Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar klomen ve igne yatiranlar dr kac kere konyrole cagiriyor brnimki dun igne yapti adeti bekle dedi adet olursan klomen ic igne de gel dedi sinir oldum hicmi kontrole cahirmaz dr sizin sirecleriniz nasil

Valla bende iliskide cok zorlandim dun sag tarafimda epey agri baski oldu neden kiiiiuff en nefret ettigim kismi iste bu beklemekk
Doktor beni muayene ederkende karnıma bastırdı alttan baktı yumurta büyüklüğüne aynı sancı Ağrı'yı bende hissettim belki büyüyen yumurtan vardır

kızlar ya hani evde çamaşır suyuyla karbonatla yapılan testler var ya onlardan yapanınız oldu mu hiç acaba doğrumu ki bi yerde okudumda şimdi denedim çamaşır suyunu köpürdü
Can'ım ona asla inanma ya bende eski aylarda yaptım şüphelenip hep pozitif çıktı ama adet oldum

Kizlar klomen ve igne yatiranlar dr kac kere konyrole cagiriyor brnimki dun igne yapti adeti bekle dedi adet olursan klomen ic igne de gel dedi sinir oldum hicmi kontrole cahirmaz dr sizin sirecleriniz nasil
Ya bu doktorlar beni deli ediyor gerçekten adet olursan ikinci veya üçüncü günü sen yine git bence klomen dersene sana verir zaten yine

Canım ben klomen bitince gittim 2 gün sonrada çağırdı gittim iğne verdi iğneden 4-5 gün sonra yumurta çatlamış mı die bakmak için çağırdı bide yarın çağırdı toplamda klomen sonrasında 4-5 kere çağırmış oldu... Ama bi çok arkadaşı da iğne sonrasında cagirmamis adet olursa yada olmazsa gelin demiş.. Her doktor farklı sanırım

valla benim doktor da çok ilgili benim bugün ki kontrolde yumurta oldu diye okadar sevinçli karşıladı ki ben şok oldum resmen :) durmadan da kontrole çağırıyor bugün çatlatma olacak perşembe günü sabah tekrar gel dedi

Canim istanbulamisin sen . doktorun bayan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…