yumurtan catliyodur, benimde catlarken aynen öyle ağrı yaptiYa ben dün iğne yaptırdım dünden beri bacaklarım karnım agrıyor devamlı yatıyorum
gecmis olsun cnm ben burda bi bayan okumustum o da klomen kullandığı ay grip olmuş hic umudu yoktu ama hamile kaldi. darısı başına... hepimizin başına
Belkide ilacın etkisidir işte bilemiyorum kibenim de iğneyi vurulduktan sonraki 10. günüm 2 gündür göğüslerimin uçları acıyor ve içindeki bezler biraz büyüdü ama ilaçtan mı emin olamıyorum:/
Aynen öyle canım ben her ihtimali düşüyorum. Allahım nasıl hayırlı gördüyse öyle olsun.KIZLAR UMUDUNUZU KIRMAK İSTEMEM AMA HİÇ Bİ ŞEYİ BELİRTİ OLARAK DÜŞÜNMEYİN BNM DE ADET BELİRTİM HİÇ YOKTU BATMALARIM OLUYORDU AKINTIM VARDI GÖĞÜS UCUNA DOKUNUNCA ACIYODU AMA NE OLDU TAM GÜNÜMDE ADET OLDUM HERKESTE AYNI ŞEY OLACAK DİYEDE BİŞEY YOK AMA KENDİMİZİ ÇOK KAPTIRMAYALIM
AYNEN ÖYLE CANM BNDE HEP ÖYLE DÜŞÜNDÜMA
Aynen öyle canım ben her ihtimali düşüyorum. Allahım nasıl hayırlı gördüyse öyle olsun.
Ben ilkinde kesin tutmayacak diyorum ama acabalarımda hiç bitmiyorKIZLAR UMUDUNUZU KIRMAK İSTEMEM AMA HİÇ Bİ ŞEYİ BELİRTİ OLARAK DÜŞÜNMEYİN BNM DE ADET BELİRTİM HİÇ YOKTU BATMALARIM OLUYORDU AKINTIM VARDI GÖĞÜS UCUNA DOKUNUNCA ACIYODU AMA NE OLDU TAM GÜNÜMDE ADET OLDUM HERKESTE AYNI ŞEY OLACAK DİYEDE BİŞEY YOK AMA KENDİMİZİ ÇOK KAPTIRMAYALIM
BNDE ÖYLE DEMİŞTİM OLMADI ZATEN AMA SENDE OLUR İNŞ.Ben ilkinde kesin tutmayacak diyorum ama acabalarımda hiç bitmiyor
Adetler düzenlimiydi sendeBNDE ÖYLE DEMİŞTİM OLMADI ZATEN AMA SENDE OLUR İNŞ.
YOK DEĞİLDİ PKO VAR BNDE DÜN LEKELENMEM OLDU GECEDE ÇOK AZ KANAMAM OLDU ŞİMDİLİK BİŞEY YOK NE AĞRI VAR NE GELEN GİDEN HİÇ BÖYLE ADET OLMAMŞTIM HERHALDE İLAÇLARDANAdetler düzenlimiydi sende
haklısın aslında belitiler o kadar değişken ki ben de kesin adet olcam dediğim zaman hamile olduğumu öğrendim ama sonra tutunamadıKIZLAR UMUDUNUZU KIRMAK İSTEMEM AMA HİÇ Bİ ŞEYİ BELİRTİ OLARAK DÜŞÜNMEYİN BNM DE ADET BELİRTİM HİÇ YOKTU BATMALARIM OLUYORDU AKINTIM VARDI GÖĞÜS UCUNA DOKUNUNCA ACIYODU AMA NE OLDU TAM GÜNÜMDE ADET OLDUM HERKESTE AYNI ŞEY OLACAK DİYEDE BİŞEY YOK AMA KENDİMİZİ ÇOK KAPTIRMAYALIM
BİLMİYORUM YA GECEKİ KANAMADA DURDUK YERE OLMADI GERÇİEsen 93 sende bi tuhaflik var kuzum
AYNEN BELİRTİLER AYNIhaklısın aslında belitiler o kadar değişken ki ben de kesin adet olcam dediğim zaman hamile olduğumu öğrendim ama sonra tutunamadı
amiiiinnnnGunaydin hanimlar hayirli cumalar bu guzel gun hurmetine rabbim beklediklerimizi nasip etsin:)
pazartesiye randevu aldım doktoruma gidecem dün evde test yaptım varsa silik bile çıkardı yok yani anca gelecektrBi kan tahlili yaptirsana meydan tipda falan hemen 1 saate alrsin sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?