Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim adet gunun gectikten sonra mi test yaptin. Bide adett gununden once belirtilerin oldumu.. Bu arada cok mutlu oldum . Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..
Yok canım adete 4 gün var daha. Rüyamda test yaptığımi ve pozitif çıktığını gördüm sabah yaptım pozitifti :)
Benim belirtim çoktu canım özellikle kasıklarim halen de devam ediyo bi doluluk var sanki batma ağrı hersey var çok sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyodu ama bendeki en büyük değişiklik kasıklarda oldu yüz üstü uyuyamiyodum o kadar ağrıyodu Rabbim hepinize nasip etsin canım inşallah sorunsuz artar değerim halen inanamıyorum :)

Hmm hergun mu olmasi gerekiyo acaba? Adetin 21.günü bi tahlil yapiliyo cnm onun icindir buyuk ihtimalle

Ewet ole dedi hergün dedi aksatmayiin dedi bide .s ben 13 adet tarihim ctesi pazar yumurtlama gunmmus hatta ben dedim hocam ptesi werim kan yok dedi ctesi acil gel ver dedi

Aaa bende oy
[QUOTEInşndy1Candy, post: 44344083, member: 672309"]Yok canım adete 4 gün var daha. Rüyamda test yaptığımi ve pozitif çıktığını gördüm sabah yaptım pozitifti :)
Benim belirtim çoktu canım özellikle kasıklarim halen de devam ediyo bi doluluk var sanki batma ağrı hersey var çok sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyodu ama bendeki en büyük değişiklik kasıklarda oldu yüz üstü uyuyamiyodum o kadar ağrıyodu Rabbim hepinize nasip etsin canım inşallah sorunsuz artar değerim halen inanamıyorum :)[/QUOTE]
Aaa bende oyle bir ruya gordum . ama yumurta takibi yaptiriken gordumgordum .. İnşallah bende hamileyimdir

Aaa bende oyle bir ruya gordum . ama yumurta takibi yaptiriken gordumgordum .. İnşallah bende hamileyimdir[/QUOTE]
İnşallah canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…