Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canım benim fikrim ikisini bi arada yapma.. Birşey olurmu bilmiyorum ama riske atmamak gerek bence
Ben de o yuzden karar veremedm zaten yaa ama cok faydasini gördüğüm icin ve su kisti tamamen bitirecek tek sey olduguna inandigim icin yapmak da istiyorum. Doktora da soraym bakalm ne diyecek

Ben de o yuzden karar veremedm zaten yaa ama cok faydasini gördüğüm icin ve su kisti tamamen bitirecek tek sey olduguna inandigim icin yapmak da istiyorum. Doktora da soraym bakalm ne diyecek
En son ne zaman yaptın bilmiyorum ama fazla kullanılmasi zararlı die biliyorum Rahimi inceliyor muş.. Ben sadece 1 kere kullandım 15 gün sonra bi daha yapmadım.. Doktor a sormadan baslamamak en iyisi

En son ne zaman yaptın bilmiyorum ama fazla kullanılmasi zararlı die biliyorum Rahimi inceliyor muş.. Ben sadece 1 kere kullandım 15 gün sonra bi daha yapmadım.. Doktor a sormadan baslamamak en iyisi
Sagol cnm 1 kere gecen ay kullandm 15gun.. Kist kuculunce bu ay da 10gün kullanip birakicaktm ama neyse hayirlisi artik doktora sormadan baslamam zaten

Kızlar meraba öncelikle hepinize mutlu haberi alacağınız günler diliyorum. İnşallah Allahın izniyle göbişlerimiz dolar
Benim bu 3. Klomen denemem. Benim pko sorunum var. Sat 2 aralık. Adetin 5. Günü günde 2 adetten 5 gün klomen kullandım. 5 gün sonra yani salı günü gittiğimde 13mm. 1 adet yum. Olmuştu. Diğer denemelerden farklı olarak ilk defa menogon iğne verdi 3adet akşam kalçadan yaptım.perşembe ilişki cuma gel demişti. Perşembe gününden itibaren cok fazla kasık ağrım vardı. Cuma doktor baktı evet yumurtlama olmuş rahim kalınlığı çok iyi herşey tam istediğim gibi. 3 hafta sonra adet olmazsa test yap dedi. Büyük sabırsızlıkla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…