evet ilk zaten çocuğuda yeni düşünüyoruzAz kalmış ne güzel inşallah güzel haberlerini verirsin ilk kullanımın mı senin klomen
Anladım inşallah ilk seferde olumlu sonuç alırsınevet ilk zaten çocuğuda yeni düşünüyoruz
hadi inşallah büyümüştür bnm de sağda bir taneydigünaydın kızlar hayırlı kandiller diliyorum. dün doktor kontrolüm vardı sağ yumurtalığımda 13 mm bir yumurtam olmuş. geç yumurtluyormuşum yarın kontrolüm var bakalım
inşallah cnm ama umudum yok yada umutlanmak istemiyorumAnladım inşallah ilk seferde olumlu sonuç alırsın
tek olduğu için bu gelişir inş.bakalım canım inşallah kaybolmaz yine sol taraftaki kaybolmuştu
inşallah canım Allahtan doktorun verdiği söktürücü almamışımtek olduğu için bu gelişir inş.
Hadi bakalım sorunsuz geçer inşallah canimkızlar bir yumurta oluşmuş bu gece çatlatma ignemi vurdurcam perşembe günü aşılama yapılacak
Ya resmen saçmalamis boşver sen onu gününü bekle özele git yaptır kötü düşünme düşmez düşmez inşallah hamilesindirgünaydın kızlar :) kan testi yaptırdım desemde inanmayın sağlık ocağına gittim anlattım işte doktor hanım olmaz şimdi yapılmaz adetinin üzerinden 15 gün geçmesi gerek diye yapmadı ya nasıl sinir oldum ya ne saçma ya hadi hamileysem çocuk 2 aylık olunca mı test yapacaksın sen ya o zamana kadar öğrenilip önlem alınmayınca belki düşecek offffff sinirliyim ya
Canım sen de haklısın ama şu da var düşükle sonlanan gebeliklerde erken ogrenilse önlem alınabiliyo o yüzden herzaman erken öğrenmek daha faydalıAslında doğrusu adet üzerinden Bi 10 gün geçince en az test yapmak.
Ama biz kadınlar sabredemiyoruz, kocam da kızar bana acele edion diye :)
Erkenden öğrenince yok değer artacak mı, kese var mı stresi, kalp atışı var mı bi ton şeyi kurup duruyorlar sonra, gereksiz stres.
Koca karı yöntemlerine başladığımıza göre iyice kafayı yedikkızlar ya hani evde çamaşır suyuyla karbonatla yapılan testler var ya onlardan yapanınız oldu mu hiç acaba doğrumu ki bi yerde okudumda şimdi denedim çamaşır suyunu köpürdü
Koca karı yöntemlerine başladığımıza göre iyice kafayı yedikbenim de kirpiklerim çift çift olmuş kesin hamileyiz
idrarın üzerine döküyormuşsun hamileysen köpürüyormuş güya net bişey değilamin canım inşallah aşılama hiç yaptırmadım ağrı oluyor mu bide bu akşam saat 10da çatlama ignesi vurdur dedi ilişki yasak perşembe günü sabah 8 de gel dedi ilk ultrason dedi sonra aşılama nasıl yapılıyor bilmiyorum sen nasıl yaptınCandy1Candy oda ne karbonat çamaşır suyu ne oluyor yapınca esen93
Bi değişik lik yok bugün de tekrarla dim testi hayalet çizgi var anlamadımnisamelek ne yaptın cnm durumun ne
boşver sn onu bekle biraz daha bnde o yüzden o testlerden yapmıyorum kafam iyice karışacakBi değişik lik yok bugün de tekrarla dim testi hayalet çizgi var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?