Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

İnşallah iyi habelet alırsın. Umudunu kırmak istemem. Ama geçen ay benim de 2 yumurtam çatlamıştı. Rahim kalınlığı da çok iyi hadi bakalım inşallah demişti doktor. Ama malesef sonuç negatif. İnşallah senin Bebişin vardır

Tamam cnm sagol cvp verdigin icin:) yarin gidicem soraym bakalm
İlaçla yapmayın demişti saraçoglu canım sogankürünü bende doktora gittim moralim çok bozuk doktorda ilgilenmedi iki tane yumurtam oluşmuş solda biri 14 ml küçük degilmi yaa ben çok üzüldüm ama bilmiyorum normalmi çarsamba yine çagırdı esimlede kavga ettik çok üzgünüm ben yaa suan ;(

Kucuk oldugu icin tekrar cagirmistir cnm benim de randevum 13:30da bakalm ne olacak... Hic moralini bozma carsambayi bekle

ilaç biteli kaç gün oldu canm

Kucuk oldugu icin tekrar cagirmistir cnm benim de randevum 13:30da bakalm ne olacak... Hic moralini bozma carsambayi bekle
İnş seninki güzel boyuttadır çok üzüldüm yaa sagda hiç yumurta yokmus soldaki agrı bundanmış ama küçük degilmi boyutu ya tüm umudum kırıldı

Cumartesi sabah içtim en son
bnce büyüklüğü o kadar küçük değil ilaç bittikten br gün sonra normal hatta bnde ilaçtan iki gün sonra gitmiştim 17mm bir günde 1 2 mm büyüdüğünü düşünürsek bnce gayet iyi 10mm bile olanlar vardı yeterki büyüsün cnm doktor ne kadar büyüklüğe ulaşmış diye bakacaktır kendi çatlayacak gibi değilse iğne verecektr o yüzden çağrmştr

Evet canım dediğim gibi iğne etkisi sanırım çünkü bu seferki daha silik.. Kaç günde atılır ki bu iğne deki hcg
idrarda atılması için adet geçmesi falan gerekir herhalde ama kanda çıkar ya olmadı bi kaç gün sonra yenilersin ne kadar artmş eğer artma değil düşüş varsa bakarsın ona göre sonuç belli olur

Hakkımda hayırlısı olsun ya napalım Allah nasip ederse olsun etmezse kısmet yeni ay yeni umut dicem rabbim hepimize bu süreçte sabır versin

Ilac biteli iki gun olduysa daha büyür cnm bana ilac bittikten 4gun sonra gel dedi bugun 5.gun
İnş büyür yaa çarşamba bir daha bakar birde sıkışık halde gel üstten ultrasonla bakalım dedi alttan gerek yok dedi size nasıl baktılar doktoru yeni değiştirdim ama buda çok ilgisiz yaa muhattao bile olmuyor sözde özel.. eşimlede tartıştık dün gelmedi bugün beni yalnız bıraktı ne kadar zor bir süreç yaa

büyür cnm büyür normalde öyle bi sıkıntın yoksa büyür bana hep vajinal utrasonla baktı canm bnde hep kendim gittim doktora eşimin işi dolayısıyla tek gitmek zor oluyor gerçekten destek olacak birini arıyo yanında insan anlıyorum seni

İnş seninki güzel boyuttadır çok üzüldüm yaa sagda hiç yumurta yokmus soldaki agrı bundanmış ama küçük degilmi boyutu ya tüm umudum kırıldı
beni ilaç bittikten iki gün sonra 12 mm idi. 6. gün sonra ise 18mmyi geçmişti çatlatma iğnesi oldum. gönlünü ferah tut. benim yumurtam normalde adet başlangıcından itibaren 17-19. günler arası çatlamıştı önceki hamileliklerimde ve bence bu ilaç yumurtada kaliteyi filan etkiliyor ama süreyi çok kısaltmıyor. çünkü çatlama yine 17.günde olmuş oldu. senin de benzer bir durumun varsa sıkıntı yapma derim

idrarda atılması için adet geçmesi falan gerekir herhalde ama kanda çıkar ya olmadı bi kaç gün sonra yenilersin ne kadar artmş eğer artma değil düşüş varsa bakarsın ona göre sonuç belli olur
Hayırlısı olsun napalim 1 ay daha bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…