- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Ama akıntı gebelik ihtimalinide yükseltiyor yaaSanırım ben birkaç güne kadar adet olacağım.. Akıntı yoğunlaştı...
Canım şeffaf akıntı benim adetten önce hep oluyor.. Önceki hamileligimde olmamıştı yani..Ama akıntı gebelik ihtimalinide yükseltiyor yaa
Canım kendini bunlarla sıkma. Ben evde durdukca sürekli bunları düşünüyorum diye annemdeyim kaç gündür. Oyalanabileceğin uğraşlar edin. Kitap oku yapboz al yada boyama kitapları var onlardan almayı düşünüyorum çok iyi rahatlatıyo kulaklığımada müzik ohh mis. Kafamızı rahatlatmamız lazım stres uzak dursun bizdenOoooffff kızlar zaman geçmemeye başladı bugün galiba hamileyim diye düşünürken buldum kendimi
Çok hoş diyosun daa zor canım ya ne yapsam da çıkmıyo aklımdan şimdi de olumsuz düşünüyorum mesela rabbim hangisi hayırlıysa onu versin diyelimCanım kendini bunlarla sıkma. Ben evde durdukca sürekli bunları düşünüyorum diye annemdeyim kaç gündür. Oyalanabileceğin uğraşlar edin. Kitap oku yapboz al yada boyama kitapları var onlardan almayı düşünüyorum çok iyi rahatlatıyo kulaklığımada müzik ohh mis. Kafamızı rahatlatmamız lazım stres uzak dursun bizden
Benim de içimi bi karamsarlik kapladı allah Sonumuzu Hayır etsin canım kötü düşünmeyelimGünüm yaklastikca umudumu yitirmeye basladim buayda bisi yok benceadet olcagim gibi hissediyorum belirtim olmamasina ragmen
Öğleden sonra.. Sen ne durumda sınnisamelek ne zaman gidiyosun doktora
Allah yardımcın olsun bebisin sana tutunsun inşallah rahat ol biraz güzel düşün güzel olsunGünaydın kızlar dua edin 1 saatte kadar aşılama yapacaklar bana içim bir acayip sabaha kadar uyuyamadım
durumlar karışık bugün yarın adet olacam sanki hiç bi ağrım yok ama önceden böyle oluyor muydum bilmiyorum akıntı arttı birde bu sabah çok kötü batmalar oldu baya uzun sürdü bunlar normal mi adet mi olacam bilmiyorumÖğleden sonra.. Sen ne durumda sın
İnşallah bebisin seninle dırdurumlar karışık bugün yarın adet olacam sanki hiç bi ağrım yok ama önceden böyle oluyor muydum bilmiyorum akıntı arttı birde bu sabah çok kötü batmalar oldu baya uzun sürdü bunlar normal mi adet mi olacam bilmiyorum
yok ya olurum bn kendime umut vermeyim negatif görcem diye test bile yapamıyorum brde daha ilk denemem ya o yüzden umudum pek yokİnşallah bebisin seninle dırbende hiç yok öyle şeyler. Senin dediklerin belirti
Öyle deme ilk denemede hamile kalan çok.. Belki seninde olmuştur az kaldı bekle ama çok stres yapma..yok ya olurum bn kendime umut vermeyim negatif görcem diye test bile yapamıyorum brde daha ilk denemem ya o yüzden umudum pek yok
Korktuğun gibi değil çok rahattım valla bide hiç Ağrı'm olmadı şuan yatıyorumAllah yardımcın olsun bebisin sana tutunsun inşallah rahat ol biraz güzel düşün güzel olsun
Aa çok sevindim hadi hayırlısıyla olsun inşallahKorktuğun gibi değil çok rahattım valla bide hiç Ağrı'm olmadı şuan yatıyorum
hadi geçmiş olsun hayırlısı olsun inş.Korktuğun gibi değil çok rahattım valla bide hiç Ağrı'm olmadı şuan yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?