- 20 Aralık 2015
- 43
- 18
- 38
- 38
bence 2 gün sonra yap iğnenin etkisi tamamen geçmiş olurSlm kizlar hayirli cumalar. Bugün ben catlatma ignesi vurulali 12. Gün sizce erken gebelik testi yapsam çikarmi yoksa ignenin etkisi gecmediyse beni yaniltirmi
yanıltabilir canım benimde dün 13.gündü kanda 5.45 çıktı sabah idrar testi yaptım negatif gebelik olsa değer yükselir gölgede olsa bi çizgi çıkardı ama yok hala iğne etkisi... acele etme sonra daha kötü oluyor maalesefSlm kizlar hayirli cumalar. Bugün ben catlatma ignesi vurulali 12. Gün sizce erken gebelik testi yapsam çikarmi yoksa ignenin etkisi gecmediyse beni yaniltirmi
Cnm yaniltmak istemem ama idrar testinde degerin 15-20 arasinda oldugunda cikiyo.. Seninki erken gebelik testi mi yoksa normal idrar testi miyanıltabilir canım benimde dün 13.gündü kanda 5.45 çıktı sabah idrar testi yaptım negatif gebelik olsa değer yükselir gölgede olsa bi çizgi çıkardı ama yok hala iğne etkisi... acele etme sonra daha kötü oluyor maalesef
Ya tekrar kanda baktir ya da 2 gun sonra idrar testi yap benceCnm yaniltmak istemem ama idrar testinde degerin 15-20 arasinda oldugunda cikiyo.. Seninki erken gebelik testi mi yoksa normal idrar testi mi
Aynı durumdayız bende yapmak istiyorum ama bi adet günüm geçain diyorum kendi kendime yani boşuna ümitlencem. Bi 4gün daha beklicem yaniSlm kizlar hayirli cumalar. Bugün ben catlatma ignesi vurulali 12. Gün sizce erken gebelik testi yapsam çikarmi yoksa ignenin etkisi gecmediyse beni yaniltirmi
adet olmazsam p.tesi kana baktıracağım tekrar..Ya tekrar kanda baktir ya da 2 gun sonra idrar testi yap bence
normal gebelik testi erken değilCnm yaniltmak istemem ama idrar testinde degerin 15-20 arasinda oldugunda cikiyo.. Seninki erken gebelik testi mi yoksa normal idrar testi mi
36 saat icerisinde catliyor diyorlar iğneden sonra. yumurta da 24 saat yaşayabiliyormuş hatta bazen 48... bu durunda insallah kaçırmamaşsındir. doktor size şu gün birlikte olun diye bişey söylemedi mi?Ayin 18 de gece 9 da ignemi oldum 20 misindede birlikte oldum gec kalmamisizdir dmi hanimlar
tamam o zaman için rahat olsunIgneden 36 saat snra dedi arti gun asiri dedi
gelmedi belki zamanla gelecektr diyorum dünde testte çıkmayıncaYerlesme kanamasi olma ihtimali yukseliyo senin hayla reglin gelmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?