bncede belli olurda olumsuzu öğrenmemek için yapasım gelmiyo şimdi bi umut varya ozman olmayacakVarsa belli olur artik bence
İnşallah iyi habelet alırsın. Umudunu kırmak istemem. Ama geçen ay benim de 2 yumurtam çatlamıştı. Rahim kalınlığı da çok iyi hadi bakalım inşallah demişti doktor. Ama malesef sonuç negatif. İnşallah senin Bebişin vardırKızlar meraba öncelikle hepinize mutlu haberi alacağınız günler diliyorum. İnşallah Allahın izniyle göbişlerimiz dolar
Benim bu 3. Klomen denemem. Benim pko sorunum var. Sat 2 aralık. Adetin 5. Günü günde 2 adetten 5 gün klomen kullandım. 5 gün sonra yani salı günü gittiğimde 13mm. 1 adet yum. Olmuştu. Diğer denemelerden farklı olarak ilk defa menogon iğne verdi 3adet akşam kalçadan yaptım.perşembe ilişki cuma gel demişti. Perşembe gününden itibaren cok fazla kasık ağrım vardı. Cuma doktor baktı evet yumurtlama olmuş rahim kalınlığı çok iyi herşey tam istediğim gibi. 3 hafta sonra adet olmazsa test yap dedi. Büyük sabırsızlıkla bekliyorum...
İlaçla yapmayın demişti saraçoglu canım sogankürünü bende doktora gittim moralim çok bozuk doktorda ilgilenmediTamam cnm sagol cvp verdigin icin:) yarin gidicem soraym bakalm
Kucuk oldugu icin tekrar cagirmistir cnm benim de randevum 13:30da bakalm ne olacak... Hic moralini bozma carsambayi bekleİlaçla yapmayın demişti saraçoglu canım sogankürünü bende doktora gittim moralim çok bozuk doktorda ilgilenmediiki tane yumurtam oluşmuş solda biri 14 ml küçük degilmi yaa ben çok üzüldüm ama bilmiyorum normalmi çarsamba yine çagırdı esimlede kavga ettik çok üzgünüm ben yaa suan ;(
bn öyle hissediyorum çünküNie ole dusunuyosunki
ilaç biteli kaç gün oldu canmİlaçla yapmayın demişti saraçoglu canım sogankürünü bende doktora gittim moralim çok bozuk doktorda ilgilenmediiki tane yumurtam oluşmuş solda biri 14 ml küçük degilmi yaa ben çok üzüldüm ama bilmiyorum normalmi çarsamba yine çagırdı esimlede kavga ettik çok üzgünüm ben yaa suan ;(
Cumartesi sabah içtim en sonilaç biteli kaç gün oldu canm
İnş seninki güzel boyuttadır çok üzüldüm yaa sagda hiç yumurta yokmus soldaki agrı bundanmış ama küçük degilmi boyutu yaKucuk oldugu icin tekrar cagirmistir cnm benim de randevum 13:30da bakalm ne olacak... Hic moralini bozma carsambayi bekle
Evet canım dediğim gibi iğne etkisi sanırım çünkü bu seferki daha silik.. Kaç günde atılır ki bu iğne deki hcgnisamelek tekraladın mı testini
bnce büyüklüğü o kadar küçük değil ilaç bittikten br gün sonra normal hatta bnde ilaçtan iki gün sonra gitmiştim 17mm bir günde 1 2 mm büyüdüğünü düşünürsek bnce gayet iyi 10mm bile olanlar vardı yeterki büyüsün cnm doktor ne kadar büyüklüğe ulaşmış diye bakacaktır kendi çatlayacak gibi değilse iğne verecektr o yüzden çağrmştrCumartesi sabah içtim en son
Ilac biteli iki gun olduysa daha büyür cnm bana ilac bittikten 4gun sonra gel dedi bugun 5.gunİnş seninki güzel boyuttadır çok üzüldüm yaa sagda hiç yumurta yokmus soldaki agrı bundanmış ama küçük degilmi boyutu yatüm umudum kırıldı
idrarda atılması için adet geçmesi falan gerekir herhalde ama kanda çıkar ya olmadı bi kaç gün sonra yenilersin ne kadar artmş eğer artma değil düşüş varsa bakarsın ona göre sonuç belli olurEvet canım dediğim gibi iğne etkisi sanırım çünkü bu seferki daha silik.. Kaç günde atılır ki bu iğne deki hcg
Hakkımda hayırlısı olsun ya napalım Allah nasip ederse olsun etmezse kısmet yeni ay yeni umut dicemİnşallah iyi habelet alırsın. Umudunu kırmak istemem. Ama geçen ay benim de 2 yumurtam çatlamıştı. Rahim kalınlığı da çok iyi hadi bakalım inşallah demişti doktor. Ama malesef sonuç negatif. İnşallah senin Bebişin vardır
Ilac biteli iki gun olduysa daha büyür cnm bana ilac bittikten 4gun sonra gel dedi bugun 5.gun
İnş büyür yaa çarşamba bir daha bakar birde sıkışık halde gel üstten ultrasonla bakalım dedi alttan gerek yok dedi size nasıl baktılar doktoru yeni değiştirdim ama buda çok ilgisiz yaa muhattao bile olmuyor sözde özel.. eşimlede tartıştık dün gelmedi bugün beni yalnız bıraktı ne kadar zor bir süreç yaabnce büyüklüğü o kadar küçük değil ilaç bittikten br gün sonra normal hatta bnde ilaçtan iki gün sonra gitmiştim 17mm bir günde 1 2 mm büyüdüğünü düşünürsek bnce gayet iyi 10mm bile olanlar vardı yeterki büyüsün cnm doktor ne kadar büyüklüğe ulaşmış diye bakacaktır kendi çatlayacak gibi değilse iğne verecektr o yüzden çağrmştr
büyür cnm büyür normalde öyle bi sıkıntın yoksa büyür bana hep vajinal utrasonla baktı canm bnde hep kendim gittim doktora eşimin işi dolayısıyla tek gitmek zor oluyor gerçekten destek olacak birini arıyo yanında insan anlıyorum seniİnş büyür yaa çarşamba bir daha bakar birde sıkışık halde gel üstten ultrasonla bakalım dedi alttan gerek yok dedi size nasıl baktılar doktoru yeni değiştirdim ama buda çok ilgisiz yaa muhattao bile olmuyor sözde özel.. eşimlede tartıştık dün gelmedi bugün beni yalnız bıraktı ne kadar zor bir süreç yaa
beni ilaç bittikten iki gün sonra 12 mm idi. 6. gün sonra ise 18mmyi geçmişti çatlatma iğnesi oldum. gönlünü ferah tut. benim yumurtam normalde adet başlangıcından itibaren 17-19. günler arası çatlamıştı önceki hamileliklerimde ve bence bu ilaç yumurtada kaliteyi filan etkiliyor ama süreyi çok kısaltmıyor. çünkü çatlama yine 17.günde olmuş oldu. senin de benzer bir durumun varsa sıkıntı yapma derimİnş seninki güzel boyuttadır çok üzüldüm yaa sagda hiç yumurta yokmus soldaki agrı bundanmış ama küçük degilmi boyutu yatüm umudum kırıldı
Hayırlısı olsun napalim 1 ay daha beklerizidrarda atılması için adet geçmesi falan gerekir herhalde ama kanda çıkar ya olmadı bi kaç gün sonra yenilersin ne kadar artmş eğer artma değil düşüş varsa bakarsın ona göre sonuç belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?