Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

18 ignemi oldum 36 satt snra birlkte olduk bekliyorum insalla rabbim hayirlisiyla nasip eder 30 da test yapcam erkenmi olur bilmiyorum ama

İğneden sonra basladı kızlar bel bacak karın agrısı ne ararsan var ama bunları yasayıp umutlanıp negatif olanda çok olmuş hayırlısı ama bazen dayanılmaz agrıyor sancı gibi pazartesiye kadar dayanabilirsem bekleyecem ins

Kızlar benim aralık ayı umudum bitti.. Bekleyen ler umarım güzel haberler alır lar :)
Canım hastalandın mı uff hep kötü haberler aldık bende kendimden çok umutlanamıyorum negatif olursa tekrar ara vermeden klomene devam etmekmi lazım acaba onunda kararını veremiyorum uff çok değişik bir ay oldu bana yaa bu ay klomen iğne derken vücudumu tanıyamıyorum

Leke başladı hasta olucam artık zaten testler de negatif olsa mutlaka çıkardı.. Bende 2. Ay klomene devam edicek miyim çarşamba doktor kontrolüm var verir galiba yine ... Rahat ol biraz çok zor bir süreç inşallah istediğin gibi olur vücudunu çok dinleme :)

18 ignemi oldum 36 satt snra birlkte olduk bekliyorum insalla rabbim hayirlisiyla nasip eder 30 da test yapcam erkenmi olur bilmiyorum ama
Test için erken yapma ben 12. Günde bile iğne etkisi pozitif di... 15 gün geçince yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…