aratmasın daha fazla
CANIM 8gün önce yerleşme duymuşluğum var hatta bu topicte F ftslymn ona soralım :)

S sinkar inşallah yerleşme olsun yinede çok çok umutlanma canım sadece hareketlerine dikkat et

CANIM 8gün önce yerleşme duymuşluğum var hatta bu topicte F ftslymn ona soralım :)
cnm belkı klomen yada çat iğnesi erken yumurtlamama sebeb olmuş olabılır bilemıyecegım... ama bata göre daha sekız gün var.... bir soralım bakalım... arkadas hamilemı ?

Önce çok az kahve rengi lekelenme yaşadım akşam. Gece yatmadan önce bi baktım kırmızı kanama çok az. Kesin adet oldum erkenden dedim yattım sabah olunca akıntım normal ve eski rengindeydi ve ne kahve ne kırmızı hiç lekelenmem olmadı

Merhaba kızlar evet yanlış hatırlamıyosun 8gün önce bi kanama yaşamıştım:) oğluşum yerleşiyomuş erken adet oldum diye çok üzülmüştüm hatta
merhaba evet o zaman sessiz takipçilerdendim ben aralıkta enfeksıyon tedavısı gorup ocakta klomen kullanacağım diye bu topiciğin tüm sayfalarını okumuştum senin sonucunu çok beklemiştim ilk sonucun 60tı iki çikolata kistiyle hamile kaldım diye yazmıştın hatta. Rabbim hayırla sağlıkla yavruna kavuştursun. benim halen olmadı malesef

En hayırlı zamanı rabbim biliyodur üzülme. İnşallah sen de güzel haberlerini vereceksn burdan. Ben resmen umutsuz vakaydım evet ama bak rabbim ol deyince hiçbirşey engel olamıyo

En hayırlı zamanı rabbim biliyodur üzülme. İnşallah sen de güzel haberlerini vereceksn burdan. Ben resmen umutsuz vakaydım evet ama bak rabbim ol deyince hiçbirşey engel olamıyo
biliyorum herşey Rabbimden ama bazen içime öyle bir sıkıntılar geliyor ki sanki boşuna bekliyomuşum gibi keşke hiç düşünmesem beklemesem hevesimide kaybediyorum gibi zaten.. Yine Rabbim en hayırlı zamanı bekletendir, yeterki sınama olmasın...

Ben de çok ağladığımı bilirim cnm benim hiç çocuğum olmayacak diye. Fazla düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum. Ne kadar zamandır istiyosunuz

Ben de çok ağladığımı bilirim cnm benim hiç çocuğum olmayacak diye. Fazla düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum. Ne kadar zamandır istiyosunuz
ALLAH razı olsun konuşmak iyi geliyo... biz 1,5 senelik evliyiz 1 yıl hiç korunmadık ama yumlama falan hiç takip etmedim ben ocaktan beridir de takip ediyorum bir ayda klomen kullandım ama olmadı. bu ay hormonlarımda prolaktin yuksek cıktı.. bugün 19.günüm ama yumlama olmadı daha ovu testlerinde. cuma akşam progesterona baktırcam

Cnm hemen hemen aynı şeyler yaşadıklarımız. Prolaktin bende de yüksekti. 1.5yıl sonra geldi bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…