Bide çok enteresan ovulasyon testide kopkoyu çıkıyo anlamadım bu işiEvet yarın için gün verdi gebelik testi için heyecandan uyuyamiyorum erken gebelik testi yaptım dün çok silik ikinci çizgi vardı ama ignenin etkisi devam ediyosa diye umutlanamiyorum :)
Insalla bebis haberini mujdelersin☺Evet yarın için gün verdi gebelik testi için heyecandan uyuyamiyorum erken gebelik testi yaptım dün çok silik ikinci çizgi vardı ama ignenin etkisi devam ediyosa diye umutlanamiyorum :)
Canım bilemiyorum benimde iğne günü akşam olduğu için saymiyorum 13. Günüm du bugün kan testi yaptır dim 5.45 çıktı yanı çok kötü durumdayım kafam çok karışık benimde umarım vardır bebisin :)Evet yarın için gün verdi gebelik testi için heyecandan uyuyamiyorum erken gebelik testi yaptım dün çok silik ikinci çizgi vardı ama ignenin etkisi devam ediyosa diye umutlanamiyorum :)
Gebelik de olabilir erken belirti diyorlar onun için. İnşallah öyle dırNormalde adete yaakon gögüslerim şişer bide aşırı sıcak olurdu şimdi ucu acıyınca ilaçtan mı acaba dedim
İnş canım Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin hayırlı haberlerimizi alalım inş ☺Insalla bebis haberini mujdelersin☺
Bide çok enteresan ovulasyon testide kopkoyu çıkıyo anlamadım bu işi
Ignem olduktan sonra 3 gun karnim kasigimda sitdetli agri oldu 2 gundur yok degisiklikte yokInsalla bebis haberini mujdelersin☺
Amin inş canım ya senin sonucu a ne dedi doktor sende de vardır inş canım ☺Canım bilemiyorum benimde iğne günü akşam olduğu için saymiyorum 13. Günüm du bugün kan testi yaptır dim 5.45 çıktı yanı çok kötü durumdayım kafam çok karışık benimde umarım vardır bebisin :)
Evet ideali 15 gün sonra yapmak :)Benimde çatlatmanın 12.günü meraktan test yaptırmak istiyorum ama yanlış çıkabilir dimi
Bende hiç ağrı olmadı canım benim 4 5 gündür ağrı var ve göğüslerim çok acıyorIgnem olduktan sonra 3 gun karnim kasigimda sitdetli agri oldu 2 gundur yok degisiklikte yok
İnşallah kız . Hepimiz gönlümüzdekini yaşarız inşallah. Aklımdanda geçmiyo değil yani acaba hamilelikmi diye. Tabi olumsuz olursa üzülürüm ama o ihtimalde hep aklımdadır yani. Bide benim bi düşüğüm olmuştu ozaman hamileliğimi bu şekilde anlamıştım . Tabi ozaman klomen ve catlatma kullanmamıştım belkide onun etkisindendirGebelik de olabilir erken belirti diyorlar onun için. İnşallah öyle dır
Doktor kontrolüm vardı ama test istemedi sorun yok dedi ordan çıktım başka yerde yaptırdım doktora soylesem kizardi erken dieAmin inş canım ya senin sonucu a ne dedi doktor sende de vardır inş canım ☺
Hepimiz ayniyiz Allah sonumuzu hayır etsinİnşallah kız . Hepimiz gönlümüzdekini yaşarız inşallah. Aklımdanda geçmiyo değil yani acaba hamilelikmi diye. Tabi olumsuz olursa üzülürüm ama o ihtimalde hep aklımdadır yani. Bide benim bi düşüğüm olmuştu ozaman hamileliğimi bu şekilde anlamıştım . Tabi ozaman klomen ve catlatma kullanmamıştım belkide onun etkisindendir
Ya canım bence normal daha değerin düşük olması bence doktora gittinde katlanmış olur ins sonucun;-)Doktor kontrolüm vardı ama test istemedi sorun yok dedi ordan çıktım başka yerde yaptırdım doktora soylesem kizardi erken diecatliycam yoksa
Aynen olmuyorsa budur hayırlısı. Genede gönül istiyor işte napalım :)Hepimiz ayniyiz Allah sonumuzu hayır etsinakıldan çıkmıyor zaten ama olmuyor sa Allah ın takdiri yeni ay yeni umutlar :)
İnşallah öyle umut ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiylaYa canım bence normal daha değerin düşük olması bence doktora gittinde katlanmış olur ins sonucun;-)
Benim yaş 25 isim gribi ben daha 2 aydır çocuk düşünüyorum doktor 2.ayda hizlandiralim süreci diye verdi geçti igneyi bende anlayamadımRabbim bian once bebis haberlerimizi almak nasip etsin bu arada ne kadar zamandir tedavi goruydnz yas kc
Amin inş canım dualarımızda unutmayalım birbirimizi veririm yarın inşİnşallah öyle umut ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiylasende mutlaka haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?