Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bizim de aynı şekil canım ama biz ilk 6 ay istemedik 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk defa aşılama oldu
Inşallah tutar canım
Peki tedavi şekli nasıl oluyor
Şimdi 3 ay dozu arttırarak serophene kullancam olmazsa gel dedi doktor hsg mi ne o çekilcek galiba sonra mı aşılama oluyor birde nasıl yapılıyor aşılama hep duyuyorum ama bilgim yok ve ücreti?
Çok sordum ama:)

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim tez zamanda yeniden gebelik nasip etsin inşaAllah.. Evet süreç o şekil ilerliyor sık sık kontrol yeterli büyüklüğe gelince yumurta çatlatma iğnesi yapılıp bekliyor sun... Hayırlı olsun tedavi sürecin

Başın sağolsun canım rabbim sabrinı versin. Bizim yumurta takibi yapıldı yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oldu sonra da aşılama ama senin sadece klomen heralde öyle olan da var canım inşallah hayırlı haberlerini alırız rabbim mükafatını verir inşallah bebeğin diğer dünyada şefaatçin olur

Saol cnm şimdi pazartesi gidicem iğne mi yapacaklar? ? Benim ilki normal oldu ilaç falan almadım

Amin cnm saol allahım kimsenin kucagini boş birakmasin oluncada acısını gostermesin inşallah hepimiz kucagimiza alırız sağlıklı ins

Saol cnm şimdi pazartesi gidicem iğne mi yapacaklar? ? Benim ilki normal oldu ilaç falan almadım
Eğer yumurtan çatlamış sa iğne vermez... Ama galiba sana iğne vermiycek çünkü 18-20 mm olunca iğne yaptırıyor lar zaten... Seninkinin kendi çatlamasıni bekliycek p.tesi kontrol edecek yumurta durumunu.. Gün aşırı ilişki yaşayın bence her an catlayabilir.

Evet canım aşılamadan önce mutlaka hsg yani rahim filmi çekiliyo tüplerine bakıyolar açık mı diye sonra aşılama oluyo walla kişiden kişiye değişiyo benim çok zor geçmişti ama bazılarıninki çok kolay geçiyo. Ücreti de bilmiyorum walla canım eşim doktor biz hiç ödemedik

Sadece ctesi pazar dedi ama doktor bu 4 gün girmeyin dedi .s

Walla bilmiorum ctesiden önce girmeyin dedi sadece hafta sonu yumurtlama günümde o 2 gün yüksek miş
Şimdi.. Sen p.tesi gittin yumurtan 20mm di günde 1-2 mm büyüyor cumartesi ne kadar kaç olucak o hem doktor ne biliyorki kesin ozaman catlayacagini.. Canım sen yinede diğer arkadaşlarında fikrini al ama bana ggöre gün aşırı ilişki daha iyi...

nisamelek Ümidini yitirme yumurta çatlayalı 14. Gün diye hesaplarsak bnce iğne etkisi olmayabilir. Tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım ama ben çok ümitlendim senin için :)
Hayırlısı inşallah.. 3 tane gebelik testim kaldı evde yapmaya devam edicem bugün negatif di yarın obur gün çıkarsa ozaman evet iğne değilmiş diycem

Eşimde yanimdaydi be diyorum yok dio doktoru dinleyelim diyor :))) bende ole dedim ama işte laf anlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…