Amin canim yaa insallah... Biz 1,5 yildir istiyoruz kistim var ilk defa klomen ve igne kullandim.. Rabbim bi an once hayirlisiyla bebislerimizi gondersin bize16aylik evluyim 1yildirda minigimi isdiyorum ilk defa ekim ayinda klomen kullandik ovitrellede vuruldum biryandan ama kasimda hasta oldum uc dr gittim soniclarim iyi cok sukur bu ay cok iyi seyler yasamadik esimle birlikte ananemizi kaybettik felan derken hastayim oksururken felan cigerlerim yirtiliyor icim fena oluyor onlara yoruyorum bu gecikmeyide ama aklimda almiyor insallah minikim benimledir teyzesiii insallahh allahim senjnde ginlume gore versin
İnş canim:)bide dr bana dediki rahim kalinligin gebelige hazir sekilde yumurtlama olmadan da rahim kalinlasir miki?Kesin düşüktür :)) incir falan normalde hiç yememde sevmemde :)
İnş canim:)bide dr bana dediki rahim kalinligin gebelige hazir sekilde yumurtlama olmadan da rahim kalinlasir miki?
Kan Testi negatif.. Hiçbir adet belirtim de yok anlamadım neden böyle oldu..Test yaptınız mı? Negatif mi?
Ben 13 aralıkta oldum iğne. 15 inde çatlasa yarın adet olmam lazım ağrım da var zaten..
Daha önce 19 gün sonrasında adet olanları okumuştum. Geçen ay 10 gün gecikti benim. Stres yapma illaki olur ama daha uzun sürerse doktora gitmelisin ki adet ol yeni çalışma süreci başlasınKan Testi negatif.. Hiçbir adet belirtim de yok anlamadım neden böyle oldu..
Çarşamba zaten doktor kontrolüm var.. Stresin zararlarını bu şekilde görüyoruz maalesefDaha önce 19 gün sonrasında adet olanları okumuştum. Geçen ay 10 gün gecikti benim. Stres yapma illaki olur ama daha uzun sürerse doktora gitmelisin ki adet ol yeni çalışma süreci başlasın
Aynen öyle stres baş düşmanımız bizimÇarşamba zaten doktor kontrolüm var.. Stresin zararlarını bu şekilde görüyoruz maalesef
Test yaptın mı canım senAynen öyle stres baş düşmanımız bizim
Bu ay bakalım ne zaman gelicek. Yarın gelmesi lazım iğne vurulduğu için ama normal bat 4 Ocak.
İdrar negatif. Ağrım var. Eli kulagindadir adetimin.Test yaptın mı canım sen
Anladım canım hayırlısı.. Ama idrar da çıkmamış da olabilirİdrar negatif. Ağrım var. Eli kulagindadir adetimin.
İnş ama sanmıyorum ağrı var akıntı var geliyorum diyor yaniAnladım canım hayırlısı.. Ama idrar da çıkmamış da olabilirinşallah vardır bebisin :)
Belli olmaz canımİnş ama sanmıyorum ağrı var akıntı var geliyorum diyor yani
Dr dediki bu demek oluyor ki rahim gebe kalmaya kendini hazirliyorOnu bilmiorum da bugün ultrason da rahim kalınlığı dedi duymadım kaç dediğini kalinlasiomuymus
17. Gün oldum canımArkadaşlar iğneden kaç gün sonra adet oldunuz?
Canım ben daha olamadim ya bugün 18. Gün... Doktor a gidecek misin tekrar??17. Gün oldum canım
Gidicem canım yarın . ilk ayımdı daha zaten . 2. Ayda denemek istiyorum. Sende bi gitsen olur aslında canım gittin mi neden gelmiyoki kist falan olmasın Allah korusunCanım ben daha olamadim ya bugün 18. Gün... Doktor a gidecek misin tekrar??
Dr dediki bu demek oluyor ki rahim gebe kalmaya kendini hazirliyor
Bilmiyorum ki canımGidicem canım yarın . ilk ayımdı daha zaten . 2. Ayda denemek istiyorum. Sende bi gitsen olur aslında canım gittin mi neden gelmiyoki kist falan olmasın Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?