Hayırlısı olsun :) artık 2016 uğurlu gelir inşallahHayirlisi melek yuce rabbim buyuk zamani gelmemis demekki insalla diger ay olur
Insalla 2016 sana bebisinle birlikte gelir ☺☺Hayırlısı olsun :) artık 2016 uğurlu gelir inşallah
HayirlisiInsalla 2016 sana bebisinle birlikte gelir ☺☺
Bende en ufak bi degisilik yok sayilirHayirlisiSende durumlar nasıl bat ne zaman :)
Hakkında hayırlısı neyse o olsunBende en ufak bi degisilik yok sayilir
Canım hastalandın mıKızlar benim aralık ayı umudum bitti.. Bekleyen ler umarım güzel haberler alır lar :)
Ayy ins üç gün sürer sadece bir hafta sürenler olmuşCanim igneden sonra 3 gun bnde cektim o agrilari ama simdi arada bi agrim gelip geciyo
Leke başladı hasta olucam artık zaten testler de negatif olsa mutlaka çıkardı.. Bende 2. Ay klomene devam edicek miyim çarşamba doktor kontrolüm var verir galiba yine ... Rahat ol biraz çok zor bir süreç inşallah istediğin gibi olur vücudunu çok dinleme :)Canım hastalandın mıuff hep kötü haberler aldık bende kendimden çok umutlanamıyorum negatif olursa tekrar ara vermeden klomene devam etmekmi lazım acaba onunda kararını veremiyorum uff çok değişik bir ay oldu bana yaa bu ay klomen iğne derken vücudumu tanıyamıyorum
Test için erken yapma ben 12. Günde bile iğne etkisi pozitif di... 15 gün geçince yap bence18 ignemi oldum 36 satt snra birlkte olduk bekliyorum insalla rabbim hayirlisiyla nasip eder 30 da test yapcam erkenmi olur bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?