Sen devam edicekmisin tedaviye canımBilmiyorum ki canımçarşamba randevum var zaten çağırmıştı ozaman öğrenicez bakalım..
Canım nacizane fikrim çok belirtilere kafanı takma. Benim bütün belirtilerin vardı ama regl oldum bugün. Belirtiler adet gecikmesinden sonra gerçkten belirti oluyo bence. Umarım bebişin seninledir :)Kizlar benimde adet günüm 2 ocak.. Klomen kullanmistim bu ay.. Hamilelikle ilgili hicbir belirtim yok
Düşünmüyorum aslında ama bilmiyorum yinede doktor la gorusme sonrasında karar vericem vücudum çok yıprandı hormon alt üst olmuştur die düşünüyor um...Sen devam edicekmisin tedaviye canım
Geçmiş olsun canım rahat ol üzme kendini güzel düşün güzel olsun kötü düşünme hemenKızlar ben bugün çok kötüyümmm. doktorun benden daha önce istediği test sonuçlarını göstermeye gittim. bana romatolojiye görünmem gerektiğini söyledi. çok moralizim. aklımdan sürekli kötü senaryolar geçiyor. Hiç anne olamamaktan çok korkuyorum
Hemen karaları bağlamayın lütfen. Allahım bir bildiği vardır herşeyde. Burda hepimiz çok istiyoruz anne olmayı ama olmuyosa allahım bir bildiği vardır tabiki üzülüyoruz ama üzülmek bize zarar. her zaman böyle düşünün çünkü stres her hastalığın başı diyorlar gerçekten dogru. Siz nr tahlili yaptırsınızda doktor sizi yöneltti romatolojiye?Kızlar ben bugün çok kötüyümmm. doktorun benden daha önce istediği test sonuçlarını göstermeye gittim. bana romatolojiye görünmem gerektiğini söyledi. çok moralizim. aklımdan sürekli kötü senaryolar geçiyor. Hiç anne olamamaktan çok korkuyorum
Gözün aydın . Allah sağlıkkı bbi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. :) :) ilk kezmi klomen kullandın sıkıntın neydi?Kızlaaaar hamileyimmm şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah değerim 72 çıktı
Sağol canım darısı sizlere inşallah. Evet ilk defa klomen +aşılama oldu. Sıkıntı yoktu canım ama olmuyodu 1 yıldır şükürler olsun nasip oldu. Bakalim inşallah değerler artar düzenli olarakGözün aydın . Allah sağlıkkı bbi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. :) :) ilk kezmi klomen kullandın sıkıntın neydi?
Genetik biriminde analuz yapiliyormus canim ama bunun yapilabilmesi icin en az 3 dusuk yapmis olmak gerekiyormus. Trombofiliye bakiyorlarmisPihtilasma nasıl anlaşılıyor doktor bisey dedimi
Hayirli olsun canim gözün aydin :)Kızlaaaar hamileyimmm şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah değerim 72 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun ALLAH Tamamına erdirsin inşallahSağol canım darısı sizlere inşallah. Evet ilk defa klomen +aşılama oldu. Sıkıntı yoktu canım ama olmuyodu 1 yıldır şükürler olsun nasip oldu. Bakalim inşallah değerler artar düzenli olarak
ben 2 kez gebelik kayıbı yaşamıştım. pıhtılaşma bulundu onun dışında sebep olabilecek şeyleri istediğini söylemişti doktorum. benden ana 3 profili diye bir test istedi. bazı romatizma hastalıklarının da düşüğe sebep olabildiğini söylemişti. benim 2 değerim yüksek çıktı. ro -52 ve jo-1 değerleri yüksek pozitif. bu ne demek onu bilmiyorumHemen karaları bağlamayın lütfen. Allahım bir bildiği vardır herşeyde. Burda hepimiz çok istiyoruz anne olmayı ama olmuyosa allahım bir bildiği vardır tabiki üzülüyoruz ama üzülmek bize zarar. her zaman böyle düşünün çünkü stres her hastalığın başı diyorlar gerçekten dogru. Siz nr tahlili yaptırsınızda doktor sizi yöneltti romatolojiye?
Kanda lupus faktorune bakiyorlar canim bagisiklik sistemini etkilediginden sebep olabiliyormus. Canini skma bende yaklasik 9 yildir romatizma hastasiyim. Dogrudan bir iliskisi soz konusu degil demisti dr. Hatta son 5 yildir ilac filan kullanmiyorum. Coraspirin onerdiler mi sanaben 2 kez gebelik kayıbı yaşamıştım. pıhtılaşma bulundu onun dışında sebep olabilecek şeyleri istediğini söylemişti doktorum. benden ana 3 profili diye bir test istedi. bazı romatizma hastalıklarının da düşüğe sebep olabildiğini söylemişti. benim 2 değerim yüksek çıktı. ro -52 ve jo-1 değerleri yüksek pozitif. bu ne demek onu bilmiyorum
ben henüz romatolojiye gidemedim. devlette ileri bir tarihe randevu veriyorlar özele gideceğim önemli birşeyse. birde şuan gebelik söz konusu olabilir. kafam karışık hemen gitmeli miyim? senin hiç çocuğun var mı?Kanda lupus faktorune bakiyorlar canim bagisiklik sistemini etkilediginden sebep olabiliyormus. Canini skma bende yaklasik 9 yildir romatizma hastasiyim. Dogrudan bir iliskisi soz konusu degil demisti dr. Hatta son 5 yildir ilac filan kullanmiyorum. Coraspirin onerdiler mi sana
Acil sevk edildiginde erken alabiliyorlar canim. Benim cocuk yok henüzben henüz romatolojiye gidemedim. devlette ileri bir tarihe randevu veriyorlar özele gideceğim önemli birşeyse. birde şuan gebelik söz konusu olabilir. kafam karışık hemen gitmeli miyim? senin hiç çocuğun var mı?
Canım umutsuzluğa kapılma yaa hayırlısı için dua et eger bu ay gelmesi hayırlı ise gelsin bebişlerimiz ben suna gönülden inanıyorum ne zaman birseyi ısrarla istesem imtihanıda çok büyük oldu en güzel vakitte gelsinler insHayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umut hepimiz icin
Bence pihtilasma icin de gorusmelisin daha once teshis edildi demistin sanirimAcil sevk edildiginde erken alabiliyorlar canim. Benim cocuk yok henüzbir kac kez kimyasal gebelik yasadim
Benimde romatizmam var . Bende bir düşük yaşadım ama benim fsh hırmonum yüksek ondan kaynaklanıyomuş. 1senedir benimde olmuyor. Belkide benimde romatizmadandır. Ama bu tedavi edilebilecek bişe bence.Kanda lupus faktorune bakiyorlar canim bagisiklik sistemini etkilediginden sebep olabiliyormus. Canini skma bende yaklasik 9 yildir romatizma hastasiyim. Dogrudan bir iliskisi soz konusu degil demisti dr. Hatta son 5 yildir ilac filan kullanmiyorum. Coraspirin onerdiler mi sana
peki senin sebebi anlaşılabildi mi? pıhtılaşma genetik filan yaptırdın mı? bir de senin hastalığının tam adı nedir. bir sürü farklı hastalık yazıyor lupus, antifosfolipid, AS., romatit artrit vs biraz korktum açıkçasıAcil sevk edildiginde erken alabiliyorlar canim. Benim cocuk yok henüzbir kac kez kimyasal gebelik yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?