Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canım çatlamış mı die bakmak için geçen hafta çağırmış di gittim çatlamış dedi ama bu çarşamba nie çağırdı bilmiyorum belki de tahlil yapacak iğnenin 13. Günü oluyor çünkü bilmiyorum yani.. Çok korkulu ve endiseliyim.. Seni cagirmadimi hiç

Yok cnm iğneyi yaptı sonra ben sordum bi daha ne zaman geliyim diye regli olursan 2. Günü olmazsan muhtemel regli gününden 1 hafta sonra dedi.
Ben çarşamba test yapacağım ama regli olmazsam sanki olacak gibi ağrılarım var ama bakalım.
Çarşamba sen gidince bakalım niye çağırmış ne diyecek merak ettim bende.
Hem korkma ne güzel takip ediyor işte hangi şehirdesin?

İstanbul da yım ben. Evet takip etmesi güzel her hafta gittim neredeyse inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor hakkımızda hayırlısı artık

İstanbul da yım ben. Evet takip etmesi güzel her hafta gittim neredeyse inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor hakkımızda hayırlısı artık
İstanbuldayım bende sen hangi hastaneye dr a gidiyorsun?
Kafaya takmasak belki kendiliğinden olacak ama nerdeeee...
Rüyalarıma bile giriyor bnm

İstanbuldayım bende sen hangi hastaneye dr a gidiyorsun?
Kafaya takmasak belki kendiliğinden olacak ama nerdeeee...
Rüyalarıma bile giriyor bnm
Aynen canım ya bende her gece rüyamda görür oldum.. Güneşli avrupa tıp merkezi ne gidiyorum bi tane kadın doğum doktoru var zaten adı aklıma gelmiyor sen hangi hastaneye gidiyor sun

Aynen canım ya bende her gece rüyamda görür oldum.. Güneşli avrupa tıp merkezi ne gidiyorum bi tane kadın doğum doktoru var zaten adı aklıma gelmiyor sen hangi hastaneye gidiyor sun
Bende küçükçekmecede acıbadem hastanesi var orada Elif hnma gidiyorum.
Çarşamba günü gelsede test yapsam.
Karşılıklı güzel hbrler verelim inşAllah.

Dayanamadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iğne etkisi eminim çünkü daha 1 hafta var adete... Ayın 11 de iğne olmuştum

İğne etkisi mi acaba diye korkuyorum kana gitmeye canım yaa 2 gün geçsin bida idrar yapıcam çizgi çıkarsaa doğruu kanaa :))
Canım bence biraz daha bekle bende ayın 11 de igne oldum az önce test yaptım pozitif.. İğne etkisi die düşündüm ben kendiminkini

Canım bence biraz daha bekle bende ayın 11 de igne oldum az önce test yaptım pozitif.. İğne etkisi die düşündüm ben kendiminkini
Yaaa inşaallah seninde vardır canımm yaa çok sevindim.. :) Bende ayın 11inde iğne vuruldum canım aynıyız seninle. Mutlaka haberdar et benide.

tesekkur ederim canım 36 da oldu kısmet artık:)

Arkadaslar sogan kürüyle ilgili bilgiisi olan yok mu( klomen kullandigim bu ay onu da yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…