Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim keske yapsaydin ya yine de

Öyle canim senin bu uzuntulerinin aynisini ben de cekiyorum.adetten on gun once adetimi hissettigim icin umutsuzum yine.hayattan keyif almıyorum ya.

S sinkar belirtilerin var mi canim?runeye doktoru forumlara girme demişti belki doktoru dinlemiştir
Anladım cnm... Buğün 2_3 damla pembe leke geldi yine... Göğüs uçlarım sızlıyor, arada bir bel ve kasık ağrısı var... Adet belirtilerine yakın... Sen de durumlar nasıl

Cnm Rabbim derdimize derman vericek inş, biraz zor olucak ama olucak inş... Peygamberler bile evlat hasreti çekmiş... Rabbim sevdiği kullarını sınıyor. Buda bizim imtihanımız... Hakkımızda hayırlı olanı en kısa zamanda Rabbim nasip etsin

Anladım cnm... Buğün 2_3 damla pembe leke geldi yine... Göğüs uçlarım sızlıyor, arada bir bel ve kasık ağrısı var... Adet belirtilerine yakın... Sen de durumlar nasıl
Ben de de gogus agrisi var.arada bel agrisi var.adet belirtisi gibi.

canım hepimizin hakkında hayırlısı ama ben senden umutlandım baya bi çünkü adetine daha bir hafta falan var sanırım

Kızlar iğneden sonraki 11. Gunum az önce idrar testi yaptm ve negatf cıktı 2. CıZgı soluk bile çıkmadı.simdi ignedeki hcg etkisi bitti sanırm. Ama hamile olsam yinede soluk bir cizgi cıkarmıydı.11. Gun negatif cıkıp sonradan pozitif olan oldu mu? Umudu keseyim mi bu aydan bama bir fikir verin

iğneden sonra değil ki canım. kan yapsan kesin olurdu ama idrarda daha çıkmayabilir. iğneden 36 saat sonra yumun çatlıyor öyle tekrar say 1,5 gün düşünce daha 9,5 gün olmuş sayılır ıdrarda varsada çıkmayabilir acele etme. hatta ve hatta bu 36 saat sonra yum çatlıyor. çatlamadan sonrada yaklaşık 24 yada 36 saat yumurta hücreleri yaşayabiliyor bunları unutma acele etme kendini strese sokma

çatlama iğnesi vurulunca değil çatlama olduktan 12 gün sonra belli olurmuş o da kanda

çatlama iğnesi vurulunca değil çatlama olduktan 12 gün sonra belli olurmuş o da kanda
Canım bnm iğne vuruldgm gun catladı yum 24 mm civarıydı hemen catladı iğne oldgm günü saymazsam 11 gün oldu bgn. Ama en azndan iğnenin etkisinin gectgıni gördm. Bazı arkadaslar eger hamilelik varsa 11. Gün silik de olsa cizgi çıkıyor demişler o yüzden üzüldüm

iğne olunca hemen çatlamaz bunu nerden biliyosun?

iğne olunca hemen çatlamaz bunu nerden biliyosun?
Agrı ve akıntıdan anladm ztn doktorda dedı iğneden öncede catlayabilir diye bu ay cok hıZlı büyüdü yumurtalar normlde kendi kendine cAtlıyordu ztn ama bu ay iğnede istedm yine. 15. Gun adet olman lazım dedi birkaç gün sonra test yaprm adeti bekleyemicem

Canim bildigim kadariyla 14.gun idrar testinde genelde cikuyormus.ama 11.gun herkeste cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…