yok yaptırmadm idrar testi yaptım dün devamı gelir diye düşünüyorum halaKan tahlili yapptın mıesen93
pazartesiye randevu aldımcanım idrar pek de güvenilir değil benim arkadaşım 2 aylık hamileydi negatif çıkıyordu doktora gittiğinde ögrendi hamile olduğunu senin doktor kontrolun ne zaman canımesen93
belki idrarda cikimiyor olabilir istersen bi kan testi yaptir çünkü bayaga gecmis. normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunurMerhaba arkadaslar
Bugun yumurtanin catladigini ogrenmemim 18.gunu 2 gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti bu kadar uzamasi normalmi
Bu arada klomen kullandim gunde 2 adet 5 gun
Ahh insallah ya bende oyle biliorum ama 18.gunde adet oldum yazilarida okudum uzuldum biraz insallah pazartesiye kadar gelmesse gidicem doktora ve yumurtaliklar cok agrio hissedoyorumbelki idrarda cikimiyor olabilir istersen bi kan testi yaptir çünkü bayaga gecmis. normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur
Canım benim 15.gün bugün kanda çıktı idrarda erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi vardı kan en garantisiAhh insallah ya bende oyle biliorum ama 18.gunde adet oldum yazilarida okudum uzuldum biraz insallah pazartesiye kadar gelmesse gidicem doktora ve yumurtaliklar cok agrio hissedoyorum
Klomen kullandiniz dimi sizde hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinCanım benim 15.gün bugün kanda çıktı idrarda erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi vardı kan en garantisi
Amin inş canım çok sağol evet kullandım 15 gün önce de iğne oldum sende kan testi yaptırıp emin ol bir an once Rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inşKlomen kullandiniz dimi sizde hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin hayırsız ise de hayra çevirip nasip etsin inşallahpazartesiye randevu aldım
Aminnnnn ne guzel dua tesekkur ederimRabbim hakkında hayırlısını nasip etsin hayırsız ise de hayra çevirip nasip etsin inşallah
inş. cnm sağolRabbim hakkında hayırlısını nasip etsin hayırsız ise de hayra çevirip nasip etsin inşallah
Canım ben bugün müjdeli haberi aldım Allah ın izniyle darısı tez zamanda başına ins☺normal gebelik testi erken değil
hayırlı olsun cnm ne güzel maşallah. belirtin var miydi? beta hgc kac çıktı?Canım ben bugün müjdeli haberi aldım Allah ın izniyle darısı tez zamanda başına ins☺
Sağol canım valla normal adet belirtileri vardı kasik ağrısı göğus hassasiyeti başkada bişey yoktu sonuç 312 çıktı çok yeni daha Rabbim tamamına erdirir inshayırlı olsun cnm ne güzel maşallah. belirtin var miydi? beta hgc kac çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?