Canim yumurtanin büyüklüğüne bagli uygun buyuklukteyse hemen yarin da vurulabilirAgrım şişkinliğim var sol kasıkda özellikle ondan çok umutluyumiğne kaç gün sonra vuruluyor acaba
Benim ara ara iki tarafta da agrim oldu ama gecti agri falan yok simdi anlamadimAgrım şişkinliğim var sol kasıkda özellikle ondan çok umutluyumiğne kaç gün sonra vuruluyor acaba
Bende çok korkuyorum o filmden yaaBende oyle dusunuyorum anestezi istiorum
Canim yumurtanin büyüklüğüne bagli uygun buyuklukteyse hemen yarin da vurulabilir
Korkulacak bi durum yok igneyle ilgili cnm karin veya kalcadan oluyo artik doktorun hangisini verirse. Fark var midir bilmiyorumBende çok korkuyorum o filmden yaa
Normal iğne gibi dimi karından veya kalçadan agrı kesici gibi yakıyormu
Klomen beni kötü etkiledi ya agızda kuruluk ve mide yanması yaptı çok şükür dün bitti ve benim normalde akıntım sadece yumurtlama haftamda olurdu klomen boyunca akıntım oldu ins iyiye işarettir ins benimde gecer halsizliğim nede olsa olumlu olursa sonuc baya bi çekecez o agrıları sıkıntılarıBenim ara ara iki tarafta da agrim oldu ama gecti agri falan yok simdi anlamadim
Akintim da bi iki gun oldu bitti sonra.. Pozitif sonuc olsun da herseye raziyiz di mi amaa:)Klomen beni kötü etkiledi ya agızda kuruluk ve mide yanması yaptı çok şükür dün bitti ve benim normalde akıntım sadece yumurtlama haftamda olurdu klomen boyunca akıntım oldu ins iyiye işarettir ins benimde gecer halsizliğim nede olsa olumlu olursa sonuc baya bi çekecez o agrıları sıkıntıları
Bende oyle dusunuyorum anestezi istiorum
Sayi biraz düşük bildigim kadariyla esin ilac kullaniyor mu bunun icinMerhaba arkadaşlar,
1 senelik evliyim hiç korunmadık çocuğumuz olmadı. Doktora gittik yumurta tembelliği var dedi. 2 aydır klomen kullanıyorum. İlk ayda 2 yumurtam çatladı. Ama olmadı. Daha sonra eşim bakıldı onunda sperm sayısı 8 milyon, morfoloji ve hareket ise yüzde 60 civarı. Bu şekilde doğal yoldan gebe kalınır mı acabaaa
Sayi biraz düşük bildigim kadariyla esin ilac kullaniyor mu bunun icin
Anladim cnm umarim faydasini görürsünüz ve ilk asilamada gelir bebisinizEvet düşük. Birde yüksek derece varikosel var. Aslında ameliyat olması gerekiyor. Ama ben klomene başladığım için aşılama deneyelim önce diyoruz. Eşim de proxeed kullanıyor. Ek olarak da keçi boynuzu veriyorum
Canım bizde yaptırdık benim doktorumda ürolologda bir sorun yok dedi bize düşük gibi gelmişti degerler normal degerleine göre ama doktorlar iyi bir sorun yok dedi onlar iyi diyorsa sende sorun olarak düşünme benceMerhaba arkadaşlar,
1 senelik evliyim hiç korunmadık çocuğumuz olmadı. Doktora gittik yumurta tembelliği var dedi. 2 aydır klomen kullanıyorum. İlk ayda 2 yumurtam çatladı. Ama olmadı. Daha sonra eşim bakıldı onunda sperm sayısı 8 milyon, morfoloji ve hareket ise yüzde 60 civarı. Bu şekilde doğal yoldan gebe kalınır mı acabaaa
Ay inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsinAnladim cnm umarim faydasini görürsünüz ve ilk asilamada gelir bebisiniz
Sperm sayısı düşük. Doktor ilk ay hiç ilaç vermedi. Sadecee keçi boynuzu verdim. 1 ay sonra tekrar sipermiogram testi yaptık. Sayı 1 milyon artmış, hareket ise yüzde 20. Yine devam ediyorum vermeyeCanım bizde yaptırdık benim doktorumda ürolologda bir sorun yok dedi bize düşük gibi gelmişti degerler normal degerleine göre ama doktorlar iyi bir sorun yok dedi onlar iyi diyorsa sende sorun olarak düşünme bence
Benim eşimin sperm sayısı düşük olduğu için ameliyat dedi. Bakalım önce aşılama olmazsa ameliyat deniycezBenimde esimde varikosel var ama doktor degerler normal dedigi icin ameliyata gerek yok dediler devler hastanesinde
Ayy cok guzel bi haber bu cnm en kisa zamanda bi kan testi yaptirKızlar selam daha önce anlatmıştım 7 aralık klomen bitti 11 aralık iğne vuruldum bugün testte ikinci çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum ne dersiniz
İnşaallah canım. Hem size moral olur hem beni mutluluktan uçurur bu haberAyy cok guzel bi haber bu cnm en kisa zamanda bi kan testi yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?