- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Aynen ole amin inşallah ben yatıyorum ii geceler sana :)Hepimiz inşallah.. Mutlaka bi acılar yaşıyoruz Allah yardımcımiz olsun Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Yinede umudumu kaybetme ya bu ay klomen iğne kullandık o kadar umutlanmakta hakkımız bazı aylar bu umudu yasamak bile güxel oluyorBen hep adete 5 gün kala başladım ama bu farklı çatlatma iğnesi olduğundan güvenmiyorum.. 3 ay önce kurtaj olmak zorunda kaldım onuda adete 5 gün kala öğrenmiştim..
İyi gecelerAynen ole amin inşallah ben yatıyorum ii geceler sana :)
Öyle yani hep heyecan hep bi düşünce sağlık olsun bide bebisler gelirse bugün ler aklımıza bile gelmezYinede umudumu kaybetme ya bu ay klomen iğne kullandık o kadar umutlanmakta hakkımız bazı aylar bu umudu yasamak bile güxel oluyor
Öyle yani hep heyecan hep bi düşünce sağlık olsun bide bebisler gelirse bugün ler aklımıza bile gelmezsen ne durumda sın nasıl gidiyor
Insalla isteyen herkese nasip etsin rabbimHepimiz inşallah.. Mutlaka bi acılar yaşıyoruz Allah yardımcımiz olsun Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Klomenle ilk ayinda hamile kalan varmi☺Insalla isteyen herkese nasip etsin rabbim
Amin inşallah.. Burda henüz yok ama çok fazla var genelde :)Insalla isteyen herkese nasip etsin rabbim
Ben bu ay kullandim klomen ignede 20 sinde oldum rabbim insalla hepimizede nasip etsinInsalla isteyen herkese nasip etsin rabbim
Beklemek te zormusBen bu ay kullandim klomen ignede 20 sinde oldum rabbim insalla hepimizede nasip etsin
Amin inşallah. Daha çok yeni iğne kaç yumurtan vardı bide ne zaman dır istiyor sunuzBen bu ay kullandim klomen ignede 20 sinde oldum rabbim insalla hepimizede nasip etsin
Çok zor gerçekten ben klomen kullandım 15 gün öncede iğne oldum sabah olmuyo şimdi doktora gidicem sabahBeklemek te zormus
Sagda 3 solda 1 yumurtam vardi 6 aydir istiyorum ama malasaf testlerimde yapildi sorun yok sukurAmin inşallah. Daha çok yeni iğne kaç yumurtan vardı bide ne zaman dır istiyor sunuz
Test mi yaptıracak sınÇok zor gerçekten ben klomen kullandım 15 gün öncede iğne oldum sabah olmuyo şimdi doktora gidicem sabah
Sagda 3 solda 1 yumurtam vardi 6 aydir istiyorum ama malasaf testlerimde yapildi sorun yok sukur[/QUOTE insalla hayirli haberle gelirsin rabbim bebisinin mujdeledigi sabah olur dilegm
Olur ozaman Allah ın izniyle demekki zamanı var :)Sagda 3 solda 1 yumurtam vardi 6 aydir istiyorum ama malasaf testlerimde yapildi sorun yok sukur
Bende yokİyi geceler. Bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetime 4gün kaldı yaklaşık bir haftadır gögüs ucum acıyor. İlaçtanmıdır acaba böyle bi durumda olan varmı?
Evet yarın için gün verdi gebelik testi için heyecandan uyuyamiyorum erken gebelik testi yaptım dün çok silik ikinci çizgi vardı ama ignenin etkisi devam ediyosa diye umutlanamiyorum :)Test mi yaptıracak sıninşallah vardır bebisin
Normalde adete yaakon gögüslerim şişer bide aşırı sıcak olurdu şimdi ucu acıyınca ilaçtan mı acaba dedimBende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?