Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Slm kizlar hayirli cumalar. Bugün ben catlatma ignesi vurulali 12. Gün sizce erken gebelik testi yapsam çikarmi yoksa ignenin etkisi gecmediyse beni yaniltirmi

Slm kizlar hayirli cumalar. Bugün ben catlatma ignesi vurulali 12. Gün sizce erken gebelik testi yapsam çikarmi yoksa ignenin etkisi gecmediyse beni yaniltirmi
yanıltabilir canım benimde dün 13.gündü kanda 5.45 çıktı sabah idrar testi yaptım negatif gebelik olsa değer yükselir gölgede olsa bi çizgi çıkardı ama yok hala iğne etkisi... acele etme sonra daha kötü oluyor maalesef

Cnm yaniltmak istemem ama idrar testinde degerin 15-20 arasinda oldugunda cikiyo.. Seninki erken gebelik testi mi yoksa normal idrar testi mi

Aynı durumdayız bende yapmak istiyorum ama bi adet günüm geçain diyorum kendi kendime yani boşuna ümitlencem. Bi 4gün daha beklicem yani

Tesekkurler arkadaslar ben şu erken gebelik testlerinden bahsediyorum hani iliskiden bir hafta 10 gün icinde sonuç verenlerden bugun adet günüm salı günü kan testi yaptir dedi doktorum ama duramiyom ben bu arada aşilamaminda 10.günü

Ayin 18 de gece 9 da ignemi oldum 20 misindede birlikte oldum gec kalmamisizdir dmi hanimlar
36 saat icerisinde catliyor diyorlar iğneden sonra. yumurta da 24 saat yaşayabiliyormuş hatta bazen 48... bu durunda insallah kaçırmamaşsındir. doktor size şu gün birlikte olun diye bişey söylemedi mi?

Merhaba arkadaslar
Bugun yumurtanin catladigini ogrenmemim 18.gunu 2 gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti bu kadar uzamasi normalmi
Bu arada klomen kullandim gunde 2 adet 5 gun

kızlar bnde hala gelen giden yok normal mi bu gelir mi ya iğneden sonra adet olanlar normal adetin nasıl olursa öyle mi oluyor yoksa tam olarak gelmesi zaman mı alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…