Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim nasip eder inşallah :)

Aminn cümlemize ins canım hoşgeldin

İyi geceler kızlar . Bende 2seneye yakın evliyim. 23 yaşındayım. 7aylık evliyken bir gebelik geçirdim ama 5 hftalıkken düşükle sonuçlandı malesef. Gerçi normal bi gebelikmiydide onunda bilmiyorum ama kese gözükmüştü yani. Daha sonra aradan bir sene geçince doktora gittim fsh 11.70 oldugunu öğrendim ve klomen+çatlatma iğnesi verdi. 21mm 1yumurtam oluşmuş. Adetime 7 gün var hadi hayırlısı dua edermisiniz banada :) allah herkesin gönlüme göre versin inşallahh

Günaydın kızlar nasılsınız bugün
Avrupa yakasında da iyi doktorlar vardır araştırmak lazım ben normalde centel hospital gidiyordum ama bu doktoru duyunca Oraya gittim daha Düzce de hergün o hastaneye gelen var normalde üniversite hastanelerinde doktor harici yanında çok Stajer oluyor kontrolde onlar da basında bekliyor ama ben bu kaçıncı gidişim Rabbim'e şükür sadece doktor vardı yanım da S sema-aaa

ama daha adet günüm gelmedi ki ya adet olursam bu haftada bitsin diyorum pazartesiye kısmet bakalım

BNDE DOKTORA GİTTİN DE KAN TESTİ YAPTILAR SANDIM YA EVDE Kİ TESTTE DAHA ÇIKMAZ CNM BNDE O YÜZDEN YAPMIYORUM ADET TARİHİNDEN BR HAFTA GEÇMESİ GEREKİYOR İDRARDA KESİN ÇIKMASI İÇİN
Dune kadar pozitif di ya canım.. Bu nasıl bi iğne 12 günde etkisi yeni geçti sinir oldum.. Canım beklemek le en iyisini yapıyor sun en azından canın sıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…