Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Benim ara ara iki tarafta da agrim oldu ama gecti agri falan yok simdi anlamadim
Klomen beni kötü etkiledi ya agızda kuruluk ve mide yanması yaptı çok şükür dün bitti ve benim normalde akıntım sadece yumurtlama haftamda olurdu klomen boyunca akıntım oldu ins iyiye işarettir ins benimde gecer halsizliğim nede olsa olumlu olursa sonuc baya bi çekecez o agrıları sıkıntıları

Akintim da bi iki gun oldu bitti sonra.. Pozitif sonuc olsun da herseye raziyiz di mi amaa:)

Merhaba arkadaşlar,

1 senelik evliyim hiç korunmadık çocuğumuz olmadı. Doktora gittik yumurta tembelliği var dedi. 2 aydır klomen kullanıyorum. İlk ayda 2 yumurtam çatladı. Ama olmadı. Daha sonra eşim bakıldı onunda sperm sayısı 8 milyon, morfoloji ve hareket ise yüzde 60 civarı. Bu şekilde doğal yoldan gebe kalınır mı acabaaa

Sayi biraz düşük bildigim kadariyla esin ilac kullaniyor mu bunun icin

Sayi biraz düşük bildigim kadariyla esin ilac kullaniyor mu bunun icin

Evet düşük. Birde yüksek derece varikosel var. Aslında ameliyat olması gerekiyor. Ama ben klomene başladığım için aşılama deneyelim önce diyoruz. Eşim de proxeed kullanıyor. Ek olarak da keçi boynuzu veriyorum

Anladim cnm umarim faydasini görürsünüz ve ilk asilamada gelir bebisiniz

Canım bizde yaptırdık benim doktorumda ürolologda bir sorun yok dedi bize düşük gibi gelmişti degerler normal degerleine göre ama doktorlar iyi bir sorun yok dedi onlar iyi diyorsa sende sorun olarak düşünme bence

Benimde esimde varikosel var ama doktor degerler normal dedigi icin ameliyata gerek yok dediler devler hastanesinde

Canım bizde yaptırdık benim doktorumda ürolologda bir sorun yok dedi bize düşük gibi gelmişti degerler normal degerleine göre ama doktorlar iyi bir sorun yok dedi onlar iyi diyorsa sende sorun olarak düşünme bence
Sperm sayısı düşük. Doktor ilk ay hiç ilaç vermedi. Sadecee keçi boynuzu verdim. 1 ay sonra tekrar sipermiogram testi yaptık. Sayı 1 milyon artmış, hareket ise yüzde 20. Yine devam ediyorum vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…