- 17 Ağustos 2015
- 248
- 91
- 18
- 31
Bugün doktor randevum var zaten bakalım ne olucak...Nisamelek idrar icin cok erken kandan baktir canim ,suan idrarda gebe olsanda gozukmez
Benimde idrar bugün negatif çıktı canım. Doktordan dönünce mutlaka haber ver ben cesaret edemiyorum kana gitmeye büyük hayal kırıklığı yaşadım sabah sabahBugün doktor randevum var zaten bakalım ne olucak...
Aynen canım bende kötü oldum... Kanda yaptırmak istemiyorum artık ama doktor isterse mecbur..Benimde idrar bugün negatif çıktı canım. Doktordan dönünce mutlaka haber ver ben cesaret edemiyorum kana gitmeye büyük hayal kırıklığı yaşadım sabah sabah
İDRARDA NEGATİF ÇIKMASI İLACIN ETKİSİ GEÇMİŞ DEMEK KANDA BELLİ OLUR O ZAMANAynen canım bende kötü oldum... Kanda yaptırmak istemiyorum artık ama doktor isterse mecbur..
AZ DAHA MERAK EDİNCandy hakli esen 93 meraktan öldük artik yahuuu
Umudumu kaybettim maalesef hayırlısı artık..İDRARDA NEGATİF ÇIKMASI İLACIN ETKİSİ GEÇMİŞ DEMEK KANDA BELLİ OLUR O ZAMAN
YOK YOK KAYBETME DAHA HİÇ BİŞEY BELLİ DEĞİL Kİ BNDE İDRAR TESTİNDE NEGATİFİ GÖRÜP MORALİMİ BOZMATIM DİYE YAPMIYORUM BEKLİYORUM BAKALIMUmudumu kaybettim maalesef hayırlısı artık..
Beklemek daha iyi.. Bu haftayı bitir bence yoksa kötü oluyor.. Ama benim adet belirtilerim başladıYOK YOK KAYBETME DAHA HİÇ BİŞEY BELLİ DEĞİL Kİ BNDE İDRAR TESTİNDE NEGATİFİ GÖRÜP MORALİMİ BOZMATIM DİYE YAPMIYORUM BEKLİYORUM BAKALIM
AMA ONLAR OLABİLİYORMUŞ ADET OLACAKMIŞSIN GİBİ HİSSEDEBİLİYORMUŞSUN BNDE HİÇ BİŞEY YOK BAZI ŞEYLER VAR AMA ÖYLE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUMBeklemek daha iyi.. Bu haftayı bitir bence yoksa kötü oluyor.. Ama benim adet belirtilerim başladı
Haklisin canım. Bekliyoruz bakalım hep beraberAMA ONLAR OLABİLİYORMUŞ ADET OLACAKMIŞSIN GİBİ HİSSEDEBİLİYORMUŞSUN BNDE HİÇ BİŞEY YOK BAZI ŞEYLER VAR AMA ÖYLE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
ARTIK ÖNCEKİ SABIRSIZLIĞIM KALMADI YA VARSA VARDR ZATEN ÖĞRENİRİM BİRAZ DAHA BEKLEYİM YOKSA ADET OLURUM ZATEN DİYORUMHaklisin canım. Bekliyoruz bakalım hep beraber
İyi haberlerle gel inşaallahh umudumuzu kaybetmiyoruzAynen canım bende kötü oldum... Kanda yaptırmak istemiyorum artık ama doktor isterse mecbur..
Ben hamilelik lerimi hep 4-5 gün önce evde yaptığım testlerle öğrendim bunda da böyle olunca canım sıkıldı.. Aslında en sağlıklı olan beklemek umarım sonuçları güzel olur..ARTIK ÖNCEKİ SABIRSIZLIĞIM KALMADI YA VARSA VARDR ZATEN ÖĞRENİRİM BİRAZ DAHA BEKLEYİM YOKSA ADET OLURUM ZATEN DİYORUM
İnşallah hayirlisiyla.. Kendime geliyorum ya o sabah şoku olduğundan öyle oldu.. Olmazsa diğer ay Allah sabır versin bizlereİyi haberlerle gel inşaallahh umudumuzu kaybetmiyoruz
Ortalama 14 günArkadaslar yumurta catladiktan kac gun sonra regl olmamiz lazim
17 gün olmuş test yapsanaAhh ahh bu ayin 7.snde gittim yumurta kendiliginden catlamis dedi doktor bugun 17.gun oluyo ama sag yumurtamda agri hissediyorum genelde solda olur benim bide acaip akinti var ha oldum ha olcam diorum heveslenemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?