Cnm 22ml olmus benim de bi tane.. Ignemi yaptirdm hakkimizda hayirlisi olsun.. Klomen bittikten sonraki 5.günümdü bugunİnş seninki güzel boyuttadır çok üzüldüm yaa sagda hiç yumurta yokmus soldaki agrı bundanmış ama küçük degilmi boyutu yatüm umudum kırıldı
İnşallah canım cümlemızeCandy1Candy canım iyi geçir içinen iyi olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Benimde ilk defa bu ay ağrım çok oldu. Özellikle hep sağ tarafta oluyo ağrım.ara ara batma yada bi agırlık hissi gibi agrı. Pek olumlu değilim ama kısmet inşallah iyi sonuç alırızzCanım benim ağrım var ya arada zonklama gibi oluyo çok bişey yapmıyorum dinleniyorum ama içimde hamileymisim gibi bi his hiç yok olmadı bence
İyi ya boyutu iğnenide vurulmulsun iyi olmuş ins olumlu sonuclanır benimde büyürse iğne mutlaka istiyorum sansa bırakmamak lazımCnm 22ml olmus benim de bi tane.. Ignemi yaptirdm hakkimizda hayirlisi olsun.. Klomen bittikten sonraki 5.günümdü bugun
Ama bi sorun var prolaktin yuksek cikti dostinex verdi ozellikle sordum korunmamiz mi gerekicek die yok dedi hayirlisi olsun biraz tedirginim o yuzdenİyi ya boyutu iğnenide vurulmulsun iyi olmuş ins olumlu sonuclanır benimde büyürse iğne mutlaka istiyorum sansa bırakmamak lazım
Hımm belki klomenle ilgilidir ilacın etkisidir canım yaa inan hersey kısmet kader bu ay olacagı varsa hiçbirsey engel olamaz ama yoksada bunlar sadece bahaneAma bi sorun var prolaktin yuksek cikti dostinex verdi ozellikle sordum korunmamiz mi gerekicek die yok dedi hayirlisi olsun biraz tedirginim o yuzden
Zaten yuksekti ama o zaman ilac vermedi simdi verdi maalesef 50ydi 40a düsmüs hicbirsey kullanmamistim.. Senin prolaktin sorunun yoksa o yuzden yapmamistirHımm belki klomenle ilgilidir ilacın etkisidir canım yaa inan hersey kısmet kader bu ay olacagı varsa hiçbirsey engel olamaz ama yoksada bunlar sadece bahaneama ins sorun olmaz o konudada.. Bana kan tahlili bile yapmadı uyuz doktorr
Daha önce çıkmadı hormon testinde simdi ne durumda hiç bilmiyorum eşimlede küstük çalışmada yapamıyorum zaten gerek de yoktur dimi 14 ml zatenZaten yuksekti ama o zaman ilac vermedi simdi verdi maalesef 50ydi 40a düsmüs hicbirsey kullanmamistim.. Senin prolaktin sorunun yoksa o yuzden yapmamistir
Uzulme canim calismalara kadar barisirsiniz büyük bi sorun yoktur umarim.. Carsamba gittiginde igneni yaptirirsan persembe calismalar baslamali zaten:)Daha önce çıkmadı hormon testinde simdi ne durumda hiç bilmiyorum eşimlede küstük çalışmada yapamıyorum zaten gerek de yoktur dimi 14 ml zaten
Evet ins o zamana kadarda barısırız :) çarşamba iğneyi kendimi yapıyor doktor acilde falan vurduranlarda varmıs iğneyiUzulme canim calismalara kadar barisirsiniz büyük bi sorun yoktur umarim.. Carsamba gittiginde igneni yaptirirsan persembe calismalar baslamali zaten:)
Igneyi alip acilde yaptirdm cnm ben sonra da prolaktinin yuksek oldugunu ogrendik zaten.. Yumurtanin buyuklugune gore hemen o gun yaptirir insallah sana daEvet ins o zamana kadarda barısırız :) çarşamba iğneyi kendimi yapıyor doktor acilde falan vurduranlarda varmıs iğneyi
Igneyi alip acilde yaptirdm cnm ben sonra da prolaktinin yuksek oldugunu ogrendik zaten.. Yumurtanin buyuklugune gore hemen o gun yaptirir insallahEvet ins o zamana kadarda barısırız :) çarşamba iğneyi kendimi yapıyor doktor acilde falan vurduranlarda varmıs iğneyi
Slm cnm hayirli olsun bi an once sonuc alirsin insallah.. Sorun neydi sende kist falan var miSelam kızlar ben de bugün başladım klomene
Sabah akşam alıp haftaya pazartesi kontrole gitcem
Benimde yuksek cikti canim ayni ilaci verdi hamile kalirsam birakcakmisimAma bi sorun var prolaktin yuksek cikti dostinex verdi ozellikle sordum korunmamiz mi gerekicek die yok dedi hayirlisi olsun biraz tedirginim o yuzden
Insallah bi sorun olmaz cnm yaa tam da catlatma ignesi oldugum gun bu ilaca baslamis olucam hayirlisi artik. Sen ne zamandir kulaniosun dostinexBenimde yuksek cikti canim ayni ilaci verdi hamile kalirsam birakcakmisim
Sıkınti olmaz ondan Allahin izniyle. Yengemde o ilacla hamile kaldi. Sut hormonu dusunce gebelik oldu yengemde.. Ben 1 şişesi bitti kucuk.. 3 ay kullanditan sonra biti. Pazartesi perşembe yarim kullabdum. Bu ay 4 ayim.. Yani ikinci sise .bu ay yumurta takibine yeni basladimInsallah bi sorun olmaz cnm yaa tam da catlatma ignesi oldugum gun bu ilaca baslamis olucam hayirlisi artik. Sen ne zamandir kulaniosun dostinex
Benim belirtilerle aynı canım senin bat ne zaman klomen falan kullandin miBenimde ilk defa bu ay ağrım çok oldu. Özellikle hep sağ tarafta oluyo ağrım.ara ara batma yada bi agırlık hissi gibi agrı. Pek olumlu değilim ama kısmet inşallah iyi sonuç alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?