Hayırlısı olsun canım :)Bnde de yok ama biraz yuruyunce karnm agriyo kasiklarimda bazen sizi gibi bi agri oluyo hafif
Cnm dr sor belki ters etki yapar falanArkadaslar sogan kürüyle ilgili bilgiisi olan yok mu( klomen kullandigim bu ay onu da yapsam
Canım benim fikrim ikisini bi arada yapma.. Birşey olurmu bilmiyorum ama riske atmamak gerek benceArkadaslar sogan kürüyle ilgili bilgiisi olan yok mu( klomen kullandigim bu ay onu da yapsam
Oyle cnm :)Hayırlısı olsun canım :)
Tamam cnm sagol cvp verdigin icin:) yarin gidicem soraym bakalmCnm dr sor belki ters etki yapar falan
Ben de o yuzden karar veremedm zaten yaa ama cok faydasini gördüğüm icin ve su kisti tamamen bitirecek tek sey olduguna inandigim icin yapmak da istiyorum. Doktora da soraym bakalm ne diyecekCanım benim fikrim ikisini bi arada yapma.. Birşey olurmu bilmiyorum ama riske atmamak gerek bence
En son ne zaman yaptın bilmiyorum ama fazla kullanılmasi zararlı die biliyorum Rahimi inceliyor muş.. Ben sadece 1 kere kullandım 15 gün sonra bi daha yapmadım.. Doktor a sormadan baslamamak en iyisiBen de o yuzden karar veremedm zaten yaa ama cok faydasini gördüğüm icin ve su kisti tamamen bitirecek tek sey olduguna inandigim icin yapmak da istiyorum. Doktora da soraym bakalm ne diyecek
Çarşambayı bile beklemeden geldi bnm reglim hemde olması gerekenden günler önceİnşallah iyi olur bekledigimize değer
Canım üzme kendini yeni ay yeni umut vardır Rabbim in bi bildiği iyi ol güzel düşünÇarşambayı bile beklemeden geldi bnm reglim hemde olması gerekenden günler önce
Artık senin olur cnm inş.
Sagol cnm 1 kere gecen ay kullandm 15gun.. Kist kuculunce bu ay da 10gün kullanip birakicaktm ama neyse hayirlisi artik doktora sormadan baslamam zatenEn son ne zaman yaptın bilmiyorum ama fazla kullanılmasi zararlı die biliyorum Rahimi inceliyor muş.. Ben sadece 1 kere kullandım 15 gün sonra bi daha yapmadım.. Doktor a sormadan baslamamak en iyisi
bnde hiç bi belirti yok ne adete dair ne hamileliğe öyle bekliyorumgünaydın kızlar güzel haberler duymak motive etti beni bakalım benimde yarın sabah kontrolum doktor ne diyecek
esen93 Candy1Candy sizde durumlar nasıl şuan
yok daha yapmam herhalde ne zaman yapayım karar veremedm2 gunun kalmis regline test yapmicakmisiin
bnde hiç bi belirti yok ne adete dair ne hamileliğe öyle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?