hayırlı olsun çok sevindimCanım ben bugün müjdeli haberi aldım Allah ın izniyle darısı tez zamanda başına ins☺
Sağolasın canım 312 çıktı ☺aaa
hayırlı olsun çok sevindimkaç çıktı değerin
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallahSağolasın canım 312 çıktı ☺
Amin inş canım çok sağol Rabbim sizlere de nasip etsin inş en kısa zamanda hayırlı haberleri bekliyorum ☺Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallahbizlerede dua et yeni hamiş
Betem cok cok sevindimm rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin darisi bize inslla dualarinizi eksik etmeyin lutfenSağol canım valla normal adet belirtileri vardı kasik ağrısı göğus hassasiyeti başkada bişey yoktu sonuç 312 çıktı çok yeni daha Rabbim tamamına erdirir ins
Bu dunyadaki en guzel haber canm ya moral oluyoAmin inş canım çok sağol Rabbim sizlere de nasip etsin inş en kısa zamanda hayırlı haberleri bekliyorum ☺
Canım ben bugün müjdeli haberi aldım Allah ın izniyle darısı tez zamanda başına ins☺
Betem canim usume oluyomu sende[/QUOTE
Bugün var biraz canım
Amin inş canım çok sağol darısı başınıza ins☺ay canım çok sevindim Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
inş. cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinCanım ben bugün müjdeli haberi aldım Allah ın izniyle darısı tez zamanda başına ins☺
15 . Gün canım çok sağol Rabbim sizlerin hayırlı haberlerini almayi nasip etsin inş ☺Betem bugun kacinci gunundu test icin
Bugün var biraz canımBetem canim usume oluyomu sende
2 hafta önce perşembe 2 iğne oldum dünden önce erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi vardı bide ovulasyon testi yaptım o acayip koyuydu bugünde doktor direk kan tahlili yaptı canımYani kac gun sonra yaptin bundan onceki surec
Etmiyorum inan canım öğrendiğim andan beri daha bi çok dua ediyorum hepinizeBetemcim duani eksik etme bizlerdnde
Ay canım telefonun azizligine uğradım etmiyorum yazmış kuşuEtmiyorum inan canım öğrendiğim andan beri daha bi çok dua ediyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?