Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ya resmen saçmalamis boşver sen onu gününü bekle özele git yaptır kötü düşünme düşmez düşmez inşallah hamilesindir

kızlar ya hani evde çamaşır suyuyla karbonatla yapılan testler var ya onlardan yapanınız oldu mu hiç acaba doğrumu ki bi yerde okudumda şimdi denedim çamaşır suyunu köpürdü

Canım sen de haklısın ama şu da var düşükle sonlanan gebeliklerde erken ogrenilse önlem alınabiliyo o yüzden herzaman erken öğrenmek daha faydalı

kızlar ya hani evde çamaşır suyuyla karbonatla yapılan testler var ya onlardan yapanınız oldu mu hiç acaba doğrumu ki bi yerde okudumda şimdi denedim çamaşır suyunu köpürdü
Koca karı yöntemlerine başladığımıza göre iyice kafayı yedikbenim de kirpiklerim çift çift olmuş kesin hamileyiz

Koca karı yöntemlerine başladığımıza göre iyice kafayı yedikbenim de kirpiklerim çift çift olmuş kesin hamileyiz
ya bn test alıp yapacam ama iğnenin etkisiyle pozitif çıkarsa ümitlenirim diye yapmıyorum birde karnımda ara ara batma oluyo böyle seyirme gibi bi şey oluyo bazende hafif belim ağrıyo kafam karışık iyice hamilelek psikolojisine bağladım

amin canım inşallah aşılama hiç yaptırmadım ağrı oluyor mu bide bu akşam saat 10da çatlama ignesi vurdur dedi ilişki yasak perşembe günü sabah 8 de gel dedi ilk ultrason dedi sonra aşılama nasıl yapılıyor bilmiyorum sen nasıl yaptın Candy1Candy oda ne karbonat çamaşır suyu ne oluyor yapınca esen93

idrarın üzerine döküyormuşsun hamileysen köpürüyormuş güya net bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…