Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Büyür canım içini ferah tut.. Benim kontroller hep alttan oldu.

Bende suan deli gibi araştırıyorum 14 ml diye ins benimde büyür teşekkür ederim benle paylastıgın için adetim düzenli ama pko var işte galiba yumurta tembelliğide var bende onu anladım

Bende suan deli gibi araştırıyorum 14 ml diye ins benimde büyür teşekkür ederim benle paylastıgın için adetim düzenli ama pko var işte galiba yumurta tembelliğide var bende onu anladım
bende pko yok ama hiç 28 günde adet olmadım şimdiye dek. ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya benim 32-34 güne göre düzenim böyle. sen ilacı günlük 1 tane mi almıştın?

bende pko yok ama hiç 28 günde adet olmadım şimdiye dek. ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya benim 32-34 güne göre düzenim böyle. sen ilacı günlük 1 tane mi almıştın?
Hayır adetin 5. Günü sabah aksam aldım canım benim adetler düzenli ama hiçbir faydası yok önemli olan yumurtanın kalitesi boyutu galiba

Kizlar ben cuma doktora gittiğimde yumurtan yavas buyuyor demişti. Paxartesi gel igne vercem demisti.. Ama bugun igneye gerek yok. Kendiliğinden catlamis dedi.. Iliski olsun dedi .. Sizce iyimi bana yavas buyuyor pazartesi kadar catlamaz demisti..

Canım kendiliğinden çatlamasi tabiki daha iyi hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz

Iyide adet belirtin bile yok 2 gun kalmasina ragmen sence normalmi
ama hafif sızı gibi ağrım var batma falan yok genelde yumurtanın oluştuğu tarafımda oluyo ama çok belirgin bi ağrı değil bazende ara ara hafif bel ağrım oluyo kist falan mı oldu acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…