Hamileliğiniz hayırlı olsun bende de buğün kahve leke geldi az ama kırmızı değildi hayırlısı artık...Bu arada cnm prolaktin düşünce hamile kaldm ben hemen. İhmal etme onu. Yumurtlamayı etkiliyomuş
Yanlış hatırlamıyorsam 50 küsürdü. Ama süt gelmiyodu mesela benden. Doktorum bunun da engel olduğunu ve mutlaka normal sınorlar içinde olması gerektiğini söylediCanim senin prolaktin kac cikmisti?bazilari nasil emzirirken hamile kalabiliyor ozamn?
Önemli olan devamının gelmemesi cnm. Kesilirse eğer yerleşme kanaması olma ihtimali yüksekHamileliğiniz hayırlı olsun bende de buğün kahve leke geldi az ama kırmızı değildi hayırlısı artık...
İnşallah öyledir. Kendimiz olmasakta arkadaşlarımızın sevincine ortak oluyoruz simdi kendimi biraktim. Sana dua ediyorum S sinkar ..Önemli olan devamının gelmemesi cnm. Kesilirse eğer yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek
inş kızlar dualarınız ve desteğiniz için çok tesekkur ederım gögüslerde hassasiyet başladı birde 2 günden beri uyku hali ..... dün yatsı namazını kılamadan uyuyakaldım, sabahta namaza kalkamadım, çok üzüldüm namazlarımı kaçırdığım için .... Rabbım affetsin, dualarımızıda kabul etsin
amin canım inşallah hayırlı belirtiler olsun bunlar lekeleme var mıinş kızlar dualarınız ve desteğiniz için çok tesekkur ederım gögüslerde hassasiyet başladı birde 2 günden beri uyku hali ..... dün yatsı namazını kılamadan uyuyakaldım, sabahta namaza kalkamadım, çok üzüldüm namazlarımı kaçırdığım için .... Rabbım affetsin, dualarımızıda kabul etsinAmine Busra F ftslymn
yok cnm lekelenme buğün olmadı dün 2 kez oldu çok az bir iki damla kahve lekeydi.... birde dün bel ağrısı da vardı.... ama buğün geçti.... şimdide gögüs hassasiyeti başladı.... kullandığım ilaçtan kaynaklanıyor olabılır bunlar... inş hamileyimdiramin canım inşallah hayırlı belirtiler olsun bunlar lekeleme var mı
baktırmakta fayda var ama prolaktin strese baya bi bağlıymış canım ona bağlı çok yükseliyomuş. bende ağustosta yaptırmıştım keşke daha önce baktırsaydım. göğüslerim hala hassasAmine Busra süt hormonu zamanla yükselme ihtimalı varmı? ben testlerımı eylül ayında yaptırmıştım tekrar hormon testi yaptırmama gerek varmı ?
bu ay olmazsa eşimin ve kendi testlerımı tekrarlamak istiyorum.... bakalım arada fark var ....baktırmakta fayda var ama prolaktin strese baya bi bağlıymış canım ona bağlı çok yükseliyomuş. bende ağustosta yaptırmıştım keşke daha önce baktırsaydım. göğüslerim hala hassas
Canım prolaktin sınırı 29 senin ki normal. Ben de tekrar edecem testleri mi bakalim degis mis miyok cnm lekelenme buğün olmadı dün 2 kez oldu çok az bir iki damla kahve lekeydi.... birde dün bel ağrısı da vardı.... ama buğün geçti.... şimdide gögüs hassasiyeti başladı.... kullandığım ilaçtan kaynaklanıyor olabılır bunlar... inş hamileyimdirsüt hormonundan korkma cnm eltimdede vardı değerini hatırlamıyorum ama bayaagı yüksekti, 4 ay tedavi gördü daha sonra 2 tane çocuğu oldu, sadece biraz sabır.... bu arada siz diyince bende prolaktin sonucuma baktım 16 küsür , normal mı acaba doktor tam yorum yapmadı
evet testleri tekrarlatmakta da fayda oluyor. aslında rahim filmi çekinmeyide düşünüyorum 2.yılın dolmasını beklicem.. annem bana rahim filmi çektirdiği ay kalmışbu ay olmazsa eşimin ve kendi testlerımı tekrarlamak istiyorum.... bakalım arada fark var ....
Yok canım yaptırmadım. içimden yaptırmak gelmiyo bide parasal anlamda sıkıldık çalışmalara devam ediyoruz işte :) benim umudum bir dahaki aya inşallah klomen kullancağım için. ama şu enfeksıyon halen var gibi kafayı yıcem o kadar ılaç kullanıyorum ve dikkat ediyorum yine var adet olunca adetliyken bakcam çaresineAmine Busra naptın cnm progesteron testi yaptırdınmı?
anladım cnm maddi olarak bizde bu ay çok sıkıştık seni anlıyorum Rabbim kolaylık versin ....Yok canım yaptırmadım. içimden yaptırmak gelmiyo bide parasal anlamda sıkıldık çalışmalara devam ediyoruz işte :) benim umudum bir dahaki aya inşallah klomen kullancağım için. ama şu enfeksıyon halen var gibi kafayı yıcem o kadar ılaç kullanıyorum ve dikkat ediyorum yine var adet olunca adetliyken bakcam çaresine
AMİN canım öbür ay da maddi açıdan benim çok zor olacak ödemeler üst üste birde doktora gitmem lazım özele bu sefer devletle uğraşamam işyeriyle büyük sıkıntılar yaşadım daha çok hasta ettiler beni, stres ilaçlar mideme vurdu geçen cumartesi istifra etmekten kendime gelemedim... çok zorlu bir süreçteyiz hem maddi hem manevi.. bazen dua ediyorum Allahım bir evlat ver başka hiçbişeyde gözüm yok ne para da ne pulda çalışmamda otururum evde yavrumla onun herşeyini alırım kendim yemesemde olur, giymesemde olur çeşit çeşit.. gezmesemde olurr.. yeterki o gelsin artık.... ruhsal olarak dayanamıyorum. hiç arkadaşım yok hepsiyle arama soğukluk girdi, onu göndersin diye dua ediyorum Allahıma.. günde kaç kere gülüp kaç kere ağlayasım geliyo.. o benim sadece yavrum olmıcak tek dayanağım olacak yaşama sebebim herşeyim olacak.. birde herkesin daha küçüksün gençsin gez toz demesi beni dahada çok üzüyor.nolcak böyle bilemiyorum. Allahım acısın bize...anladım cnm maddi olarak bizde bu ay çok sıkıştık seni anlıyorum Rabbim kolaylık versin ....
Cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin... Senden güzel haberler alıcaz inanıyorum ben.. Stres yapma sadeceuzun oldu kusura bakmayın içimi döküverdim..
inşirah diyorum hep onu aklımdan geçiriyorum. bir kızım olursa Yüsra koyacağım
inşallah teşekkür ederim..Cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin... Senden güzel haberler alıcaz inanıyorum ben.. Stres yapma sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?