Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

canım idrar pek de güvenilir değil benim arkadaşım 2 aylık hamileydi negatif çıkıyordu doktora gittiğinde ögrendi hamile olduğunu senin doktor kontrolun ne zaman canım esen93

Merhaba arkadaslar
Bugun yumurtanin catladigini ogrenmemim 18.gunu 2 gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti bu kadar uzamasi normalmi
Bu arada klomen kullandim gunde 2 adet 5 gun
belki idrarda cikimiyor olabilir istersen bi kan testi yaptir çünkü bayaga gecmis. normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur

belki idrarda cikimiyor olabilir istersen bi kan testi yaptir çünkü bayaga gecmis. normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur
Ahh insallah ya bende oyle biliorum ama 18.gunde adet oldum yazilarida okudum uzuldum biraz insallah pazartesiye kadar gelmesse gidicem doktora ve yumurtaliklar cok agrio hissedoyorum

Ahh insallah ya bende oyle biliorum ama 18.gunde adet oldum yazilarida okudum uzuldum biraz insallah pazartesiye kadar gelmesse gidicem doktora ve yumurtaliklar cok agrio hissedoyorum
Canım benim 15.gün bugün kanda çıktı idrarda erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi vardı kan en garantisi

Belki kişiden kişiye değişiyordur ama ben dün iğnemi yaptırdıgım halde hala agrım var solda sanki daha çatlamadı büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…