Canım çatlamış mı die bakmak için geçen hafta çağırmış di gittim çatlamış dedi ama bu çarşamba nie çağırdı bilmiyorum belki de tahlil yapacak iğnenin 13. Günü oluyor çünkü bilmiyorum yani.. Çok korkulu ve endiseliyim.. Seni cagirmadimi hiçBen salı oldum iğnemi geçen hafta.2-3 gündür var ağrılarım.
sakinse vücut ne güzel belki de tolere edebildiği içindir.
Bakalım haftaya belli olacak.
Beni iğneden sonra kontrole çağırmadı drum seni neden çağırdı?çatlayıp çatlamadığına mı bakacak?
Yok cnm iğneyi yaptı sonra ben sordum bi daha ne zaman geliyim diye regli olursan 2. Günü olmazsan muhtemel regli gününden 1 hafta sonra dedi.Canım çatlamış mı die bakmak için geçen hafta çağırmış di gittim çatlamış dedi ama bu çarşamba nie çağırdı bilmiyorum belki de tahlil yapacak iğnenin 13. Günü oluyor çünkü bilmiyorum yani.. Çok korkulu ve endiseliyim.. Seni cagirmadimi hiç
İstanbul da yım ben. Evet takip etmesi güzel her hafta gittim neredeyse inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor hakkımızda hayırlısı artıkYok cnm iğneyi yaptı sonra ben sordum bi daha ne zaman geliyim diye regli olursan 2. Günü olmazsan muhtemel regli gününden 1 hafta sonra dedi.
Ben çarşamba test yapacağım ama regli olmazsam sanki olacak gibi ağrılarım var ama bakalım.
Çarşamba sen gidince bakalım niye çağırmış ne diyecek merak ettim bende.
Hem korkma ne güzel takip ediyor işte hangi şehirdesin?
İstanbuldayım bende sen hangi hastaneye dr a gidiyorsun?İstanbul da yım ben. Evet takip etmesi güzel her hafta gittim neredeyse inşallah güzel sonuçlar alırız. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor hakkımızda hayırlısı artık
Aynen canım ya bende her gece rüyamda görür oldum.. Güneşli avrupa tıp merkezi ne gidiyorum bi tane kadın doğum doktoru var zaten adı aklıma gelmiyorİstanbuldayım bende sen hangi hastaneye dr a gidiyorsun?
Kafaya takmasak belki kendiliğinden olacak ama nerdeeee...
Rüyalarıma bile giriyor bnm
Bende küçükçekmecede acıbadem hastanesi var orada Elif hnma gidiyorum.Aynen canım ya bende her gece rüyamda görür oldum.. Güneşli avrupa tıp merkezi ne gidiyorum bi tane kadın doğum doktoru var zaten adı aklıma gelmiyorsen hangi hastaneye gidiyor sun
İnşallah iyi olur bekledigimize değerBende küçükçekmecede acıbadem hastanesi var orada Elif hnma gidiyorum.
Çarşamba günü gelsede test yapsam.
Karşılıklı güzel hbrler verelim inşAllah.
Ayyy çok iyi bir haber ya hemen kan testiKızlar selam daha önce anlatmıştım 7 aralık klomen bitti 11 aralık iğne vuruldum bugün testte ikinci çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum ne dersiniz
İğne etkisi mi acaba diye korkuyorum kana gitmeye canım yaaAyyy çok iyi bir haber ya hemen kan testi
Canım bence biraz daha bekle bende ayın 11 de igne oldum az önce test yaptım pozitif.. İğne etkisi die düşündüm ben kendiminkiniİğne etkisi mi acaba diye korkuyorum kana gitmeye canım yaa2 gün geçsin bida idrar yapıcam çizgi çıkarsaa doğruu kanaa :))
Yaaa inşaallah seninde vardır canımm yaa çok sevindim.. :) Bende ayın 11inde iğne vuruldum canım aynıyız seninle. Mutlaka haberdar et benide.Canım bence biraz daha bekle bende ayın 11 de igne oldum az önce test yaptım pozitif.. İğne etkisi die düşündüm ben kendiminkini
Sende haber ver mutlakaYaaa inşaallah seninde vardır canımm yaa çok sevindim.. :) Bende ayın 11inde iğne vuruldum canım aynıyız seninle. Mutlaka haberdar et benide.
Bende hiçbir şey yok maalesef.. Sen ne durumda sınBi degisiklik var mi kizlar sizde
Bugun 10. GunduSenin kaç gün oldu iğne vurulalıesen93
Bnde de yok ama biraz yuruyunce karnm agriyo kasiklarimda bazen sizi gibi bi agri oluyo hafifBende hiçbir şey yok maalesef.. Sen ne durumda sın
tesekkur ederim canım 36 da oldu kısmet artık:)Sperm yumurtadan uzun yaşar gece geç saatte birlikte olsanız bence daha iyi olur.yumurta çatladığında onlar orada bekliyor olurlar.ertesi gün bir kez daha birlikte olursunuz.
Bende çatlatma iğnesi oldum tam 36 saat sora ilişki oldu ama bazı drlar 24 saat sonra olsun diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?