Hayırlısı olsunBu arada selamlar herkese ben asilama oldum sonuc bekliyorum
AŞILAMA YARIN YAPILACAK ÇOK AGRI OLUYOR MU BENDE BİLMİYORUM BEN İLK GİTTİM POLİKİST OLDUĞU İÇİN DOKTOR DİREK AŞILAMA YAPALIK ZAMAN KAYBETMİYELİM DİĞER İŞLEMLER İÇİN DEDİ BENDE TAMAM DEDİM BÜTÜN TESTLERİ YAPTIKTAN SONRA ADETİN 4VEYA 5. GÜNÜ GEL DEDİ GİTTİĞİMDE KLOMEN YAZDI BİTTİKTEN SONRA TEKRAR ÇAĞIRDI BU SEFER ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ ONU DA DÜN AKŞAM KULLANDIM YARIN SABAH KISMETSE AŞILAMAM OLACAK AMİN İNŞALLAH YA HERKES İÇİN RABBİM GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİNaşılama nasıl bir süreç ağrı yada acı oluyor mu bilgi verir misiniz yarın?oflumete
güzel haberler bekliyoruz inşallah
Hayırlısı olsuninşallah güzel sonuçlar alırsın.
canım acaba kültür testi gibi bişey mi ?Korkmana gerek yok vajinal muayene olabiliyosan onun gibi bisey
Ben onu yaptirmadim canim ama kendini sıkmazsan cok rahat olur ve 2 dk lik biseycanım acaba kültür testi gibi bişey mi ?
HIM ANLADIM İNŞALLAH KASMAM KENDİMİ KORKUDANBen onu yaptirmadim canim ama kendini sıkmazsan cok rahat olur ve 2 dk lik bisey
Ooo guzel haber hadi gözünaydın cnm... Her gün mü iliski dedi yani genelde gün asiri diyolar ya o yuzden sordumBende gittim doktora ve iki yumurtamda büyümüş biri 18 ml olmuş biri 20 ml Resminide verdi yumurtaların ama ikisindede 18 yazıyor yaa anlamadım ama sevindim büyümesine :) doktor yarın yaptırmam için iğnemi verdi bugünden sonra günlük ilişki dedi pazarteside tekrar çagırdı yumurtalarım yavas büyüyormuş inofolic sase kullanmaya karar verdim folibol yerine doktorda kullanabilirsin dedi bende durum böyle kızlar
Evet canım hergün dedi pazarteside tekrar muayeneOoo guzel haber hadi gözünaydın cnm... Her gün mü iliski dedi yani genelde gün asiri diyolar ya o yuzden sordum
Kullandım ben 2x2 aliyordum ac karnina iciyordum pkosta ise yariyor sadece onla gebe kalan bile varBu arada inofolic sase kullanan varmı kızlar ben bugün basladım yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormus folibolu bıraktım buna basladım
Ben doktora sordum evet kullanılabilir dedi eczaneden recetesiz aldım nasıl kullanılacagı yazmıyordu günlük bir doz uygun baslangıcta yazıyordu öyle basladım ins hayırlı bir sonuc alırımKullandım ben 2x2 aliyordum ac karnina iciyordum pkosta ise yariyor sadece onla gebe kalan bile var
Evet canım ilacıda var toz halide var ben tozu aldım 24 tl zaten öyle çok pahalıda degil denemeye deger iki üç ay kullanıp gebe kalanda çok folik asit ile birlikte inozitol içeriyormuşCanim simdi senin yazini okuyup kisa bi arastirma yaptim bi inofolikle epey bayan hamile kalmis buay tutmazsa onumuzdeki ay bende kuLlanicam,kizlar sizdede gebe kalamayan mutlaka deneyin bence baya etkili biseye benziyo yorumlardan
Evet oyle yazıyor dr onermisti bana 2x2 seklinde hatta 2. Ayda gebelik olustu ama bos gebelikten kurtaj oldumBen doktora sordum evet kullanılabilir dedi eczaneden recetesiz aldım nasıl kullanılacagı yazmıyordu günlük bir doz uygun baslangıcta yazıyordu öyle basladım ins hayırlı bir sonuc alırım
Hadi yaa bende tedirgin olmuyor degilim canım sürekli gebelik için ilaçlar kullanıyoruz klomen bile sanki müdahale gibi boş gebelik olursa oda ayrı bir yıkım olur bizler için yinede rabbim herseyin hayırlısını nasip etsinEvet oyle yazıyor dr onermisti bana 2x2 seklinde hatta 2. Ayda gebelik olustu ama bos gebelikten kurtaj oldum
Canım bende yapmadı ama tabi her bünye farklıkızlar sormayın bende işte zaman zaman kendimi vücudumu dinlerken buluyorum. bel ağrısı ve göğüste hassasiyet var birkaç gündür acaba mı diye düşünmeden edemiyorum. sadece iğne bu etkileri yapar mı acaba? iğnenin 8. günüydü bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?