Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Önemli olan devamının gelmemesi cnm. Kesilirse eğer yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek
İnşallah öyledir. Kendimiz olmasakta arkadaşlarımızın sevincine ortak oluyoruz simdi kendimi biraktim. Sana dua ediyorum S sinkar ..

Benimde prolaktin 46 gibi bir rakam cikti.. Dostinex kullaniyorum adet olunca tekrar baktircam insallah dusmus olur klomen kullancam bi dahaki ay

inş kızlar dualarınız ve desteğiniz için çok tesekkur ederım gögüslerde hassasiyet başladı birde 2 günden beri uyku hali ..... dün yatsı namazını kılamadan uyuyakaldım, sabahta namaza kalkamadım, çok üzüldüm namazlarımı kaçırdığım için .... Rabbım affetsin, dualarımızıda kabul etsin Amine Busra F ftslymn

amin canım inşallah hayırlı belirtiler olsun bunlar lekeleme var mı

amin canım inşallah hayırlı belirtiler olsun bunlar lekeleme var mı
yok cnm lekelenme buğün olmadı dün 2 kez oldu çok az bir iki damla kahve lekeydi.... birde dün bel ağrısı da vardı.... ama buğün geçti.... şimdide gögüs hassasiyeti başladı.... kullandığım ilaçtan kaynaklanıyor olabılır bunlar... inş hamileyimdir süt hormonundan korkma cnm eltimdede vardı değerini hatırlamıyorum ama bayaagı yüksekti, 4 ay tedavi gördü daha sonra 2 tane çocuğu oldu, sadece biraz sabır.... bu arada siz diyince bende prolaktin sonucuma baktım 16 küsür , normal mı acaba doktor tam yorum yapmadı

Amine Busra süt hormonu zamanla yükselme ihtimalı varmı? ben testlerımı eylül ayında yaptırmıştım tekrar hormon testi yaptırmama gerek varmı ?

Amine Busra süt hormonu zamanla yükselme ihtimalı varmı? ben testlerımı eylül ayında yaptırmıştım tekrar hormon testi yaptırmama gerek varmı ?
baktırmakta fayda var ama prolaktin strese baya bi bağlıymış canım ona bağlı çok yükseliyomuş. bende ağustosta yaptırmıştım keşke daha önce baktırsaydım. göğüslerim hala hassas

baktırmakta fayda var ama prolaktin strese baya bi bağlıymış canım ona bağlı çok yükseliyomuş. bende ağustosta yaptırmıştım keşke daha önce baktırsaydım. göğüslerim hala hassas
bu ay olmazsa eşimin ve kendi testlerımı tekrarlamak istiyorum.... bakalım arada fark var ....

Canım prolaktin sınırı 29 senin ki normal. Ben de tekrar edecem testleri mi bakalim degis mis mi

Amine Busra naptın cnm progesteron testi yaptırdınmı?
Yok canım yaptırmadım. içimden yaptırmak gelmiyo bide parasal anlamda sıkıldık çalışmalara devam ediyoruz işte :) benim umudum bir dahaki aya inşallah klomen kullancağım için. ama şu enfeksıyon halen var gibi kafayı yıcem o kadar ılaç kullanıyorum ve dikkat ediyorum yine var adet olunca adetliyken bakcam çaresine

anladım cnm maddi olarak bizde bu ay çok sıkıştık seni anlıyorum Rabbim kolaylık versin ....

anladım cnm maddi olarak bizde bu ay çok sıkıştık seni anlıyorum Rabbim kolaylık versin ....
AMİN canım öbür ay da maddi açıdan benim çok zor olacak ödemeler üst üste birde doktora gitmem lazım özele bu sefer devletle uğraşamam işyeriyle büyük sıkıntılar yaşadım daha çok hasta ettiler beni, stres ilaçlar mideme vurdu geçen cumartesi istifra etmekten kendime gelemedim... çok zorlu bir süreçteyiz hem maddi hem manevi.. bazen dua ediyorum Allahım bir evlat ver başka hiçbişeyde gözüm yok ne para da ne pulda çalışmamda otururum evde yavrumla onun herşeyini alırım kendim yemesemde olur, giymesemde olur çeşit çeşit.. gezmesemde olurr.. yeterki o gelsin artık.... ruhsal olarak dayanamıyorum. hiç arkadaşım yok hepsiyle arama soğukluk girdi, onu göndersin diye dua ediyorum Allahıma.. günde kaç kere gülüp kaç kere ağlayasım geliyo.. o benim sadece yavrum olmıcak tek dayanağım olacak yaşama sebebim herşeyim olacak.. birde herkesin daha küçüksün gençsin gez toz demesi beni dahada çok üzüyor.nolcak böyle bilemiyorum. Allahım acısın bize...

uzun oldu kusura bakmayın içimi döküverdim..
inşirah diyorum hep onu aklımdan geçiriyorum. bir kızım olursa Yüsra koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…