Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar bisey sorucam klomen kullanirken sogan kürünü uygulasam sorun olur mu bi bilgisi olan var mi bu konuda

Kızlar çatlatma iğnemi oldum:) şimdi bu 36 saat olayında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? sabah erken bir saate denk gelecek 42-45 saatlerinde olsa ne olur?
Sperm yumurtadan uzun yaşar gece geç saatte birlikte olsanız bence daha iyi olur.yumurta çatladığında onlar orada bekliyor olurlar.ertesi gün bir kez daha birlikte olursunuz.
Bende çatlatma iğnesi oldum tam 36 saat sora ilişki oldu ama bazı drlar 24 saat sonra olsun diyormuş.

bilmiyorum ya pek yapasım gelmiyo negatif olacak diye ama cuma ya adet olmazsam o gün yaparım herhalde
Bende ilk defa bu ay yapmaya korkuyorum evde 9 tane gebelik testim var toplu almıştım ama yapacak cesaret yok

Bende ilk defa bu ay yapmaya korkuyorum evde 9 tane gebelik testim var toplu almıştım ama yapacak cesaret yok
bn hiç almadm bn evde yapmayacam ya onlar yanlış olabiliyo hem kanda çıktıktan br hafta sonra falan çıkıyo onlarda o yüzden şuan olarda pozitif çıkması yanıltıcı bnce hemde iğne etkisi varken adet günümüz gelsn kan testi yaptırırız

Onun için korkuyorum önceki gebeligimde 5 gün kala evdeki testlerle öğrendim ama şimdi iğne etkisi var cesaret edemiyorum

Çarşamba kontrol var ozamana kadar yapmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz bana :) tam bir hafta var regle bakalım hayırlısı :) sen ne zaman yapacak sın???
Bnmde 1 hafta var regle.
Çatlatma iğnsi kullandın mı ?
Bende çarşamba test yapıyım diyorum ama iğnenin etkisinden mi yoksa regli mi olacağım bilmiyorum kasık ve bel ağrım var bu kdr erken başlamaması lazımdı belirtilerin.
Seninde öle mi cnm?

Bende iğne oldum geçen hafta cuma ama hiç ağrı sızı birşey yok gayet sakin vücudum herkeste farklı etki yapıyor sanırım

Bende iğne oldum geçen hafta cuma ama hiç ağrı sızı birşey yok gayet sakin vücudum herkeste farklı etki yapıyor sanırım
Ben salı oldum iğnemi geçen hafta.2-3 gündür var ağrılarım.
sakinse vücut ne güzel belki de tolere edebildiği içindir.
Bakalım haftaya belli olacak.
Beni iğneden sonra kontrole çağırmadı drum seni neden çağırdı?çatlayıp çatlamadığına mı bakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…