- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
- 103
haberini bekliyorum mutlaka canımbu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahBen artık kasıklarimdaki
Ben de kasıklarımin ağrısından ölecem sanki o moda girmeye korkuyorum çünkü çok üzülüyorum sonra
Aynı günü bekliyoruz canım hadi hayirlisi olsun
Canım ümitlendirmek gibi olmasın ama okuduklarıma göre bu seyirme oluyo diyen hemen herkes hamile olduğunu öğrendi inşallah sen de onlardan olursun :)ya bn test alıp yapacam ama iğnenin etkisiyle pozitif çıkarsa ümitlenirim diye yapmıyorum birde karnımda ara ara batma oluyo böyle seyirme gibi bi şey oluyo bazende hafif belim ağrıyo kafam karışık iyice hamilelek psikolojisine bağladım
Canım o seyirme bende her ay oluyo... Tabi herkesin farklıCanım ümitlendirmek gibi olmasın ama okuduklarıma göre bu seyirme oluyo diyen hemen herkes hamile olduğunu öğrendi inşallah sen de onlardan olursun :)
Tüh sen istisnalardansin sanırım:)Canım o seyirme bende her ay oluyo... Tabi herkesin farklı
Amiiin canımmmhaberini bekliyorum mutlaka canımbu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
OlabilirTüh sen istisnalardansin sanırım:)
Canım sormadim ama 11. Günüm bugün.. 3 gündür de test pozitif sanırım en sağlıklı sı 15 gün beklemekkızlar iğneyi 15 aralıkta olmuştum. iğnenin etkisinin geçip gebelik testinin sağlıklı sonuç verebilmesi için ne zaman test yapmam lazım bilemiyorum. ben doktora sormadım ama sizlerden soran var mıdır
yok ya belim ağrıyo biraz bazende batma oluyoCanim adet belirtin varmi
inş. cnm yaCanım ümitlendirmek gibi olmasın ama okuduklarıma göre bu seyirme oluyo diyen hemen herkes hamile olduğunu öğrendi inşallah sen de onlardan olursun :)
Hayır ödemedim on gün boyunca kontrol muayenesi olarak gectiği için muayene ücreti bile ödemedimKızlar gittiğiniz doktora yumurta takibi için eksta ücret ödediniz mi ???
Senden çok umutluyum canım bilmiyorum ama öyle hissediyorumyok ya belim ağrıyo biraz bazende batma oluyo
İnşallah güzel sonuçlar alırız hep beraberSlm kızlar. Bende pazar gün yaptırdım çatlama ignesi ni. Bu ay ikinci deneme bakalim hayrlisi hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?