Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

galiba adet oluyorum bn tam olarak kırmızı değil bulanık kahverengi akıntı oldu adet olacam artık

Önümüzdeki ay inofilik kullanicam ben adet olunca baslarim bunun baya etkisi var gibi tavsiyem sizde bi deneyin regli olan arkadaslar,kendinizide üzmeyin dicem ama bende simdi adet olunca mafolcam

Önümüzdeki ay inofilik kullanicam ben adet olunca baslarim bunun baya etkisi var gibi tavsiyem sizde bi deneyin regli olan arkadaslar,kendinizide üzmeyin dicem ama bende simdi adet olunca mafolcam
bn bu ay olmayacağını biliyordum çok yıkım olmadı bnde adet olmam bile iyi bişey benm için tedaviye aynen devam edebilecem yoksa söktürücü kullan adet ol falan alan uzayacaktı

bn bu ay olmayacağını biliyordum çok yıkım olmadı bnde adet olmam bile iyi bişey benm için tedaviye aynen devam edebilecem yoksa söktürücü kullan adet ol falan alan uzayacaktı
Canım hayırlısı yas demekki vakti degilmiş ins gelecek ay olur klomene devam et bencede en azından takip yaptır yumurtalar için çok iyi oluyor

Ben yeni iğnemi yaptırdım bu arada koldan yaptı yaa deri altı heryer olur dedi korktugum gibide degildi hiç acımadı iğneyi bekleyenlere ön bilgi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…