- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Inşallah tutar canımBizim de aynı şekil canım ama biz ilk 6 ay istemedik 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk defa aşılama oldu
Başın sağolsun canım çok üzüldümArkadaslar 3 buçuk yıllık evliyim evliligim 6.ayında hamile kaldim bi kızım oldu gayet sağlıklı ydi 34.Günlükken nöbet geçirmeye başladık ve 9 ay mücadele ettik 1.buçuk sene önce kaybettik((( suan tekrar bebk istiyoruz doktor klomen verdi 1 hafta sabah akşam aldım USG cekildim 20 mm olmuş 3 geliskin yumurta var dedi ptesi gittim ctesi pazar ilişkiye gir pazartesi tekrar USG cekecez dedi aşamalar bolemi oluyor bilgi verirmisniz hakkınızı helal edin uzun oldu
Başın sağolsun canım rabbim sabrinı versin. Bizim yumurta takibi yapıldı yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oldu sonra da aşılama ama senin sadece klomen heralde öyle olan da var canım inşallah hayırlı haberlerini alırız rabbim mükafatını verir inşallah bebeğin diğer dünyada şefaatçin olurArkadaslar 3 buçuk yıllık evliyim evliligim 6.ayında hamile kaldim bi kızım oldu gayet sağlıklı ydi 34.Günlükken nöbet geçirmeye başladık ve 9 ay mücadele ettik 1.buçuk sene önce kaybettik((( suan tekrar bebk istiyoruz doktor klomen verdi 1 hafta sabah akşam aldım USG cekildim 20 mm olmuş 3 geliskin yumurta var dedi ptesi gittim ctesi pazar ilişkiye gir pazartesi tekrar USG cekecez dedi aşamalar bolemi oluyor bilgi verirmisniz hakkınızı helal edin uzun oldu
Başın sağolsun canım çok üzüldümRabbim tez zamanda yeniden gebelik nasip etsin inşaAllah.. Evet süreç o şekil ilerliyor sık sık kontrol yeterli büyüklüğe gelince yumurta çatlatma iğnesi yapılıp bekliyor sun... Hayırlı olsun tedavi sürecin
Amin cnm saol allahım kimsenin kucagini boş birakmasin oluncada acısını gostermesin inşallah hepimiz kucagimiza alırız sağlıklı insBaşın sağolsun canım rabbim sabrinı versin. Bizim yumurta takibi yapıldı yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oldu sonra da aşılama ama senin sadece klomen heralde öyle olan da var canım inşallah hayırlı haberlerini alırız rabbim mükafatını verir inşallah bebeğin diğer dünyada şefaatçin olur
Doktor ilk olmuş çocuğun en basidi bundan başlayalım dediAmin cnm saol allahım kimsenin kucagini boş birakmasin oluncada acısını gostermesin inşallah hepimiz kucagimiza alırız sağlıklı ins
Eğer yumurtan çatlamış sa iğne vermez... Ama galiba sana iğne vermiycek çünkü 18-20 mm olunca iğne yaptırıyor lar zaten... Seninkinin kendi çatlamasıni bekliycek p.tesi kontrol edecek yumurta durumunu.. Gün aşırı ilişki yaşayın bence her an catlayabilir.Saol cnm şimdi pazartesi gidicem iğne mi yapacaklar? ? Benim ilki normal oldu ilaç falan almadım
Evet canım aşılamadan önce mutlaka hsg yani rahim filmi çekiliyo tüplerine bakıyolar açık mı diye sonra aşılama oluyo walla kişiden kişiye değişiyo benim çok zor geçmişti ama bazılarıninki çok kolay geçiyo. Ücreti de bilmiyorum walla canım eşim doktor biz hiç ödemedikInşallah tutar canım
Peki tedavi şekli nasıl oluyor
Şimdi 3 ay dozu arttırarak serophene kullancam olmazsa gel dedi doktor hsg mi ne o çekilcek galiba sonra mı aşılama oluyor birde nasıl yapılıyor aşılama hep duyuyorum ama bilgim yok ve ücreti?
Çok sordum ama:)
Eğer yumurtan çatlamış sa iğne vermez... Ama galiba sana iğne vermiycek çünkü 18-20 mm olunca iğne yaptırıyor lar zaten... Seninkinin kendi çatlamasıni bekliycek p.tesi kontrol edecek yumurta durumunu.. Gün aşırı ilişki yaşayın bence her an catlayabilir.
Amin canım inşallahAmin cnm saol allahım kimsenin kucagini boş birakmasin oluncada acısını gostermesin inşallah hepimiz kucagimiza alırız sağlıklı ins
Nie öyle dediki zaten yumurta güzel büyümüş her an çatlayabilir.. Şaşırdımm bence riske atmamak gerekSadece ctesi pazar dedi ama doktor bu 4 gün girmeyin dedi .s
Bence ilaç etkisi çünkü 2 gün önce idrar testi pozitif di artık negatif gösteriyordu demekki ilaç etkisi değer düştükçe idrarda çıkmadıHamile olabilirsinnisamelek ilaç etkisi mi emin misin ayy çok heyecanlııııı
Nie öyle dediki zaten yumurta güzel büyümüş her an çatlayabilir.. Şaşırdımm bence riske atmamak gerek
Şimdi.. Sen p.tesi gittin yumurtan 20mm di günde 1-2 mm büyüyor cumartesi ne kadar kaç olucak o hem doktor ne biliyorki kesin ozaman catlayacagini.. Canım sen yinede diğer arkadaşlarında fikrini al ama bana ggöre gün aşırı ilişki daha iyi...Walla bilmiorum ctesiden önce girmeyin dedi sadece hafta sonu yumurtlama günümde o 2 gün yüksek miş
Hayırlısı inşallah.. 3 tane gebelik testim kaldı evde yapmaya devam edicem bugün negatif di yarın obur gün çıkarsa ozaman evet iğne değilmiş diycemnisamelek Ümidini yitirme yumurta çatlayalı 14. Gün diye hesaplarsak bnce iğne etkisi olmayabilir. Tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım ama ben çok ümitlendim senin için :)
Şimdi.. Sen p.tesi gittin yumurtan 20mm di günde 1-2 mm büyüyor cumartesi ne kadar kaç olucak o hem doktor ne biliyorki kesin ozaman catlayacagini.. Canım sen yinede diğer arkadaşlarında fikrini al ama bana ggöre gün aşırı ilişki daha iyi...
Eşimde yanimdaydi be diyorum yok dio doktoru dinleyelim diyor :))) bende ole dedim ama işte laf anlasa
Bana görede olede bizimki de bana katılsa ilk defa bole bişiy yaşıyoruz herseyi doktora sorduruo :)))ne diyeceğimi bilemedim yanlış yönlendirmek te istemem ama doktorun söylediği mantıksız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?