Romataid artrit bendeki ama diger romatizmal turler icin de canini skma romatizmasi olup 2ser 3er cocugu olan bircok kisi var. Ilac tedavisine devam ederken de gebelik ilerleyebiliyor ayricapeki senin sebebi anlaşılabildi mi? pıhtılaşma genetik filan yaptırdın mı? bir de senin hastalığının tam adı nedir. bir sürü farklı hastalık yazıyor lupus, antifosfolipid, AS., romatit artrit vs biraz korktum açıkçası
Ayy ne diyorsunnKızlaaaar hamileyimmm şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah değerim 72 çıktı
söylediklerinin hiçbiri yok bende. ben int arastırırken sağlıklı insanlarda bile bazen pozitif çıkabiliyor yazıyordu inşallah öyle birşeydir. sn hiç araştırdın mı yaşadığın gebeliklerle ilgili bir sebep bulanabildi mi?Bir de romatizmanin belirtileri olur elde ayakta sisme sabah tutuklugu el ayak eklemlerinde sekil bozuklugu filan var mi sende boyle bir sorun? Tesekkullu bi hastanede tahlil vermeden emin olma yanlis teshis koyduklari cok kisi var bu konuda
Canim yaa cok sevindim Allahim bize de yasatsin bu duyguyu.. Saglikla kucagina alirsin insallahKızlaaaar hamileyimmm şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah değerim 72 çıktı
Valla bilmiyorum ki cnm catlamis demisti bana da.. Iliskiye devam dedi sadece... Biz de o aksam uygun degildik gün asiri devam ediyoruz calismalaraKızlar yaa doktor çatlamış yumurta dedikten sonra ilişki durumu nasıl olmalı yaa doktor birsey demedi ama iğne oldum iki gün felaket agrı çektim bugün muayeneye gittim çatlamıs dedi ne yani simdi çocuk olduysa iki günde mi oldu
Ben bu ay klomene basladim ilk defa sagliksiz yumurta olusuyorsa dr gozetiminde devam etsin diye. Yine sonuc husran olursa genetik analizi yaptirmayi dusunuyorumsöylediklerinin hiçbiri yok bende. ben int arastırırken sağlıklı insanlarda bile bazen pozitif çıkabiliyor yazıyordu inşallah öyle birşeydir. sn hiç araştırdın mı yaşadığın gebeliklerle ilgili bir sebep bulanabildi mi?
Valla bilmiyorum ki cnm catlamis demisti bana da.. Iliskiye devam dedi sadece... Biz de o aksam uygun degildik gün asiri devam ediyoruz calismalara
inşallah gönlünden geçirdiğin gibi olur tatlım.. Allah her birimize tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin :)Ben bu ay klomene basladim ilk defa sagliksiz yumurta olusuyorsa dr gozetiminde devam etsin diye. Yine sonuc husran olursa genetik analizi yaptirmayi dusunuyorum
Kızlar hepinizden allah razı olsun gerçekten zor bi süreçten geçtim ama Rabbim mükafatını verdi inşallah sizden de hayırlı haberler alırım bi an önce. Ayrıca şu hamilelik takvimine çok özeniyodum nasip oldu
Bende de ara ara kasik agrisi oluyo hala.. Yumurta da catladi hala neden agri oluyo onu anlamadimBanada ctesiye kadar devam et dedi ilişkiye :) kasigim çok agrio şu incir suyunuda içtim ondanmi bilmiyorum
Bende de ara ara kasik agrisi oluyo hala.. Yumurta da catladi hala neden agri oluyo onu anlamadim
Canım nacizane fikrim çok belirtilere kafanı takma. Benim bütün belirtilerin vardı ama regl oldum bugün. Belirtiler adet gecikmesinden sonra gerçkten belirti oluyo bence. Umarım bebişin seninledir :)
Canım nacizane fikrim çok belirtilere kafanı takma. Benim bütün belirtilerin vardı ama regl oldum bugün. Belirtiler adet gecikmesinden sonra gerçkten belirti oluyo bence. Umarım bebişin seninledir :)
ICanım nacizane fikrim çok belirtilere kafanı takma. Benim bütün belirtilerin vardı ama regl oldum bugün. Belirtiler adet gecikmesinden sonra gerçkten belirti oluyo bence. Umarım bebişin seninledir :)
İnşallah canim ya. Agladim bugun eşim arkadasiyla buluscakCanım nacizane fikrim çok belirtilere kafanı takma. Benim bütün belirtilerin vardı ama regl oldum bugün. Belirtiler adet gecikmesinden sonra gerçkten belirti oluyo bence. Umarım bebişin seninledir :)
İnşallah canim ya.. Agladim bugun..Canım nacizane fikrim çok belirtilere kafanı takma. Benim bütün belirtilerin vardı ama regl oldum bugün. Belirtiler adet gecikmesinden sonra gerçkten belirti oluyo bence. Umarım bebişin seninledir :)
Neyse calismalara devam yapcak bisey yok :)Ya bendede oluoda bugün baya baskın agrio catliomu napio daha benimki
Canim adet gunun gectikten sonra mi test yaptin. Bide adett gununden once belirtilerin oldumu.. Bu arada cok mutlu oldum . Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..Kızlar hepinizden allah razı olsun gerçekten zor bi süreçten geçtim ama Rabbim mükafatını verdi inşallah sizden de hayırlı haberler alırım bi an önce. Ayrıca şu hamilelik takvimine çok özeniyodum nasip oldu
Ölene hergün hergün zor oluyor "))Neyse calismalara devam yapcak bisey yok :)
Gün asiri olsa da olur canim:)Ölene hergün hergün zor oluyor "))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?