Sende mi iğne oldun canımUfff bana 10 gun var ozaman daha test icin
Evet 18 zinde oldum ignemi klomen sonrasi sen nasil tedavi gormustnSende mi iğne oldun canım
Gözün aydın :) . Allah sağsalim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasi etsin. Sorun neydi sende?Ay canım telefonun azizligine uğradım etmiyorum yazmış kuşu
Bakmayın
Anaaam kasiklarim felaket agrio akintimda warBen ilkinde hiç hissetmemistim gorumcemin. Düğünü vardı temizlik yapioduk falan migdem bulandı istiğfar ettim doktora gittim 3 haftalik gebesin demisti oyüzden değişik gelio.
Ayyy topiğimizde sonunda güzel bir haber duyduk valla çok iyi oldu bizim içinde yaa allah ins kucagına almayıda nasip eder :) iğneden sonra hergün mü çalışma oldu gün aşırımıSende mi iğne oldun canım
Yumurtan büyüyor olabilir yaa bende iğnemi vuruldum dün ama solda agrı devam ediyor ve bildigin şişti karnımın sol tarafı çatlamayacak mı napacakAnna
Anaaam kasiklarim felaket agrio akintimda war(
Ewet oleymis cnm biz ilişkiye daha hafta sonu gircez ptesi ultrason Çekicek doktorYumurtan büyüyor olabilir yaa bende iğnemi vuruldum dün ama solda agrı devam ediyor ve bildigin şişti karnımın sol tarafı çatlamayacak mı napacak
Boyutları nasıl hiç baktımı klomenden sonraEwet oleymis cnm biz ilişkiye daha hafta sonu gircez ptesi ultrason Çekicek doktor
Pazartesi bakildi 20 18 17 üç geliskin yumurta var dedi 4 gün cinsel perhiz verdi ctesi pazar ilişki ptesi ultrason verdiBoyutları nasıl hiç baktımı klomenden sonra
Güzel yaa hem boyutları iyi hemde üç tane yumurta sansını dahada artırırP
Pazartesi bakildi 20 18 17 üç geliskin yumurta var dedi 4 gün cinsel perhiz verdi ctesi pazar ilişki ptesi ultrason verdi
Ayın 11inde iğne yaptrdın yani canım çok sevindim hayırlısı olsun :)Amin inş canım çok sağol evet kullandım 15 gün önce de iğne oldum sende kan testi yaptırıp emin ol bir an once Rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inş
Inşallah cnm ya hepimiz olsun :))Güzel yaa hem boyutları iyi hemde üç tane yumurta sansını dahada artırırinş güzel olur sonuç
İnşallah canım inşallah. Aynı durumdayız günler azaldıkça stres artıyo. Ne durumdasın var mı bir belirti falan...Çok hoş diyosun daa zor canım ya ne yapsam da çıkmıyo aklımdan şimdi de olumsuz düşünüyorum mesela rabbim hangisi hayırlıysa onu versin diyelim
Artık vücudumu dinlemiyorum canım gerçekten Psikolojim bozuldu bi gülüyorum bi ağliyorum olmayacak galibaİnşallah canım inşallah. Aynı durumdayız günler azaldıkça stres artıyo. Ne durumdasın var mı bir belirti falan...
Bilmiorum ki cnm bende ilk defa ilaç kullandım daha iğne wurulmadan bnm agrio bayaYaa ben çok fenayım kızlar nolur yardımcı olun solda yumurtam vardı çok agrıyor hala yaa iğneye iki gün oluyor nerdeyse normal mi niye bu kadar agrıyor yaa yere egilirken bile sancısı agrısı var acaba iğneye ragmen çatlamadımı yaa veya yeniden mi büyüyor bir yumurta anlamadım
Yumurta bidaha büyümez sanırım catlayamadimiki!!Bilmiorum ki cnm
Bilmiorum ki cnm bende ilk defa ilaç kullandım daha iğne wurulmadan bnm agrio baya
Canım bende bilmiyorumYaa ben çok fenayım kızlar nolur yardımcı olun solda yumurtam vardı çok agrıyor hala yaa iğneye iki gün oluyor nerdeyse normal mi niye bu kadar agrıyor yaa yere egilirken bile sancısı agrısı var acaba iğneye ragmen çatlamadımı yaa veya yeniden mi büyüyor bir yumurta anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?