Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

beş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)
Bu ay hiç yaşamadığım belirtiler yasadım... Eğer hamile değilsem de hayal kırıklığına uğramıyacagım... Tedavim ve umudum devam edecek

iğne olunca hemen çatlamaz bunu nerden biliyosun?

member: 726647"]beş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)[/QUOTE]

Cnm sor.a bulantım çok hastaneye gidiyorum. Şimdilik erkek dediler bakalım. Hayırlı si olsun
beş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)
Napıyım cnm bulantim çok hastaneye gidip geliyorum şimdilik bole erkek dediler kısmet se bakalım ole sen naptin

member: 726647"]beş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)

Cnm sor.a bulantım çok hastaneye gidiyorum. Şimdilik erkek dediler bakalım. Hayırlı si olsun

Napıyım cnm bulantim çok hastaneye gidip geliyorum şimdilik bole erkek dediler kısmet se bakalım ole sen naptin[/QUOTE]
maşallah annesi olsun o kadar bulantıda sağlıkla olunca 16 hafta olmuş bile ne çabukkk :) bizede dua et inşallah aynı yerde duruyoruz biz...

Napıyım cnm bulantim çok hastaneye gidip geliyorum şimdilik bole erkek dediler kısmet se bakalım ole sen naptin
maşallah annesi olsun o kadar bulantıda sağlıkla olunca 16 hafta olmuş bile ne çabukkk :) bizede dua et inşallah aynı yerde duruyoruz biz...[/QUOTE]

Ediyorum cnm aklimdasin giremiyorum pek evet şu doğum araştırması içindeyim

Kızlar ben de bu ay ilk defa klomene başladım çok umudum yok ama inşallah Allahım vesile kılar bişeyleri de bebeklerimiz olur

Canim ben simdi

CAnim ben simdi adet oldum maalesef.tam da esim bugece olmazsan atlatirsan hamilesin insallah dedi.bi lavaboya gittim olmusum.artik yoruldum gercekten.

Olsun canim sende uzme kendini bende bekliyorum bir an evvel olsam diye.. Ara vermeyelim tedavilerimize olcak insallahh ama sende tekrar bir hormon ver bu ay kafanda soru kalmasin

Olsun canim sende uzme kendini bende bekliyorum bir an evvel olsam diye.. Ara vermeyelim tedavilerimize olcak insallahh ama sende tekrar bir hormon ver bu ay kafanda soru kalmasin
Evet tekrar hormon testi yapacagim.ama ben klomen falan kullanmayacam kendi kendime yumuryluyorum zaten bu benim dikkatli denedigim 4.ayimdi.iki ay da yumurtlamaya dikkat etmemisyim hic.iki ay daha deneyecem olmazsa rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum

Ben denemistim onu.ama o pko olanlar yada kisti olanlar icin iyi.insanin hic problemi olmamasina ragmen hamile kalmaması cok kotuymus ya
Rahim için çok iyiymiş cnm ben de kist vardı küçültmüştü evet.. Ama şifanın nerden geleceği hiç belli olmaz

Kızlar doktora gittim kist yok şükür... Bu ayda klomen kullanacagım öbür ay Ramazan ara verecegim inş o vakte kadar müjdeli haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…