Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Günaydın kızlar dün aşılama bugün çok fena grip oldum inşallah bir sıkıntı yaşamam
gecmis olsun cnm ben burda bi bayan okumustum o da klomen kullandığı ay grip olmuş hic umudu yoktu ama hamile kaldi. darısı başına... hepimizin başına

Günaydın kızlar topiğimize yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz ayağınız ugurlu gelir inşallah :) eğer hamile değilsem bile bu ay vücudum çıldırdı öyle oyunlar oynuyo ki bana anlatamam

benim 2 tane bat var :) 3 gün arayla 2 yumurtam catladigi icin :))) 1.batima 4 gün kaldi 2. batima 7 gün belirgin yaşadığım tek şey aşırı yorgunluk ve uyku hali ama ben çok yoğun çalıştığım için bu ondan da kaynaklanıyor olabilir tabi :) bi de dün aksam bacaklarım cok ağrıdı. hadi hayirlisi insallah hepimiz icin

İyi geceler. Bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetime 4gün kaldı yaklaşık bir haftadır gögüs ucum acıyor. İlaçtanmıdır acaba böyle bi durumda olan varmı?
benim de iğneyi vurulduktan sonraki 10. günüm 2 gündür göğüslerimin uçları acıyor ve içindeki bezler biraz büyüdü ama ilaçtan mı emin olamıyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…