Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bana görede olede bizimki de bana katılsa ilk defa bole bişiy yaşıyoruz herseyi doktora sorduruo :)))
Ne zamandır deniyor sunuz.. Yumurtlamanda falan sorun yoksa klomen çok hızlı büyütüyor yumurtayı ilk ay. Bende öyle oldu mesela adetin 11. Günü yumurtam 16mm di doktor ilişki yasak dedi 13. Günü gittim 22 mm olmuştu o gün iğne oldum ertesi gün ilişki dedi

Işte 4 5 ay oldu ama ilişki biraz olmadı girmedik fazla esim kalpten ameliyat oldu 2 ay hiç yaklasamadim. Zaten 11.günü pazartesi iste benimde baktı 20mm 18 17 3 yumurta gelişmiş dedi çok şükür yok bi sorunum yumurtalık larda ondan sonra 4 gün ilişki yasak ctesi pazar gün aşırı ptesi gel tekrar dedi

Geçmiş olsun canım :) hayırlısı olsun 3 yumurtan güzel gelişmiş inşallah istediğin sonucu alırsın. 18-17 olanlar gelişir ozamana kadar onlar la olur Allah ın izniyle :)

Saol cnm allahım isteyen herkeze verir inşallah kimsenin Kucağı boş kalmaz senin ilk bebek mi??
Amin inşallah :) ben 2. İçin uğraşıyorum 12 yasında oğlum var çok ara verdim şimdide sabırsızlık la bekliyorum :) oğlum çok istiyor bide yaşım 30 çok geç kalmak istemiyor um

Amin inşallah :) ben 2. İçin uğraşıyorum 12 yasında oğlum var çok ara verdim şimdide sabırsızlık la bekliyorum :) oğlum çok istiyor bide yaşım 30 çok geç kalmak istemiyor um
Him kızım yasaydi benimde 2 buçuk yaşında olacaktı ( verende allahım alanda ben 24 yaşındayım daha ama eşim 32

Ben ilkinde hiç hissetmemistim gorumcemin. Düğünü vardı temizlik yapioduk falan migdem bulandı istiğfar ettim doktora gittim 3 haftalik gebesin demisti oyüzden değişik gelio.
Sürpriz yapınca yada çok dusunmeyince Anlamıyorsun zaten.. Ama böyle beklerken en ufak şeyi düşünüyor uz sen şimdi değilde haftaya stresin daha çok olacak ozaman da tırnak kirilsa gebelik belirtisi mi die bakmaya kadar gidecek iş :) aslında stres çok kötü ama elde değil maalesef

Inşallah bunlara gerek kalmaz hemen kalırım hamile :))) kalırız daha doğrusu :)) ama su testi ne zman yapıcaz "))

Inşallah bunlara gerek kalmaz hemen kalırım hamile :))) kalırız daha doğrusu :)) ama su testi ne zman yapıcaz "))
Ben hep adete 5 gün kala başladım ama bu farklı çatlatma iğnesi olduğundan güvenmiyorum.. 3 ay önce kurtaj olmak zorunda kaldım onuda adete 5 gün kala öğrenmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…