- 17 Ağustos 2015
- 248
- 91
- 18
- 31
Dr gelecek ayinda klomen ve ignesini ve rdi zaten adet olursan kullan diye adetin 12.gunu igneye gel dedi ona kiziyorum baska cagirmadiYa bu doktorlar beni deli ediyor gerçekten adet olursan ikinci veya üçüncü günü sen yine git bence klomen dersene sana verir zaten yine
İgneden sonra cagirmadimi ne zaman gideceksinBende catlatma ignesinden sonra gitmedim ,klomen bitti yumurtaya baktik igne verdi ve bitti
Cagirmasi gerekiyo aslinda ben adet oldum gittim klomen verdi drdigi yumurta catlamamis igne vurdu yine ayni bu sefeer adet olursan klomeni bitir gel dediCanım ben klomen bitince gittim 2 gün sonrada çağırdı gittim iğne verdi iğneden 4-5 güzamama yumurta çatlamış mı die bakmak için çağırdı bide yarın çağırdı toplamda klomen sonrasında 4-5 kere çağırmış oldu... Ama bi çok arkadaşı da iğne sonrasında cagirmamis adet olursa yada olmazsa gelin demiş.. Her doktor farklı sanırım
EVET CANIM İSTANBULDAYIM DOKTORUM BAYANCanim istanbulamisin sen . doktorun bayan mi
Canım bir çok doktor böyle sanırım ama bizimki daha mı ilgili bilemedim yumurta takibi yanı adı üstünde hep kontrol gerek.Cagirmasi gerekiyo aslinda ben adet oldum gittim klomen verdi drdigi yumurta catlamamis igne vurdu yine ayni bu sefeer adet olursan klomeni bitir gel dedi
Him hangi hastane .. Ne tarafda canim hastaneEVET CANIM İSTANBULDAYIM DOKTORUM BAYAN
anadolu yakasında marmara üniversite hastanesi canımHim hangi hastane .. Ne tarafda canim hastane
Tüh ben avrupa yakasindayim yaanadolu yakasında marmara üniversite hastanesi canım
Can'ım bence doktorunu değiştir yana adetin ikinci günü başka doktorla görüş çünkü doktorun ilgisi takibi önemli bence bende bu konudan çok muzdaribimDr gelecek ayinda klomen ve ignesini ve rdi zaten adet olursan kullan diye adetin 12.gunu igneye gel dedi ona kiziyorum baska cagirmadi
ben daha 8.5 aylık evliyim. pko sorunum olduğu için ilk günden beri istiyoruz bu 3. klomen kullanışım. ilk defa bu ay klomen+menogon kullandım. hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa benimde büyük ihtimalle bat 1 ocak gibi olcak. acayip sabırsızım hamile moduna girdim ilk defa bu ayWalla ben ilk defa klomen kullandım canım çatlatma iğnesi arti aşılama yapıldı bat 1 ocak.. Bir buçuk yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz sen ?
ben doktora adet günümde giderken ödeme yapıyorum sonra kayıt açtırmadan gel diyo bana. birdahaki adete kadar başka ödemem olmuyoKızlar gittiğiniz doktora yumurta takibi için eksta ücret ödediniz mi ???
Bende öyle yapiyorum çok iyi ilgileniyor doktor takip falan iyi yanı. Diğer arkadaşları cagirmayan doktorlar için merak ettim bu konuyuben doktora adet günümde giderken ödeme yapıyorum sonra kayıt açtırmadan gel diyo bana. birdahaki adete kadar başka ödemem olmuyo
Canim doktorun dediyse ilişki yap.. Haram deil gunahKizlar herkese hayirli kandiller rabbim dualarimizi kabul etsin insallah bu guzel gecede.. Sizlere bi sorum var dun catlatma ignemi oldum ve bu gece calisma olmasi gerekiyo doktorun soyledigine gore.. Ama kandilde iliski hamilelik hakkinda bi bilginiz var mi olumsuz bi durum var midir
Doktorun iliski dediyse yapin. Zaruri bir durum.. Normalde gecenin hurmetine yapilmaz deniliyor ama senin ki zaruri duruma giriyor.. Sıkıntı yok yaniKizlar herkese hayirli kandiller rabbim dualarimizi kabul etsin insallah bu guzel gecede.. Sizlere bi sorum var dun catlatma ignemi oldum ve bu gece calisma olmasi gerekiyo doktorun soyledigine gore.. Ama kandilde iliski hamilelik hakkinda bi bilginiz var mi olumsuz bi durum var midir
Sagol canim cevabin icin o gecede hamile kalinirsa bebekte sorun olur falan die okudum da forumda korktum birazCanim doktorun dediyse ilişki yap.. Haram deil gunah
Doktorun iliski dediyse yapin. Zaruri bir durum.. Normalde gecenin hurmetine yapilmaz deniliyor ama senin ki zaruri duruma giriyor.. Sıkıntı yok yani
doktoru iyi seçmek çok önemli. ben cok guvenıyorum doktoruma hatta aile doktoru gibi bişey oldu bizimki görümcemlerde aynı doktora gidiyoBende öyle yapiyorum çok iyi ilgileniyor doktor takip falan iyi yanı. Diğer arkadaşları cagirmayan doktorlar için merak ettim bu konuyu
Ben de kasıklarımin ağrısından ölecem sanki o moda girmeye korkuyorum çünkü çok üzülüyorum sonraben daha 8.5 aylık evliyim. pko sorunum olduğu için ilk günden beri istiyoruz bu 3. klomen kullanışım. ilk defa bu ay klomen+menogon kullandım. hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa benimde büyük ihtimalle bat 1 ocak gibi olcak. acayip sabırsızım hamile moduna girdim ilk defa bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?