Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Amin canim yaa insallah... Biz 1,5 yildir istiyoruz kistim var ilk defa klomen ve igne kullandim.. Rabbim bi an once hayirlisiyla bebislerimizi gondersin bize
Insalah canim insallah allhim gonlune gore versin benim bu ay bole gecikme oldu stres uzuntu bu ay iyi seyler yasamdim onlardan herlade bekleyecegim olurum iki uc gune yada allahim buyuk belki minigim bana tutunuyor sabah test yaptim negatif ama henuz belki cikmaya bilir gec dollenme varsa degilmi bekleyecegim bakalim hayilriisi olsun kacinci gunundesin ovitrelle ignenin sakin test yapma 15gu onceden iyimi hormon igneai oldugu icin hamis gosterir seni

Wala ben simdi test aldim yaptim ama malesef negatif kocaman tek cizgi cikti 10 gun oldu bana bat 4 erkenmi yoksa bu ay bos sanirim

Aynen cnm 2-3gun daha bekle bakalm insallah bebegin seninledir. . pregnly igneydi benimki. 21 aralikta ignemi vuruldum daha 1 hafta var adete. Adet gunumde test yaparim diye dusunuyorum

Ne bilim ama yok ya baksana tek cizgi
Igneden 2-3 gun sonra hamile kaldigini dusunursek o bebisin oraya yerlesip bhcg yi yukseltmeye baslamasi 1 haftayi gecer cnm yaa sabret 3gun sonra tekrar yap... 3 gun bile erken evdeki testler icin bence.. Cunku bhcg belli bi yukseklige gelmeden testlerde cikmaz ki.. Simdiden uzme kendini bak benden 2 gun once senin bat... Insallah once sen sonra ben vericez bebis haberini

Allah gönlünüze göre versin herseyi ins alırız haberlerinizi.

Insalla

Kızlar benim de iğneden beri biraz kasikta ağrı akıntı var ama ümitsizim pko artık ümit birakmadi

Evet kesinlikle Rabbimin bi bildiği var su belirtiler çok yipratiyo insanı gebelik testi deyince stres oluyorum o tek çizgiyi görmek...

Kesinlikle haklısın bende en son 10 gün önce gördüm o tek çizgiyi alt ust ediyor insanı. Ama ne yapalım hemen toparlanıp bi dahaki ay ins diyoruz demek zorundayız çünkü. Ama bir gün gelecek çift olacak o çizgi ben inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…