Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ooooffff kızlar zaman geçmemeye başladı bugün galiba hamileyim diye düşünürken buldum kendimi
Canım kendini bunlarla sıkma. Ben evde durdukca sürekli bunları düşünüyorum diye annemdeyim kaç gündür. Oyalanabileceğin uğraşlar edin. Kitap oku yapboz al yada boyama kitapları var onlardan almayı düşünüyorum çok iyi rahatlatıyo kulaklığımada müzik ohh mis. Kafamızı rahatlatmamız lazım stres uzak dursun bizden

Çok hoş diyosun daa zor canım ya ne yapsam da çıkmıyo aklımdan şimdi de olumsuz düşünüyorum mesela rabbim hangisi hayırlıysa onu versin diyelim

Valla dedgin gibi allah hayir etsin ama benim icimden gecen bu malesef ben ümidimi bugun yitirdim nedenseüzgun degilm ama cok sinirliyim olmayisina

Öğleden sonra.. Sen ne durumda sın
durumlar karışık bugün yarın adet olacam sanki hiç bi ağrım yok ama önceden böyle oluyor muydum bilmiyorum akıntı arttı birde bu sabah çok kötü batmalar oldu baya uzun sürdü bunlar normal mi adet mi olacam bilmiyorum

İnşallah bebisin seninle dır bende hiç yok öyle şeyler. Senin dediklerin belirti

yok ya olurum bn kendime umut vermeyim negatif görcem diye test bile yapamıyorum brde daha ilk denemem ya o yüzden umudum pek yok
Öyle deme ilk denemede hamile kalan çok.. Belki seninde olmuştur az kaldı bekle ama çok stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…