Aynen keşke hiç yapmasaydim..yarın doktor kontrolüm var zaten bakalım ne diycekboşver sn onu bekle biraz daha bnde o yüzden o testlerden yapmıyorum kafam iyice karışacak
eğer sana test yaparlarsa bnde yaptıracam ya sağlık ocağındaki doktoru dinlemicemAynen keşke hiç yapmasaydim..yarın doktor kontrolüm var zaten bakalım ne diycek
Sağlık ocağı sinir eder insani.. Özelde ver kanı 1 saat sonra al kimseye laf anlatmaya gerek kalmadan..eğer sana test yaparlarsa bnde yaptıracam ya sağlık ocağındaki doktoru dinlemicem
HADİ YA CİDDİ MİSİN İLK KEZ DUYUYORUM BÖYLE BİŞEYidrarın üzerine döküyormuşsun hamileysen köpürüyormuş güya net bişey değil
Doktor beni muayene ederkende karnıma bastırdı alttan baktı yumurta büyüklüğüne aynı sancı Ağrı'yı bende hissettim belki büyüyen yumurtan vardırValla bende iliskide cok zorlandim dun sag tarafimda epey agri baski oldu neden kiiiiuff en nefret ettigim kismi iste bu beklemekk
aynen öyle yapıcam bndeSağlık ocağı sinir eder insani.. Özelde ver kanı 1 saat sonra al kimseye laf anlatmaya gerek kalmadan..
bnde int. okudumHADİ YA CİDDİ MİSİN İLK KEZ DUYUYORUM BÖYLE BİŞEY
Can'ım ona asla inanma ya bende eski aylarda yaptım şüphelenip hep pozitif çıktı ama adet oldumkızlar ya hani evde çamaşır suyuyla karbonatla yapılan testler var ya onlardan yapanınız oldu mu hiç acaba doğrumu ki bi yerde okudumda şimdi denedim çamaşır suyunu köpürdü
Ya bence pozitif kaç gün olmuştu adet sonrası
Ya bu doktorlar beni deli ediyor gerçekten adet olursan ikinci veya üçüncü günü sen yine git bence klomen dersene sana verir zaten yineKizlar klomen ve igne yatiranlar dr kac kere konyrole cagiriyor brnimki dun igne yapti adeti bekle dedi adet olursan klomen ic igne de gel dedi sinir oldum hicmi kontrole cahirmaz dr sizin sirecleriniz nasil
Canım ben klomen bitince gittim 2 gün sonrada çağırdı gittim iğne verdi iğneden 4-5 gün sonra yumurta çatlamış mı die bakmak için çağırdı bide yarın çağırdı toplamda klomen sonrasında 4-5 kere çağırmış oldu... Ama bi çok arkadaşı da iğne sonrasında cagirmamis adet olursa yada olmazsa gelin demiş.. Her doktor farklı sanırımKizlar klomen ve igne yatiranlar dr kac kere konyrole cagiriyor brnimki dun igne yapti adeti bekle dedi adet olursan klomen ic igne de gel dedi sinir oldum hicmi kontrole cahirmaz dr sizin sirecleriniz nasil
Benimde 11. Gün bu kadar olmasada 2.çizgi belli anlamadım iğne mi yoksa bebek mi
yok inanmadım zaten ya idrarda belli olmaz daha zatenCan'ım ona asla inanma ya bende eski aylarda yaptım şüphelenip hep pozitif çıktı ama adet oldum
Bende anlayamadım yaaBenimde 11. Gün bu kadar olmasada 2.çizgi belli anlamadım iğne mi yoksa bebek mi
Kafam iyice Allak bullak olduBende anlayamadım yaa
Günler geçmiyoo
Canim istanbulamisin sen . doktorun bayan mivalla benim doktor da çok ilgili benim bugün ki kontrolde yumurta oldu diye okadar sevinçli karşıladı ki ben şok oldum resmen :) durmadan da kontrole çağırıyor bugün çatlatma olacak perşembe günü sabah tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?