Sabirsizlikla bekliyorum ilk defa mi klomen kullandnİnşaallah canım. Hem size moral olur hem beni mutluluktan uçurur bu habermutlaka haber vericem siZede :)
İlk defa kullandım canım bi tane yumurtam oluştu 20 mmSabirsizlikla bekliyorum ilk defa mi klomen kullandn
Hadi bakalm ben de ilk defa kullaniyorum umarim hepimiz mutlu haberler veririz bu ayİlk defa kullandım canım bi tane yumurtam oluştu 20 mm
İnşaallah Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi bakalm ben de ilk defa kullaniyorum umarim hepimiz mutlu haberler veririz bu ay
Testi yeyilersen foto yükle bakalımİnşaallah Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tamam canım 2 gün sonra tekrar yapıcam inşaallah eğer yine çıkarsa paylaşıcam sizlerle :)Tes
Testi yeyilersen foto yükle bakalım
Çarşamba kontrol var ozamana kadar yapmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz bana :) tam bir hafta var regle bakalım hayırlısı :) sen ne zaman yapacak sın???nisamelek sen nezaman yapmayı düşünüyosn testi canm
bilmiyorum ya pek yapasım gelmiyo negatif olacak diye ama cuma ya adet olmazsam o gün yaparım herhaldeÇarşamba kontrol var ozamana kadar yapmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz bana :) tam bir hafta var regle bakalım hayırlısı :) sen ne zaman yapacak sın???
Sperm yumurtadan uzun yaşar gece geç saatte birlikte olsanız bence daha iyi olur.yumurta çatladığında onlar orada bekliyor olurlar.ertesi gün bir kez daha birlikte olursunuz.Kızlar çatlatma iğnemi oldum:) şimdi bu 36 saat olayında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? sabah erken bir saate denk gelecek 42-45 saatlerinde olsa ne olur?
Bende ilk defa bu ay yapmaya korkuyorumbilmiyorum ya pek yapasım gelmiyo negatif olacak diye ama cuma ya adet olmazsam o gün yaparım herhalde
bn hiç almadm bn evde yapmayacam ya onlar yanlış olabiliyo hem kanda çıktıktan br hafta sonra falan çıkıyo onlarda o yüzden şuan olarda pozitif çıkması yanıltıcı bnce hemde iğne etkisi varken adet günümüz gelsn kan testi yaptırırızBende ilk defa bu ay yapmaya korkuyorumevde 9 tane gebelik testim var toplu almıştım ama yapacak cesaret yok
Onun için korkuyorum önceki gebeligimde 5 gün kala evdeki testlerle öğrendim ama şimdi iğne etkisi var cesaret edemiyorumbn hiç almadm bn evde yapmayacam ya onlar yanlış olabiliyo hem kanda çıktıktan br hafta sonra falan çıkıyo onlarda o yüzden şuan olarda pozitif çıkması yanıltıcı bnce hemde iğne etkisi varken adet günümüz gelsn kan testi yaptırırız
Bnmde 1 hafta var regle.Çarşamba kontrol var ozamana kadar yapmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz bana :) tam bir hafta var regle bakalım hayırlısı :) sen ne zaman yapacak sın???
Bende iğne oldum geçen hafta cuma ama hiç ağrı sızı birşey yok gayet sakin vücudum herkeste farklı etki yapıyor sanırımBnmde 1 hafta var regle.
Çatlatma iğnsi kullandın mı ?
Bende çarşamba test yapıyım diyorum ama iğnenin etkisinden mi yoksa regli mi olacağım bilmiyorum kasık ve bel ağrım var bu kdr erken başlamaması lazımdı belirtilerin.
Seninde öle mi cnm?
Ben salı oldum iğnemi geçen hafta.2-3 gündür var ağrılarım.Bende iğne oldum geçen hafta cuma ama hiç ağrı sızı birşey yok gayet sakin vücudum herkeste farklı etki yapıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?