Uyudunuzmu hanimlar ne dersiniz test yapmmiYarn bnde test yapsam cikmazmi catladin resmen
Kaç gün var adetine?Uyudunuzmu hanimlar ne dersiniz test yapmmi
Bat 4 de adetimKaç gün var adetine?
Bence bekle canım. Klomen çatlatma iğnesi 14güne kadar pozitif çıkabiliyormuş. Yani bilmiyorum sabretmek zor benimde 29u işte yani bugün bakalım henüz bişe yok ama genede geçmeden bişe yapmayı düşünmüyorum. Sende sabret biraz daha benceBat 4 de adetim
Gerci bende hic ama hic belirti yok herkeste oluyo bekleyim 4 dune kadar yuce rabbim insallah yuzumu guldurur hayirli sonuclar aliriz hep birlikteBence bekle canım. Klomen çatlatma iğnesi 14güne kadar pozitif çıkabiliyormuş. Yani bilmiyorum sabretmek zor benimde 29u işte yani bugün bakalım henüz bişe yok ama genede geçmeden bişe yapmayı düşünmüyorum. Sende sabret biraz daha bence
Daha var senin adete illa bi belirti olması gerekmez. Bendede çok bişe yok normalde hiç aksamadan 28günde bir olurum yarın olmazsam öbürgün doktora gidicem. Ama ilaçların etkisiyle aksarsa bilmiyorum. İster istemez umutlanıyoruz ama olumluda olabilir olumsuzda. Hertürlüsüne hazır olmak lazım hemen moral bozmamak lazım. Oda elde olmuyor ama rabbimin herşeyde bildiği vardır . Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz . Zor bi süreç yaşayan anlar ama rabbim inşallah kolaylıkla nasip eder.Gerci bende hic ama hic belirti yok herkeste oluyo bekleyim 4 dune kadar yuce rabbim insallah yuzumu guldurur hayirli sonuclar aliriz hep birlikte
Amin insallah yarn guzel sonuc almayi nasip etsin rabbimDaha var senin adete illa bi belirti olması gerekmez. Bendede çok bişe yok normalde hiç aksamadan 28günde bir olurum yarın olmazsam öbürgün doktora gidicem. Ama ilaçların etkisiyle aksarsa bilmiyorum. İster istemez umutlanıyoruz ama olumluda olabilir olumsuzda. Hertürlüsüne hazır olmak lazım hemen moral bozmamak lazım. Oda elde olmuyor ama rabbimin herşeyde bildiği vardır . Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz . Zor bi süreç yaşayan anlar ama rabbim inşallah kolaylıkla nasip eder.
Bazen okadar umutsuz oluyorum ki . Valla hamile kaldığımı öğrensem deliririm diye korkuyorum :). Sizin ilk denemeniz mi ne zamandan beri bebek istiyosunuzAmin insallah yarn guzel sonuc almayi nasip etsin rabbim
6 aydir falan korunmayi biraktik olmadi yedavim evet ilkBazen okadar umutsuz oluyorum ki . Valla hamile kaldığımı öğrensem deliririm diye korkuyorum :). Sizin ilk denemeniz mi ne zamandan beri bebek istiyosunuz
Rabbim insalla tez zamanda nasip etsin sanada senin kacinci deneme6 aydir falan korunmayi biraktik olmadi yedavim evet ilk
Benimde ilk deneme. Bir sene önce bir düşük yaptım ondan sonra olmadı. Fsh hormonum 11.7 ymiş. Bakalım hayırlısıyla ne olaacak. Sende bi sorun varmı?Rabbim insalla tez zamanda nasip etsin sanada senin kacinci deneme
Sukur rabbime 2 mizdede bi sorun cikmadiBenimde ilk deneme. Bir sene önce bir düşük yaptım ondan sonra olmadı. Fsh hormonum 11.7 ymiş. Bakalım hayırlısıyla ne olaacak. Sende bi sorun varmı?
Maşallah ne güzel. inşallah güzel sonuçlar bekliyo seni :).Sukur rabbime 2 mizdede bi sorun cikmadi
Insalla duani eksik etme guzel rabbim hepimize tez zamanda nasip ettsin allah buyuk neylerse guzel eylerMaşallah ne güzel. inşallah güzel sonuçlar bekliyo seni :).
Aynen öyle. Gönlümüze göre versin rabbim inşallah. Kim istiyorsa onada banada nesip etsin hayorlısıyla .Insalla duani eksik etme guzel rabbim hepimize tez zamanda nasip ettsin allah buyuk neylerse guzel eyler
Sağol canım dua ediyorum hepinize Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahGÜNAYDIN KIZLAR
CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİM RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAHCandy1Candy
BENİMDE BUGÜN AŞILAMANIN 5.GÜNÜ
Kızlar hepinizden allah razı olsun gerçekten zor bi süreçten geçtim ama Rabbim mükafatını verdi inşallah sizden de hayırlı haberler alırım bi an önce. Ayrıca şu hamilelik takvimine çok özeniyodum nasip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?