Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bence bekle canım. Klomen çatlatma iğnesi 14güne kadar pozitif çıkabiliyormuş. Yani bilmiyorum sabretmek zor benimde 29u işte yani bugün bakalım henüz bişe yok ama genede geçmeden bişe yapmayı düşünmüyorum. Sende sabret biraz daha bence

Gerci bende hic ama hic belirti yok herkeste oluyo bekleyim 4 dune kadar yuce rabbim insallah yuzumu guldurur hayirli sonuclar aliriz hep birlikte

Gerci bende hic ama hic belirti yok herkeste oluyo bekleyim 4 dune kadar yuce rabbim insallah yuzumu guldurur hayirli sonuclar aliriz hep birlikte
Daha var senin adete illa bi belirti olması gerekmez. Bendede çok bişe yok normalde hiç aksamadan 28günde bir olurum yarın olmazsam öbürgün doktora gidicem. Ama ilaçların etkisiyle aksarsa bilmiyorum. İster istemez umutlanıyoruz ama olumluda olabilir olumsuzda. Hertürlüsüne hazır olmak lazım hemen moral bozmamak lazım. Oda elde olmuyor ama rabbimin herşeyde bildiği vardır . Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz . Zor bi süreç yaşayan anlar ama rabbim inşallah kolaylıkla nasip eder.

Kizlar ya.. Bende gittigimde yumurtan catlamis dedi siviyi gosterdi hatta. Ben doktoruma kendiliginden catlarmi demistim yok demisti.. Doktora gittigim gun iliski oldu sizce döllenme zamanı gecmis oluyo mu ya. Kafam karışık

Amin insallah yarn guzel sonuc almayi nasip etsin rabbim

Gunaydin bugun benimde karnim sanki adet sancisi gibi agri gelip geciyo usuttummu diyorum indan oluyo bilen varmi

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarında bizleride unutma olurmu.
Eğer paylaşırsan çok sevinirim nasıl bir süreç yaşadın. Neler yaptın bebişine kavuştuğun bu ay? Yaz kuzum yazda hepimize umut olsun. O kadar seviniyorumki kendim gibi bekleyip bekleyip hamiş kaldığını öğrenenleri okuyunca görünce, içimde yeniden umutlar yeşeriyor, çiçekler açıyor sanki. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Rabbim nazardan esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…