Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Benim olmazsa adet olunca rahim filmi çekilecek o stres de var simdi

Benim olmazsa adet olunca rahim filmi çekilecek o stres de var simdi

Bende temmuzda çektirdim rahim filmi şükür oda temiz çıktı. Stres yapma hiç. Çok zor birsey değil toplamda 10 dk falan sürüyor. Kendini kasmamaya çalış. Herşeyin hayırlısı

İnşallah benim de temiz çıkar cnm hakkımızda hayirlisi sana sonra aşılama dedimi doktor

Sağol canım allah razı olsun rabbim hepinize nasip eder inşallah.
anlatayım canım bir buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay korunduk sonra bebeğimiz olsun istedik
geçen yıl aralık ayıydı Aralık 2015
ilk aylarde kafamıza göre takıldık hani olur diyoduk sonra sırayla; takvim yöntemi, ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi, baktık tık yok sonra doktora gitmeye karar verdik
bütün tahlil ve filmler çekildi özelikle hsg (rahim filmi) psikojimi alt üst etti bi kaç hafta kendime gelememiştim gerçekten çok zorlu ve sabır gerektiren bir süreç yıpranıyo insan ümitsizlik de cabası...
bütün sonuçlarımız temiz çıktı hiçbir sorun yoktu ikimizde de sonra doktor kontrolünde folikül takibine başladık bir iki ay da öyele denedik sonuç yok yine hayal kırıklığı...
tabi bu arada çevre faktöründen hiç bahsetmiyorum baskılardan gına gelmişti artık ...
neyse sonraki iki ay memlekete gitmiştik yaz tatilinde orda 2 ay kayıp ...
evimize dönünce de direkt tedaviye başlayalım dedik adet olmuştum adet geçtiği için o ay gereken tahlilleri veremedim 1 ayda öyle gitti
geldik mi tam bir yıl sonraya Aralık 2015
bu ay ilk defa klomen kullandım ve aşılama yapıldı yine ümitsizdim, benim çocuğum olmayacak modundaydım hamile birini görünce gözlerim dolardı...
bat 1 ocak ve dün gece rüyamda test yapıyodum pozitif çıkıyodu uyanır uyanmaz yaptım ve 1 yıldır beklediğim minnoş ikinci çizgimi gördüm ...
o kadar güzel bi duygu ki bir yıllık birikim bi ağladım bi güldüm kan testinde pozitifi görene kadar inanmıyodum...
çok şükür rabbim nasip etti darısı hepinize olsun
ben hep ne zaman hayırlıysa o zaman ver rabbim diye dua ettim sizede en hayırlı zamanda versin inşallaaah...
benim hikayem böyle iştee yazarken taaa geçen yıla gittim çok şükür rabbim sabrın sonu selamet oldu...

Ayyyy cnm çok duygulandım çok sevindim.demek aşılama ile oldu, buna daha çok sevindim.çunku aşılama tutmuyor diye çok şey okudum ve umutsuzluk yaratmıştı bu durum. Allahım ya senin kadar yüzüm güldü şu an.

Cnm banada temmuz ayında hsg yapıldı biliyorum nasıl bir şey olduğunu. Sana aşılamadan önce tekrar yapıldı mı hsg. Korkuyorum simdi tekrar yapicaklar diye valla. Gerek olmaz ins.

Kizlar igneden 12 gun sonra adet olan var mi aranizda? Bugun dr a gittim muhtemel adet tarihini sordum igneden 12 gun sonra dedi. 14. Gun de kan tahlili verilir dedi. Sizce 12 gun erken degil mi?

Kizlar igneden 12 gun sonra adet olan var mi aranizda? Bugun dr a gittim muhtemel adet tarihini sordum igneden 12 gun sonra dedi. 14. Gun de kan tahlili verilir dedi. Sizce 12 gun erken degil mi?
Canım ben 18. Gün oldum herkesin farklı sanırım... 12. Gün olanı da hiç duymadım

Kızlar bugün iğnemin 14 günü idrarda gebslik testim negatif... Ayın 16 sın da oldum iğneyi 18 inde gittiğimde çatlamıştı cumaya kadar regl olmam lazm yani...

Kızlar bugün iğnemin 14 günü idrarda gebslik testim negatif... Ayın 16 sın da oldum iğneyi 18 inde gittiğimde çatlamıştı cumaya kadar regl olmam lazm yani...
Belirti varmı hiç belli olmaz bazılarının adet geçtikten sonra da pozitif olabiliyo

Sağol canım allah razı olsun. Yok öyle bişey ya bak en canlı örnek karşında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…