Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Amin canim yaa insallah... Biz 1,5 yildir istiyoruz kistim var ilk defa klomen ve igne kullandim.. Rabbim bi an once hayirlisiyla bebislerimizi gondersin bize

Kan Testi negatif.. Hiçbir adet belirtim de yok anlamadım neden böyle oldu..
Daha önce 19 gün sonrasında adet olanları okumuştum. Geçen ay 10 gün gecikti benim. Stres yapma illaki olur ama daha uzun sürerse doktora gitmelisin ki adet ol yeni çalışma süreci başlasın

Daha önce 19 gün sonrasında adet olanları okumuştum. Geçen ay 10 gün gecikti benim. Stres yapma illaki olur ama daha uzun sürerse doktora gitmelisin ki adet ol yeni çalışma süreci başlasın
Çarşamba zaten doktor kontrolüm var.. Stresin zararlarını bu şekilde görüyoruz maalesef

Gidicem canım yarın . ilk ayımdı daha zaten . 2. Ayda denemek istiyorum. Sende bi gitsen olur aslında canım gittin mi neden gelmiyoki kist falan olmasın Allah korusun
Bilmiyorum ki canım çarşamba randevum var zaten çağırmıştı ozaman öğrenicez bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…