Bu ay hiç yaşamadığım belirtiler yasadım... Eğer hamile değilsem de hayal kırıklığına uğramıyacagım... Tedavim ve umudum devam edecekbeş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)
iğne olunca hemen çatlamaz bunu nerden biliyosun?
Napıyım cnm bulantim çok hastaneye gidip geliyorum şimdilik bole erkek dediler kısmet se bakalım ole sen naptinbeş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)
member: 726647"]beş gün önce 8 gün önce bence olmaz ama neyse çokta umutlanmayalım değilmi sonucu elbet göreceğiz ama senin adına umutluyum canım hayırlısı :)
maşallah annesi olsun o kadar bulantıda sağlıkla olunca 16 hafta olmuş bile ne çabukkk :) bizede dua et inşallah aynı yerde duruyoruz biz...[/QUOTE]Cnm sor.a bulantım çok hastaneye gidiyorum. Şimdilik erkek dediler bakalım. Hayırlı si olsun
Napıyım cnm bulantim çok hastaneye gidip geliyorum şimdilik bole erkek dediler kısmet se bakalım ole sen naptin
İNŞALLAH Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...Kızlar ben de bu ay ilk defa klomene başladım çok umudum yok ama inşallah Allahım vesile kılar bişeyleri de bebeklerimiz olur
Cnm ben dün sabah adet oldum buğün doktora gidecegım
olsun canım üzülme git doktora bu sefer ara vermeyelim. bende olcak gibiyim sanki rahim düştü aşağı. inşallah vaktinde olurum bendeCnm ben dün sabah adet oldum buğün doktora gidecegım
CAnim ben simdi adet oldum maalesef.tam da esim bugece olmazsan atlatirsan hamilesin insallah dedi.bi lavaboya gittim olmusum.artik yoruldum gercekten.
Canim ben simdi
CAnim ben simdi adet oldum maalesef.tam da esim bugece olmazsan atlatirsan hamilesin insallah dedi.bi lavaboya gittim olmusum.artik yoruldum gercekten.
Evet tekrar hormon testi yapacagim.ama ben klomen falan kullanmayacam kendi kendime yumuryluyorum zaten bu benim dikkatli denedigim 4.ayimdi.iki ay da yumurtlamaya dikkat etmemisyim hic.iki ay daha deneyecem olmazsa rahim filmi cektirmeyi dusunuyorumOlsun canim sende uzme kendini bende bekliyorum bir an evvel olsam diye.. Ara vermeyelim tedavilerimize olcak insallahh ama sende tekrar bir hormon ver bu ay kafanda soru kalmasin
Ben denemistim onu.ama o pko olanlar yada kisti olanlar icin iyi.insanin hic problemi olmamasina ragmen hamile kalmaması cok kotuymus yaSoğan suyunu mutlaka deneyin kızlar
Rahim için çok iyiymiş cnm ben de kist vardı küçültmüştü evet.. Ama şifanın nerden geleceği hiç belli olmazBen denemistim onu.ama o pko olanlar yada kisti olanlar icin iyi.insanin hic problemi olmamasina ragmen hamile kalmaması cok kotuymus ya
Soğan suyunu mutlaka deneyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?