- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Bendede var yaa agrı hapsırurken karnım patlatacak gibi agrı giriyorBende de ara ara kasik agrisi oluyo hala.. Yumurta da catladi hala neden agri oluyo onu anlamadim
Yok canım adete 4 gün var daha. Rüyamda test yaptığımi ve pozitif çıktığını gördüm sabah yaptım pozitifti :)Canim adet gunun gectikten sonra mi test yaptin. Bide adett gununden once belirtilerin oldumu.. Bu arada cok mutlu oldum . Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..
Ben de var aynı şey canım hatta dün akşam hapsırdim ahanda içimden bişey koptu dedimBendede var yaa agrı hapsırurken karnım patlatacak gibi agrı giriyor
Gün asiri olsa da olur canim:)
Ayy biz küstük tık yokGün asiri olsa da olur canim:)
Hmm hergun mu olmasi gerekiyo acaba? Adetin 21.günü bi tahlil yapiliyo cnm onun icindir buyuk ihtimalleYok doktor gün Aşırı olmasın dedi bide ctesi günü acile gel kan ver dedi nie acaba ??
Küsülecek zaman mi simdi cnm adet olursan o zaman küserdin:)Ayy biz küstük tık yok
Hmm hergun mu olmasi gerekiyo acaba? Adetin 21.günü bi tahlil yapiliyo cnm onun icindir buyuk ihtimalle
Nie kustunuz :)))
Bende öyle diyorum ama olay çok büyüdü artık kolay kolay barışmamKüsülecek zaman mi simdi cnm adet olursan o zaman küserdin:)
Ama yumurta çatladıysa neden gün aşırı ilişki dedi acabaEwet ole dedi hergün dedi aksatmayiin dedi bide .s ben 13 adet tarihim ctesi pazar yumurtlama gunmmus hatta ben dedim hocam ptesi werim kan yok dedi ctesi acil gel ver dedi
Yok canım adete 4 gün var daha. Rüyamda test yaptığımi ve pozitif çıktığını gördüm sabah yaptım pozitifti :)
Benim belirtim çoktu canım özellikle kasıklarim halen de devam ediyo bi doluluk var sanki batma ağrı hersey var çok sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyodu ama bendeki en büyük değişiklik kasıklarda oldu yüz üstü uyuyamiyodum o kadar ağrıyodu Rabbim hepinize nasip etsin canım inşallah sorunsuz artar değerim halen inanamıyorum :)
Aaa bende oyYok canım adete 4 gün var daha. Rüyamda test yaptığımi ve pozitif çıktığını gördüm sabah yaptım pozitifti :)
Benim belirtim çoktu canım özellikle kasıklarim halen de devam ediyo bi doluluk var sanki batma ağrı hersey var çok sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyodu ama bendeki en büyük değişiklik kasıklarda oldu yüz üstü uyuyamiyodum o kadar ağrıyodu Rabbim hepinize nasip etsin canım inşallah sorunsuz artar değerim halen inanamıyorum :)
Çatladi demedi cnm catlamak üzere iğne vermicem ctesiye kadar ilişkiye gir dedi ctesi acile kan ver dediAma yumurta çatladıysa neden gün aşırı ilişki dedi acaba
Anladım canım başarılarÇatladi demedi cnm catlamak üzere iğne vermicem ctesiye kadar ilişkiye gir dedi ctesi acile kan ver dedi
Aaa bende oyle bir ruya gordum . ama yumurta takibi yaptiriken gordumgordum .. İnşallah bende hamileyimdirAaa bende oy
[QUOTEInşndy1Candy, post: 44344083, member: 672309"]Yok canım adete 4 gün var daha. Rüyamda test yaptığımi ve pozitif çıktığını gördüm sabah yaptım pozitifti :)
Sabret cnmHanimlar kafayi yiyecem 10 gun oldu bnde belirti falan yok
Himm önceden bilinmiyor demekki Allah kimseye göstermesin sağol cnmGenetik biriminde analuz yapiliyormus canim ama bunun yapilabilmesi icin en az 3 dusuk yapmis olmak gerekiyormus. Trombofiliye bakiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?