Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim nasip eder inşallah :)Merhaba arkadaşlarr ben de katıldım bu ay aranıza.aslında 1 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor.1.yılın sonunda eşimin hareketli sperm sayısı sıfır olduğunu öğrendik.Bir yıl öyle bitti.şimdi 5 ayda keçiboynuzu kürü ile sperm sayısı normale döndü Rabbime Bin şükür.dr acele etme dedi ama psikolojik olarak çok rahatsızım bu durumdan.Daha önce klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmamıştı.kist oluştu.Şimdi Adetimin 2.günü başladım klomene perşembe inş.doktora gidip yumurta takibi başlıycak.
Sonra çatlatma iğnesi.AYYYY RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
Aminn cümlemize ins canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlarr ben de katıldım bu ay aranıza.aslında 1 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor.1.yılın sonunda eşimin hareketli sperm sayısı sıfır olduğunu öğrendik.Bir yıl öyle bitti.şimdi 5 ayda keçiboynuzu kürü ile sperm sayısı normale döndü Rabbime Bin şükür.dr acele etme dedi ama psikolojik olarak çok rahatsızım bu durumdan.Daha önce klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmamıştı.kist oluştu.Şimdi Adetimin 2.günü başladım klomene perşembe inş.doktora gidip yumurta takibi başlıycak.
Sonra çatlatma iğnesi.AYYYY RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
DÜN OLMAYA BAŞLADIM COK YOĞUN ŞEKİLDE KANAMAM VAR CANIM İLK DEFA BÖYLE OLDU SİZ NAPTINIZ
ilacın etkisiyle yoğundr belki canm beklemedeyz bizdeDÜN OLMAYA BAŞLADIM COK YOĞUN ŞEKİLDE KANAMAM VAR CANIM İLK DEFA BÖYLE OLDU SİZ NAPTINIZ
olmadm dahaaaaaaaEsen 93 durum neregli oldun mu
SENIN bat 25 aralık değil mi eee bişey kalmamış ki kesin çıkar yaaama daha adet günüm gelmedi ki ya adet olursam bu haftada bitsin diyorum pazartesiye kısmet bakalım
EVET 25 ARALIK BN PAZARTESİ YAPAYIM GARANTİ OLSUN DİYORDUMSENIN bat 25 aralık değil mi eee bişey kalmamış ki kesin çıkar yaa
KAN TESTİ Mİ YAPTILARSlm kızlar.. Benim test negatif bugün itibariyle
Yok canım evde yaptim.. Öğleden sonra doktor randevumKAN TESTİ Mİ YAPTILAR
BNDE DOKTORA GİTTİN DE KAN TESTİ YAPTILAR SANDIM YA EVDE Kİ TESTTE DAHA ÇIKMAZ CNM BNDE O YÜZDEN YAPMIYORUM ADET TARİHİNDEN BR HAFTA GEÇMESİ GEREKİYOR İDRARDA KESİN ÇIKMASI İÇİNYok canım evde yaptim.. Öğleden sonra doktor randevum
Dune kadar pozitif di ya canım.. Bu nasıl bi iğne 12 günde etkisi yeni geçti sinir oldum.. Canım beklemek le en iyisini yapıyor sun en azından canın sıkılmazBNDE DOKTORA GİTTİN DE KAN TESTİ YAPTILAR SANDIM YA EVDE Kİ TESTTE DAHA ÇIKMAZ CNM BNDE O YÜZDEN YAPMIYORUM ADET TARİHİNDEN BR HAFTA GEÇMESİ GEREKİYOR İDRARDA KESİN ÇIKMASI İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?