Gunaydin cnm ayni durum bende de varGunaydin bugun benimde karnim sanki adet sancisi gibi agri gelip geciyo usuttummu diyorum indan oluyo bilen varmi
Korkma kuzum rabbim insalla nasip eder bebisimizi ama agri benide korkutuyoGunaydin cnm ayni durum bende de varadete de 1 hafta var erken mi olcak acaba bi sefer diye korkuyorum
Insallah yaaKorkma kuzum rabbim insalla nasip eder bebisimizi ama agri benide korkutuyo
Insalah canim insallah allhim gonlune gore versin benim bu ay bole gecikme oldu stres uzuntu bu ay iyi seyler yasamdim onlardan herlade bekleyecegim olurum iki uc gune yada allahim buyuk belki minigim bana tutunuyor sabah test yaptim negatif ama henuz belki cikmaya bilir gec dollenme varsa degilmi bekleyecegim bakalim hayilriisi olsun kacinci gunundesin ovitrelle ignenin sakin test yapma 15gu onceden iyimi hormon igneai oldugu icin hamis gosterir seniAmin canim yaa insallah... Biz 1,5 yildir istiyoruz kistim var ilk defa klomen ve igne kullandim.. Rabbim bi an once hayirlisiyla bebislerimizi gondersin bize
Tatlim bence erken yaa bekle 3-4gun sonra tekrar yapWala ben simdi test aldim yaptim ama malesef negatif kocaman tek cizgi cikti 10 gun oldu bana bat 4 erkenmi yoksa bu ay bos sanirim
Ne bilim ama yok ya baksana tek cizgiTatlim bence erken yaa bekle 3-4gun sonra tekrar yap
Igneden 2-3 gun sonra hamile kaldigini dusunursek o bebisin oraya yerlesip bhcg yi yukseltmeye baslamasi 1 haftayi gecer cnm yaa sabret 3gun sonra tekrar yap... 3 gun bile erken evdeki testler icin bence.. Cunku bhcg belli bi yukseklige gelmeden testlerde cikmaz ki.. Simdiden uzme kendini bak benden 2 gun once senin bat... Insallah once sen sonra ben vericez bebis haberiniNe bilim ama yok ya baksana tek cizgi
Igneden 2-3 gun sonra hamile kaldigini dusunursek o bebisin oraya yerlesip bhcg yi yukseltmeye baslamasi 1 haftayi gecer cnm yaa sabret 3gun sonra tekrar yap... 3 gun bile erken evdeki testler icin bence.. Cunku bhcg belli bi yukseklige gelmeden testlerde cikmaz ki.. Simdiden uzme kendini bak benden 2 gun once senin bat... Insallah once sen sonra ben vericez bebis haberini
InsallahAllah gönlünüze göre versin herseyi ins alırız haberlerinizi.
InsallaIgneden 2-3 gun sonra hamile kaldigini dusunursek o bebisin oraya yerlesip bhcg yi yukseltmeye baslamasi 1 haftayi gecer cnm yaa sabret 3gun sonra tekrar yap... 3 gun bile erken evdeki testler icin bence.. Cunku bhcg belli bi yukseklige gelmeden testlerde cikmaz ki.. Simdiden uzme kendini bak benden 2 gun once senin bat... Insallah once sen sonra ben vericez bebis haberini
Ama ne bilim ya benim imidim kalmadi acikcasiInsalla
Seni cok iyi anliyorum inan bana .baska bi ugras bul kendine bu aralar kafani dagit benceAma ne bilim ya benim imidim kalmadi acikcasi
Takinti haline getirmiyorum ama bi an imitsizlik oldu kismetten otesi yok rabbim neylerse guzel eyler hayirlisi artik ayin 4 une kadar bekleyip gorecez yapacak bisey yokSeni cok iyi anliyorum inan bana .baska bi ugras bul kendine bu aralar kafani dagit bence
Insallahne kadar zor olsa da insan umudunu kaybetmiyo
Kızlar benim de iğneden beri biraz kasikta ağrı akıntı var ama ümitsizim pko artık ümit birakmadi
Evet kesinlikle Rabbimin bi bildiği var su belirtiler çok yipratiyo insanı gebelik testi deyince stres oluyorum o tek çizgiyi görmek...Sende yitirme cnm ümıdini Rabbim çok büyük inan.
Evet kesinlikle Rabbimin bi bildiği var su belirtiler çok yipratiyo insanı gebelik testi deyince stres oluyorum o tek çizgiyi görmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?