Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bende gittim doktora ve iki yumurtamda büyümüş biri 18 ml olmuş biri 20 ml Resminide verdi yumurtaların ama ikisindede 18 yazıyor yaa anlamadım ama sevindim büyümesine :) doktor yarın yaptırmam için iğnemi verdi bugünden sonra günlük ilişki dedi pazarteside tekrar çagırdı yumurtalarım yavas büyüyormuş inofolic sase kullanmaya karar verdim folibol yerine doktorda kullanabilirsin dedi bende durum böyle kızlar

Negatif gorme korkusu test yaptirtmio bana .bu ikinci ayimdi klomenle 2 yillik evliyim o negatifi gormek cok zor onun icin korkuyorum

Kızlar benim kontrol bugün iptal doktor yokmuş aradılar şimdi. Yarına kaldı

BİZ SANA BÜYÜR DEDİK AMA DEMİ O YÜZDEN OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOK ARTIK

canım çok sevindim gerçekten hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bende dün gece iğne mi vurdurdum yarın aşılama yapılacak

bu arada aşılama çok mu zor biraz korkuyorum sanki
aşılama nasıl bir süreç ağrı yada acı oluyor mu bilgi verir misiniz yarın? oflumete
güzel haberler bekliyoruz inşallah

Kizlar benim klomenle 5 tane yumurtam olmustu. Ama sadece bir tanesi buyuyup kendiliginden catladi.. Doktorum yumurtan catlamis dedi ve ulturasonda gosterdi sıvıyı.. Benim o gunden beri ara kramplarin oluyu.. Sizce neden oluyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…