- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Benim dr um oviterelle icin rapor verdi 1aylik normalde 6 aylik oliyomus hamile kalirsam die elimde kalmasin diye 1aylik aldim olmadi bu ay yine ayni o raporla para odemiosun ben 10 tl verdim sadeceRapor nedir ki canim ilk kez duyuyorum dr mi veriyor
Bilmiyorum bende özel tip merkezinden aldimrecete gibi ilacin adi dozu kac aylik oldugu yaxan cikti veriyor ben sandliyim 2ayda 100 tl gitti sadeceBenimki muaynehanede ondanmi vermediki halla halla gidince bi sorayim bende
Merhaba hosgeldn cnm yumurtan catlayip da hamile kalamadigin icin hsg istemistir hemen. Tupler kapaliysa bos yere klomen kullanirsin 6 ayMerhaba arkadaslar
Benimde klomende 2.ayim bu ayda olmassa hsg cekelim dedi 6 ay denemesi lazim degilmiydi neden 3.ayda film verdi kafam karisti.2 ay klomenle tek yumurta oldu ce kendi catladi suan bekliyorum bugun yarin adet olcam ama doktor hsg dedigi icin tekrar gitmek istemiyorum
Ben klomene baslamadan once cektirdm meselaMerhaba arkadaslar
Benimde klomende 2.ayim bu ayda olmassa hsg cekelim dedi 6 ay denemesi lazim degilmiydi neden 3.ayda film verdi kafam karisti.2 ay klomenle tek yumurta oldu ce kendi catladi suan bekliyorum bugun yarin adet olcam ama doktor hsg dedigi icin tekrar gitmek istemiyorum
Ayy korkumdan kaciyorum ben nasil cektirdin canim senBen klomene baslamadan once cektirdm mesela
Ya zor oldu aslinda ama 5dk bile surmedi merak etme.. Benim canim tatlidir bi de benden sonrakileri gördüm cok rahattilar. Kendini rahat birakman lazimAyy korkumdan kaciyorum ben nasil cektirdin canim sen
Arkadaşım 8. Günde idrarla öğrendi nasıl oldu bilmiyorum şuan 6-7 hafta galiba da nette baktım 6-10 gün içinde atılıyor10. Gün test yaptırılabilir diyodu cnımCanım 12 günde kandan atılıyor 13.gün kanda bakabilirsin
Evet ilk ayim yarin kontrolum var. Ama benim cikolata kistim de var hsg yi o yuzden de hemen istedi cunku bu kist tuplerde tikaniklik yapiyomusTedavide kacinci ayindasin sen canim klomen kullaniomusun
Insallah olusmustur canim benim muayene yarinKızlarr iğne vurulanlar güzel haber yokmu ya benim muayene yarın çok heyecanlıyım acaba yumurtam oluştumu
Aminnn 1,5yildir bekliyorumInsallah ilk aydan sonuc alirsin bebisin olurrr
Agrım şişkinliğim var sol kasıkda özellikle ondan çok umutluyumInsallah olusmustur canim benim muayene yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?