bana da koldan yapmışlardı zaten ufacık insilün iğnesi gibiBen yeni iğnemi yaptırdım bu arada koldan yaptı yaa deri altı heryer olur dedi korktugum gibide degildi hiç acımadı iğneyi bekleyenlere ön bilgi olsun :)
Bende göbekten istedim niyeyseBana göbekten yapmışlardı :)
Sonuçta nerden yapılırsa yapılsın aynı yere gidiyorBende göbekten istedim niyeyseama koldan yaptı farketmez dedi :)
Bende oldu canım iğne sonrası kontrole gittiğimde çatlamış di yumurtam diğer tarafta 22 mm yumurta oluşmuştu. Dr birşey olmaz kendi kendine küçülür gider dediInsallah onumuzdeki ay olacak bu ay olmayan arkadaslar.. Uzulmeyin diyorum ama biliyorum her adet doneminde yasananlari 1,5 yildir... Ben de bugun yumurtamin catladigini ogrendim cok mutlu oldum.. Iki yumurta daha olusuyo dedi doktor ama anlamadim boyle bisey yasayan var mi
Anladim cnm bana buyukluklerini soylemedi ama iki tane daha kucuk dediBende oldu canım iğne sonrası kontrole gittiğimde çatlamış di yumurtam diğer tarafta 22 mm yumurta oluşmuştu. Dr birşey olmaz kendi kendine küçülür gider dedi
Sorun olmaz rahat olAnladim cnm bana buyukluklerini soylemedi ama iki tane daha kucuk dedi
Insallah cnm yaa insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz yüzümüz güler artikSorun olmaz rahat olinşallah olumlu sonuç alırsın :)
Hadi bakalim hayirli olsun cnmBen yeni iğnemi yaptırdım bu arada koldan yaptı yaa deri altı heryer olur dedi korktugum gibide degildi hiç acımadı iğneyi bekleyenlere ön bilgi olsun :)
Canım rabbim yeterki kısmet etmiş olsun bir defayla da olurselam arkadaşlar bende 3 ay serophene kullanıcam hatta 1. ayım kullandım(iğne falan vermedi) cumartesi yumurtlama günüm ama eşimin işi yoğunlaştı gece geliyor şansa bak ya sadece yarın birliktelik kurabilcez yani adete 15 gün kala yumurtlamadan 1 gün önce ,tek ilişkiyle tutcakmı artık Allah a kalmış..
Öyle canım hayırlısını diliyorum artıkCanım rabbim yeterki kısmet etmiş olsun bir defayla da olur
Ne zamandır istiyosunuz canım ?Öyle canım hayırlısını diliyorum artık
1.5 yıl oldu ama 6 ayı iş yoğunluğundan yumurtlama zamanları olamamıştı yani dolu dolu 1 yıl dır beklemediyizNe zamandır istiyosunuz canım ?
Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Bizim de aynı şekil canım ama biz ilk 6 ay istemedik 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk defa aşılama oldu1.5 yıl oldu ama 6 ayı iş yoğunluğundan yumurtlama zamanları olamamıştı yani dolu dolu 1 yıl dır beklemediyiz
Siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?