yok yapmıyorum geleceksede gelir yani getirtmeme gibi bi imkanım yokÖyle deme ilk denemede hamile kalan çok.. Belki seninde olmuştur az kaldı bekle ama çok stres yapma..
Aa çok sevindim hadi hayırlısıyla olsun inşallahbol bol yat kendini yorma.
doktor öyle olunca korkup streste yapmıyo insan çok iyi olmuş inşi iyi haberlerde alırsınesen93 sağ olun kızlar doktor çok iyi olduğu için konuşu konuşa işlem bitti bende diyorum ne Zaman biter diye
Amin cnm hepimiz iyi haberler alırız inşallahdoktor öyle olunca korkup streste yapmıyo insan çok iyi olmuş inşi iyi haberlerde alırsın
Canım yerleşme kanaması olmasın ??galiba adet oluyorum bn tam olarak kırmızı değil bulanık kahverengi akıntı oldu adet olacam artık
yok değil cnmCanım yerleşme kanaması olmasın ??
Sağlık olsun canım sıkma canını yeni ay yeni umut diyelim... Bende de yok birşey doktor olumlu birşey demedi testte yapmadı haftaya çarşamba gel dedi yine...yok değil cnm
ne zaman test yapılacak ya sanaSağlık olsun canım sıkma canını yeni ay yeni umut diyelim... Bende de yok birşey doktor olumlu birşey demedi testte yapmadı haftaya çarşamba gel dedi yine...
Bilmiyorum canım ama bence yarın obur gün bende adet olurum zaten sonra yeniden başlarız artık klomen iğne offne zaman test yapılacak ya sana
belki de olmazsın bn o lekeyi görünce test aldım yaptım negatif çıktı ama bunun gerisi gelrBilmiyorum canım ama bence yarın obur gün bende adet olurum zaten sonra yeniden başlarız artık klomen iğne off
Hayırlısı olsun.. Normal de adetin nasıl başlardıbelki de olmazsın bn o lekeyi görünce test aldım yaptım negatif çıktı ama bunun gerisi gelr
bir gün öncesinden falan belim bacaklarım ağrırdı olduğum günde karnımda garip bi ağrı olurdu şimdi yok ama belki ilçların etkisindendrHayırlısı olsun.. Normal de adetin nasıl başlardı
Yinede hemen umutsuz olma yerleşme olabilirbir gün öncesinden falan belim bacaklarım ağrırdı olduğum günde karnımda garip bi ağrı olurdu şimdi yok ama belki ilçların etkisindendr
bilmiyorum ya değil herhalde bnmde sonuç olumsuz sıra sana geçtiYinede hemen umutsuz olma yerleşme olabilir
bn bu ay olmayacağını biliyordum çok yıkım olmadı bnde adet olmam bile iyi bişey benm için tedaviye aynen devam edebilecem yoksa söktürücü kullan adet ol falan alan uzayacaktıÖnümüzdeki ay inofilik kullanicam ben adet olunca baslarim bunun baya etkisi var gibi tavsiyem sizde bi deneyin regli olan arkadaslar,kendinizide üzmeyin dicem ama bende simdi adet olunca mafolcam
Canım hayırlısı yas demekki vakti degilmişbn bu ay olmayacağını biliyordum çok yıkım olmadı bnde adet olmam bile iyi bişey benm için tedaviye aynen devam edebilecem yoksa söktürücü kullan adet ol falan alan uzayacaktı
zaten bu ay öyle yapmıştık canımCanım hayırlısı yas demekki vakti degilmişins gelecek ay olur klomene devam et bencede en azından takip yaptır yumurtalar için çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?