- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Sen iğne vuruldunmuBndede yok bndede bnmde 4 yumurta vardi ama hala en ufak belirti yok
sabah erken saatlerde hormonlar maksimum seviyede oluyomus. o yuzden sabah tavsiye ediyolar ama biz sabah erken işe gidiyoruz o yuzden o saatleri degerlendiremedik hicKızlar ilişkiye gecemi girmeliyim gunduzmu hangi zaman iyi
sabah erken saatlerde hormonlar maksimum seviyede oluyomus. o yuzden sabah tavsiye ediyolar ama biz sabah erken işe gidiyoruz o yuzden o saatleri degerlendiremedik hic
Evet ignemi 18 znde yaptrdmSen iğne vuruldunmu
Sabahları verimliymiş bende öylr duydum biz iğne günü ve sonrası üç gün günlük çalısma yaptıkBenim yumurta ma günüm ctesii pazar oyüzden sordum cnm sabahda olması zor(
Anladım bakalım bizim nolacak :)Sabahları verimliymiş bende öylr duydum biz iğne günü ve sonrası üç gün günlük çalısma yaptıkdaha yapılması gerekirmi hiç bilmiyorum pazartesi doktor söyler artık
problem yok ya çok da fark etmez olcaksa zaten olurBenim yumurta ma günüm ctesii pazar oyüzden sordum cnm sabahda olması zor(
Selam kızlar. Ben internetten laboquick ovulasyon testi aldım onu kullanıyom. daha önce klomen hap ile bu testi aynı anda kullanan oldu mu içinizde. Benim sürekli ikinci çizgi silik bir şekilde orda. Büyük ihtimalle hap etkiliyor gibi geldi bana
saol canımBen kullanmadım ama kullananlar genelde 2 çizgi çıktığını soluyorlar cnm
Esen 93 canim listeyi yenilermisin ? Sira kimde simdibenim 6 gun kaldi cok merakdayim
saol canım[/QUOTE
Bişiy deil cnm : ) yardimci olabiliosak ne mutlu :)))
Ne listesi bu ??esen93 benide listeye eklermisin 29 aralık :)
Benide listeye eklermisin 13 ocak
nisamelek 27 aralık Ysmn4554n 29 aralık Candy1Candy 1 ocak cerenbuyukunlu 1 ocak - @whiteandblack341 ocak
Emilia_07 2 ocak - F ftslymn 6 ocak
- K kadriye007 7 ocak
Madam_coco 8 ocak passionete 8 ocak
adet tarihleri adet olursan ismin siliniyorNe listesi bu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?