- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
İns yaa hayırlı ise gelsin ben çarsamba yaptırdım iğnemi bat 8 ocakNe zaman oldun igneni tes icin kac gunun var bnde 30 unda test dusunuyorum bakalm kismet
Evet ozaman varsa mutlaka çıkar15 gun kesin olsun olemi yapiyim simdiden bi heycan basladi bnde ☺☺
Dualarla yaşıyoruz Allah hayirlisiyla nasip etsin inşaAllahDuanizi eksik etmeyin
benim yumurta çatladığı gün korkunç bel bacak ağrım oldu ama 1 gün sonra geçtiYaa ben çok fenayım kızlar nolur yardımcı olun solda yumurtam vardı çok agrıyor hala yaa iğneye iki gün oluyor nerdeyse normal mi niye bu kadar agrıyor yaa yere egilirken bile sancısı agrısı var acaba iğneye ragmen çatlamadımı yaa veya yeniden mi büyüyor bir yumurta anlamadım
tabi ya daha erken. adet günü yap boşa strese girmeBallar merhaba bugün çatlatma iğnemin 11. Günü dün test yaptım çıkmadı akşam acaba erkenmi yaptım birde önemli olan iğnenin olduğu gün mü çatlamanın olduğungün mü sonuç olarak iğneden hemen sonra çatlamayabilir benimkisi muhtemelen cuma gecesi çatladı ve iğneden iki gün sonra cuma dr agittipimde çatlama olmuş ağrın olur demişti olduda ve bugün çatlamamın 10. Günü gebelik çıkmaması normaaldir dimi varsada idrarda çıkmaz
Günaydın kızlar bugün benim ilişki günü dua edin :))Günaydınn benimde agrılarım azaldı
Ya herkeste biseyler oluyo belirti yada vucut tepki bende en ufak bisey yok[/QUOTE
Cnm bendede yok pek bi belirti ben daha klomen kullandim 1 hafta 4 gün cinsel perhiz verdi ctesi pazar ilişki dedi ptesi ultrason verdi yumurtalarim 3 taneymis 17 18 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?