Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

NOrmalde gogusde siskinlik sinir tatli krizim ve cinsel istek artardi bu zamanda ama bende hic adet belirtisi yok insallahda olmaz bu ay hamile kalirim

Slm cnm hayirli olsun bi an once sonuc alirsin insallah.. Sorun neydi sende kist falan var mi

amin canım, ,inşallah.
26 yaşımdan sonra adet düzensizliği başladı, o zamana kadar gayet düzenliydi ,26-27 günde bir filan adet olurdum, yumurtlama belirtilerim olurdu.
2 senedir düzensizlik var, pko denildi, yaklaşık 1,5 senedir hamile kalamıyorum.

NOrmalde gogusde siskinlik sinir tatli krizim ve cinsel istek artardi bu zamanda ama bende hic adet belirtisi yok insallahda olmaz bu ay hamile kalirim
inşallah canım walla ben de bi bakıyorum bebekle ilgili hayaller kuruyorum bi bakıyorum kara kara düşünüyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim de 1,5sene oldu cnm tek fark bendeki cikolata kisti umarim bu ay hepimiz hamileyimmm yazalim buraya

Benim belirtilerle aynı canım senin bat ne zaman klomen falan kullandin mi
Evet canım. 2aralık sat. Adetin 5. Günü günde 2tane 5gün klomen içip 5gün sonra 13mm sağda yum olmuştu. Menogon iğne verdi 3 akşam yapıp gittim yumurtlama olmuş ilişki olsun ddi. Bakalm son adetim düzensizdi o yüzden bat emin değilim. Beklemedeyim. Sen neler kullandın kaçıncı deneme

Walla ben ilk defa klomen kullandım canım çatlatma iğnesi arti aşılama yapıldı bat 1 ocak.. Bir buçuk yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz sen ?

Ya kızlar resmen kasıklarımin ağrısından gece uyuyamadim ilk defa böyle oluyorum idrara çıkarken bile baskı oluyo sanki çok ağrıyo umutlanmaya korkuyorum olabilir mi belirti mi acaba yaaa

Valla bende iliskide cok zorlandim dun sag tarafimda epey agri baski oldu neden kiiiiuff en nefret ettigim kismi iste bu beklemekk

Valla bende iliskide cok zorlandim dun sag tarafimda epey agri baski oldu neden kiiiiuff en nefret ettigim kismi iste bu beklemekk
Bizim ilişki yok canım sadece aşılama. Ya asla yüz üstü uzanamiyorum çok ağrıyo mesela şu an sol tarafıma yatmisim yine baskı var asla rahat olmuyo..

Günaydın kızlar hayırlı Kandil'ler Rabbim bu mübarek günün hattına dualarımızı Sema'da bölebilmişim inşallah
Şuan hastanedeyim sabaha kadar uyuyamadım galiba çok stres yaptım dua Edin bir an önce iyi sonuçlar alim

Hayırlı kandiller canım rabbim bugünün hatrına dualarımızı kabul etsin inşallah iyi haberler alırsın canım sen ne için hastanedesin şimdi?

günaydın kızlar :) kan testi yaptırdım desemde inanmayın sağlık ocağına gittim anlattım işte doktor hanım olmaz şimdi yapılmaz adetinin üzerinden 15 gün geçmesi gerek diye yapmadı ya nasıl sinir oldum ya ne saçma ya hadi hamileysem çocuk 2 aylık olunca mı test yapacaksın sen ya o zamana kadar öğrenilip önlem alınmayınca belki düşecek offffff sinirliyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…