Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Benimde idrar bugün negatif çıktı canım. Doktordan dönünce mutlaka haber ver ben cesaret edemiyorum kana gitmeye büyük hayal kırıklığı yaşadım sabah sabah
Aynen canım bende kötü oldum... Kanda yaptırmak istemiyorum artık ama doktor isterse mecbur..

YOK YOK KAYBETME DAHA HİÇ BİŞEY BELLİ DEĞİL Kİ BNDE İDRAR TESTİNDE NEGATİFİ GÖRÜP MORALİMİ BOZMATIM DİYE YAPMIYORUM BEKLİYORUM BAKALIM
Beklemek daha iyi.. Bu haftayı bitir bence yoksa kötü oluyor.. Ama benim adet belirtilerim başladı

Beklemek daha iyi.. Bu haftayı bitir bence yoksa kötü oluyor.. Ama benim adet belirtilerim başladı
AMA ONLAR OLABİLİYORMUŞ ADET OLACAKMIŞSIN GİBİ HİSSEDEBİLİYORMUŞSUN BNDE HİÇ BİŞEY YOK BAZI ŞEYLER VAR AMA ÖYLE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM

ARTIK ÖNCEKİ SABIRSIZLIĞIM KALMADI YA VARSA VARDR ZATEN ÖĞRENİRİM BİRAZ DAHA BEKLEYİM YOKSA ADET OLURUM ZATEN DİYORUM
Ben hamilelik lerimi hep 4-5 gün önce evde yaptığım testlerle öğrendim bunda da böyle olunca canım sıkıldı.. Aslında en sağlıklı olan beklemek umarım sonuçları güzel olur..

Ahh ahh bu ayin 7.snde gittim yumurta kendiliginden catlamis dedi doktor bugun 17.gun oluyo ama sag yumurtamda agri hissediyorum genelde solda olur benim bide acaip akinti var ha oldum ha olcam diorum heveslenemiorum

Ahh ahh bu ayin 7.snde gittim yumurta kendiliginden catlamis dedi doktor bugun 17.gun oluyo ama sag yumurtamda agri hissediyorum genelde solda olur benim bide acaip akinti var ha oldum ha olcam diorum heveslenemiorum
17 gün olmuş test yapsana nasıl dayanıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…