Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Insallah onumuzdeki ay olacak bu ay olmayan arkadaslar.. Uzulmeyin diyorum ama biliyorum her adet doneminde yasananlari 1,5 yildir... Ben de bugun yumurtamin catladigini ogrendim cok mutlu oldum.. Iki yumurta daha olusuyo dedi doktor ama anlamadim boyle bisey yasayan var mi

Bende oldu canım iğne sonrası kontrole gittiğimde çatlamış di yumurtam diğer tarafta 22 mm yumurta oluşmuştu. Dr birşey olmaz kendi kendine küçülür gider dedi

selam arkadaşlar bende 3 ay serophene kullanıcam hatta 1. ayım kullandım(iğne falan vermedi) cumartesi yumurtlama günüm ama eşimin işi yoğunlaştı gece geliyor şansa bak ya sadece yarın birliktelik kurabilcez yani adete 15 gün kala yumurtlamadan 1 gün önce ,tek ilişkiyle tutcakmı artık Allah a kalmış..

Canım rabbim yeterki kısmet etmiş olsun bir defayla da olur

Kızlar bugün iğnenin 13. Günü beyaz kokusuz peynir kesiği gibi akıntı geldi bu ne demek şimdi

Ben dayanamadım bugün kan testi yaptır dim 5.45 çıktı bugün 13.gündü.... Bu nasıl iğne ki etkisi hala devam ediyor...

Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...

Arkadaslar 3 buçuk yıllık evliyim evliligim 6.ayında hamile kaldim bi kızım oldu gayet sağlıklı ydi 34.Günlükken nöbet geçirmeye başladık ve 9 ay mücadele ettik 1.buçuk sene önce kaybettik((( suan tekrar bebk istiyoruz doktor klomen verdi 1 hafta sabah akşam aldım USG cekildim 20 mm olmuş 3 geliskin yumurta var dedi ptesi gittim ctesi pazar ilişkiye gir pazartesi tekrar USG cekecez dedi aşamalar bolemi oluyor bilgi verirmisniz hakkınızı helal edin uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…