Evet tekrar hormon testi yapacagim.ama ben klomen falan kullanmayacam kendi kendime yumuryluyorum zaten bu benim dikkatli denedigim 4.ayimdi.iki ay da yumurtlamaya dikkat etmemisyim hic.iki ay daha deneyecem olmazsa rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum
Cok sukur canim kist yoksa iyi. Sen hormonlara baktircak misinKızlar doktora gittim kist yok şükür... Bu ayda klomen kullanacagım öbür ay Ramazan ara verecegim inş o vakte kadar müjdeli haberi alırız
Canim senin de yumurtlamada bi sikinti yoktu klomen yumurtlama sıkıntısı olmayanlarda sadece sayiyi artiriyor.bazi sayfalarda rahmi inceltiyor demis.uzun kullanimlarda. Sen rahim filmi cektirmis miydin?Kızlar doktora gittim kist yok şükür... Bu ayda klomen kullanacagım öbür ay Ramazan ara verecegim inş o vakte kadar müjdeli haberi alırız
Hayirlisi olsun insallahbu ay 3. kez klomen kullandım bakalım ne olacak bata kaldı 9 gün
amin inşHayirlisi olsun insallah
Bi problemin var mibu ay 3. kez klomen kullandım bakalım ne olacak bata kaldı 9 gün
Canim cok uzuldum. Sizin onceliginiz esinin sagligi su anda.insallah yakinda iyilesir.ama ne itti onu depresyona .cok uzucu bi olay mi gecirdi? Hayirlisini Allah bilir belki sınav bunlar.ama keske bukadar yipranmasaydikS sinkarAmine Busra xra221 fıstıklar merhabaaa
Ben bayadır yokum niye yokum çünkü gebelik için en temel eylemi eşimin anksiyete bozukluğu ve depresyon için kullanmaya başladığı ilaçtan ötürü yapamıyoruzzz. Çünkü boşalamıyor. Evet malesef böyle tuhaf bir yan etkisi oldu ilacın.
İlk kez geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım. İğneden 36 saat sonra çalışmaya başladık yemin ederim atmıyorum 45. Saat sabah 5de boşaldı ama ben 3 gün kendime gelemedim. O da perişan oldu hem psikolojik hem de fiziksel olarak. Bi umut tutar dedik tutmadı. Adetin 3. Günü gittiğimde doktor önceki ay kullandığım klomenin etkisiyle sonradan 1 yumurta daha geliştiğini söyledi ve ay tamamlanmadan 2. Çatlatma iğnemi oldum ama bu kez hiç ilişkşye giremedik. Çok yıprandık kısaca. Ve biz de 1. Yılımız dolana kadar bu işin peşini bırakmaya karar verdik. (Bu arada eşim 10 gün ilaçları içmedi ve psikolojij olarak daha kötüye gittiği için yeniden başladı)
Uzuuuuun lafın kısası biraz bozuğum o yüzden hiç foruma giresim yoktu. Mesajlarınızı okudum merak etmişssiniz beni. Kusuruma bakmayın.
Gelişme de yok okuduğum kadarıyla. Hayırlısı olsun. Bu veletlerin bi bildiği vardır elbet ki şimdilik gelmiyorlar :) kader kısmeeet...
cnm çok geçmiş olsun malesef antideprasanların öyle yan etkileri mevcut ilk önce eşinin sağlığı önemli bir düzelsin sonra çalışmalara devam edersiniz.... sende bu konuda eşinin üzerine gitmemen iyi olmuş.... ara vermek en iyisi bu ay klomen kullanacagım öbür ay ramazan ara verecegım .... artık bende psikolojik olarrak çöktüğümü hissediyorum eşimde öyle .... dün eşim ürologa gitti hersey normal dedi doktor, benımde öyle muhakkak zamanımız var o zamanı büyük bir sabırla beklemek düşüyor bize...S sinkarAmine Busra xra221 fıstıklar merhabaaa
Ben bayadır yokum niye yokum çünkü gebelik için en temel eylemi eşimin anksiyete bozukluğu ve depresyon için kullanmaya başladığı ilaçtan ötürü yapamıyoruzzz. Çünkü boşalamıyor. Evet malesef böyle tuhaf bir yan etkisi oldu ilacın.
İlk kez geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım. İğneden 36 saat sonra çalışmaya başladık yemin ederim atmıyorum 45. Saat sabah 5de boşaldı ama ben 3 gün kendime gelemedim. O da perişan oldu hem psikolojik hem de fiziksel olarak. Bi umut tutar dedik tutmadı. Adetin 3. Günü gittiğimde doktor önceki ay kullandığım klomenin etkisiyle sonradan 1 yumurta daha geliştiğini söyledi ve ay tamamlanmadan 2. Çatlatma iğnemi oldum ama bu kez hiç ilişkşye giremedik. Çok yıprandık kısaca. Ve biz de 1. Yılımız dolana kadar bu işin peşini bırakmaya karar verdik. (Bu arada eşim 10 gün ilaçları içmedi ve psikolojij olarak daha kötüye gittiği için yeniden başladı)
Uzuuuuun lafın kısası biraz bozuğum o yüzden hiç foruma giresim yoktu. Mesajlarınızı okudum merak etmişssiniz beni. Kusuruma bakmayın.
Gelişme de yok okuduğum kadarıyla. Hayırlısı olsun. Bu veletlerin bi bildiği vardır elbet ki şimdilik gelmiyorlar :) kader kısmeeet...
cnm gecen ay yum kontrole gittiğimde klomen rahimimi inceltmişti doktor bana bir ilaç verdi 15 gün onu kullanacaksın dedi... kullandım şu an bir sıkıntı yok.... bu ay klomen kullanacagım öbür ay zaten ara verecegım rahmim dinlensin hem ramazan belkı ilişkimiz bile düzenli olmayabilir.... ramazandan sonra 2 ay daha klomen kullancagım sonra klomen sayfası benım için kapanacak.... 2017 ocak ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum .... inş o vakte kadar hepimiz müjdelı haberi veririzCanim senin de yumurtlamada bi sikinti yoktu klomen yumurtlama sıkıntısı olmayanlarda sadece sayiyi artiriyor.bazi sayfalarda rahmi inceltiyor demis.uzun kullanimlarda. Sen rahim filmi cektirmis miydin?
cnm doktor gerek yok dedi.... hormonlarda bir sıkıntı olsa yine klomen kullancaksın dedi, klomen sende faydası çok iyi 4 yum gelişmişti, 2 ay daha devam et sonra 4. klomende aşılama yaparaız dedi ama ben istemiyorum aşılama 2017 ye kadar kendime zaman verecegımCok sukur canim kist yoksa iyi. Sen hormonlara baktircak misin
öncelikle geçmiş olsun canım. çok üzüldüm sizin adınıza ama eşinin sağlığı herşeyden önemli bende anksiyete tedavisi gördüm yaklaşık 6 ay sürdü.. öncelikle onun iyileşmesi gerekir ama bu sadece ilaçlarla da değil kendi kendinin doktoru olması gereklii..S sinkarAmine Busra xra221 fıstıklar merhabaaa
regl gelince bende tekrar 2 ay klomen kullanıcam sonra aşılama diyor ama bende istemiyorum aşılama hemencnm doktor gerek yok dedi.... hormonlarda bir sıkıntı olsa yine klomen kullancaksın dedi, klomen sende faydası çok iyi 4 yum gelişmişti, 2 ay daha devam et sonra 4. klomende aşılama yaparaız dedi ama ben istemiyorum aşılama 2017 ye kadar kendime zaman verecegım
Canim ben klomeni iki kez kullandim.tutmayinca klomen sayfasi kapandi bende.bi doktorun beni ikna etmesi lazim.cnm gecen ay yum kontrole gittiğimde klomen rahimimi inceltmişti doktor bana bir ilaç verdi 15 gün onu kullanacaksın dedi... kullandım şu an bir sıkıntı yok.... bu ay klomen kullanacagım öbür ay zaten ara verecegım rahmim dinlensin hem ramazan belkı ilişkimiz bile düzenli olmayabilir.... ramazandan sonra 2 ay daha klomen kullancagım sonra klomen sayfası benım için kapanacak.... 2017 ocak ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum .... inş o vakte kadar hepimiz müjdelı haberi veririz
cnm 4 kez kullanın diyorlar doktorlar .... ama bizim sıkıntımız yok o yüzden kullanmasakta olur çok ta önemlı değil aslındaCanim ben klomeni iki kez kullandim.tutmayinca klomen sayfasi kapandi bende.bi doktorun beni ikna etmesi lazim.
cnm 4 kez kullanın diyorlar doktorlar .... ama bizim sıkıntımız yok o yüzden kullanmasakta olur çok ta önemlı değil aslındaCanim ben klomeni iki kez kullandim.tutmayinca klomen sayfasi kapandi bende.bi doktorun beni ikna etmesi lazim.
Aynen canimcnm 4 kez kullanın diyorlar doktorlar .... ama bizim sıkıntımız yok o yüzden kullanmasakta olur çok ta önemlı değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?