Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Aslında doğrusu adet üzerinden Bi 10 gün geçince en az test yapmak.
Ama biz kadınlar sabredemiyoruz, kocam da kızar bana acele edion diye :)
Erkenden öğrenince yok değer artacak mı, kese var mı stresi, kalp atışı var mı bi ton şeyi kurup duruyorlar sonra, gereksiz stres.

öyle sonuçta biz tedavi görüyoruz bn yumurtamın çatlayıp çatlamadığını da bilmiyorum bunu doktorada söyledm eğer çatladysa adetim yine o kadar gecikecek dedim boşuna beklemş olacam herzaman da öyle olmuyo ama adetten önce yaptırıp öğrenenlerde var bi kaç gün geçince öğrenenlerde gerçi varsa vardr ama insan merek ediyo işte olumlu ya da olumsuz stresten kurtulmak istiyo

Selam kızlar bende klomen kullananlardanım bu 2.ayım gecen ay adete 1 gun kala test yaptım ve pozitif cıktı ama ertesı gun adet oldum tutunamadı sanırım bu ay klomenın yanında tutunsun dıe duphaston verdı doktor klomenı bıtırdım bugun duphaston baslıycam ınsallah ıse yarar ilaçlar hepimizde

3 gün sonra erken gebelik testi al yap derim varsa cıkar 15-20 lira erken gebelik testleri ben bu ayda bekleyemıcem adetımı 3 gun öncesınden yapıcam erken gebelik testin inşallah güzel sonuclar alırız
yok ya onun yerine giderim özelde kan testi yaptırırım aynı para ona güvenemem

yok ya onun yerine giderim özelde kan testi yaptırırım aynı para ona güvenemem
bencede kandan baktır dırek ben bekleyemedım aldım yaptım kandanda adet günü baktırdım bu sefer bende belki direk kandan baktırırım daha cok var ya off zaman geçmiyor 7 ocak adet günüm

bencede kandan baktır dırek ben bekleyemedım aldım yaptım kandanda adet günü baktırdım bu sefer bende belki direk kandan baktırırım daha cok var ya off zaman geçmiyor 7 ocak adet günüm
bnm günümde karışık aslında düzensiz olduğu için son adet tarihimi baza aldık

bnm günümde karışık aslında düzensiz olduğu için son adet tarihimi baza aldık
benımde duzensızdı adetım gecen ay klomen baslayınca bu ay gununde geldı belkı senınde duzelır gecen ay catlatma ıgnesı olmustum bende ıgne zaten gebelık olmassa adetını getırıyor o yuzden gununde gelır senınde eger yoksa

sn hesaplarken 28 günde bir diyemi hesapladın

günaydın kızlar hayırlı kandiller diliyorum. dün doktor kontrolüm vardı sağ yumurtalığımda 13 mm bir yumurtam olmuş. geç yumurtluyormuşum yarın kontrolüm var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…