Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ben artık kasıklarimdaki

Ben de kasıklarımin ağrısından ölecem sanki o moda girmeye korkuyorum çünkü çok üzülüyorum sonra
Aynı günü bekliyoruz canım hadi hayirlisi olsun
haberini bekliyorum mutlaka canımbu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Canım ümitlendirmek gibi olmasın ama okuduklarıma göre bu seyirme oluyo diyen hemen herkes hamile olduğunu öğrendi inşallah sen de onlardan olursun :)

kızlar iğneyi 15 aralıkta olmuştum. iğnenin etkisinin geçip gebelik testinin sağlıklı sonuç verebilmesi için ne zaman test yapmam lazım bilemiyorum. ben doktora sormadım ama sizlerden soran var mıdır

kızlar iğneyi 15 aralıkta olmuştum. iğnenin etkisinin geçip gebelik testinin sağlıklı sonuç verebilmesi için ne zaman test yapmam lazım bilemiyorum. ben doktora sormadım ama sizlerden soran var mıdır
Canım sormadim ama 11. Günüm bugün.. 3 gündür de test pozitif sanırım en sağlıklı sı 15 gün beklemek

Merhaba arkadaşlarr ben de katıldım bu ay aranıza.aslında 1 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor.1.yılın sonunda eşimin hareketli sperm sayısı sıfır olduğunu öğrendik.Bir yıl öyle bitti.şimdi 5 ayda keçiboynuzu kürü ile sperm sayısı normale döndü Rabbime Bin şükür.dr acele etme dedi ama psikolojik olarak çok rahatsızım bu durumdan.Daha önce klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmamıştı.kist oluştu.Şimdi Adetimin 2.günü başladım klomene perşembe inş.doktora gidip yumurta takibi başlıycak.
Sonra çatlatma iğnesi.AYYYY RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…