Nie öyle diyorsun umutsuz olma olacak Allah ın izniyleBende hic bi degisilik olmuyo rabbim bilir ama umudumda yok dogrusu
Amin inş canım hiç umutsuzluğa kapılmavardır herseyin bi zamanı Rabbim zamanı geldiğinde nasibimizde varsa verir mutlaka..Aynen hepimizin duacisiyim yuce rabbim ol der olur ol dedigi kullarindan eglesin bizleride
Amin inşallahInsallah :) rabbim en guzel ve hayirli mujdeli bi gne uyandirsin ve guzel haberlerinizi alirim insalla
Amin inş canım senden de bekliyorum güzel haberleri insInsallah :) rabbim en guzel ve hayirli mujdeli bi gne uyandirsin ve guzel haberlerinizi alirim insalla
Allah nasip ederse her türlü olur canını sıkma bunun için bu ay gelmezse bebis belki evlilik yıldönümünde sürpriz yapar sizeBen gec evledim subat 14 dunde 1 yilim dolucak ama yasta takintim var
gecmis olsun cnm ben burda bi bayan okumustum o da klomen kullandığı ay grip olmuş hic umudu yoktu ama hamile kaldi. darısı başına... hepimizin başınaGünaydın kızlar dün aşılama bugün çok fena grip oldum inşallah bir sıkıntı yaşamam
Ben dün iğnemi yaptırdım gece hiç uyuyamadım yaa sürekli karnımda bir ağrı bi üşüdüm bi terledimÖyle yani hep heyecan hep bi düşünce sağlık olsun bide bebisler gelirse bugün ler aklımıza bile gelmezsen ne durumda sın nasıl gidiyor
benim de iğneyi vurulduktan sonraki 10. günüm 2 gündür göğüslerimin uçları acıyor ve içindeki bezler biraz büyüdü ama ilaçtan mı emin olamıyorum:/İyi geceler. Bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetime 4gün kaldı yaklaşık bir haftadır gögüs ucum acıyor. İlaçtanmıdır acaba böyle bi durumda olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?