- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
BİZ SANA BÜYÜR DEDİK AMA DEMİ O YÜZDEN OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOK ARTIKBende gittim doktora ve iki yumurtamda büyümüş biri 18 ml olmuş biri 20 ml Resminide verdi yumurtaların ama ikisindede 18 yazıyor yaa anlamadım ama sevindim büyümesine :) doktor yarın yaptırmam için iğnemi verdi bugünden sonra günlük ilişki dedi pazarteside tekrar çagırdı yumurtalarım yavas büyüyormuş inofolic sase kullanmaya karar verdim folibol yerine doktorda kullanabilirsin dedi bende durum böyle kızlar
TÜH MERAK EDİYORDUK BİZDE NE DER DİYE AMA NEYSE HAYIRLISI OLSUNKızlar benim kontrol bugün iptal doktor yokmuş aradılar şimdi. Yarına kaldı
Evet büyümüş çok iyi moralim çok şükürBİZ SANA BÜYÜR DEDİK AMA DEMİ O YÜZDEN OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOK ARTIK
ÇOK SEVİNDM CNM İNŞ. HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER VERİRİZ
Evet büyümüş çok iyi moralim çok şükür
12. Günüm bugünSizin kacinci gununuz nisamelek
İnş yaa yarın iğneyi öğlen yaptırmayı düşünüyorum hadi hayırlısıÇOK SEVİNDM CNM İNŞ. HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER VERİRİZ
canım çok sevindim gerçekten hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bende dün gece iğne mi vurdurdum yarın aşılama yapılacakİnş yaa yarın iğneyi öğlen yaptırmayı düşünüyorum hadi hayırlısı
Insallah bu ay guzel haberler alirsiniz12. Günüm bugün
Amin hep beraber alırız inşallahInsallah bu ay guzel haberler alirsiniz
Ben 1500-2000 TL civarı duydum sankiBenim doktor 400 tutuyo demisti
aşılama nasıl bir süreç ağrı yada acı oluyor mu bilgi verir misiniz yarın?canım çok sevindim gerçekten hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bende dün gece iğne mi vurdurdum yarın aşılama yapılacak
bu arada aşılama çok mu zor biraz korkuyorum sanki
canım çok sevindim gerçekten hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bende dün gece iğne mi vurdurdum yarın aşılama yapılacak
bu arada aşılama çok mu zor biraz korkuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?