Benim olmazsa adet olunca rahim filmi çekilecek o stres de var simdi
Sağol canım allah razı olsun rabbim hepinize nasip eder inşallah.Canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarında bizleride unutma olurmu.
Eğer paylaşırsan çok sevinirim nasıl bir süreç yaşadın. Neler yaptın bebişine kavuştuğun bu ay? Yaz kuzum yazda hepimize umut olsun. O kadar seviniyorumki kendim gibi bekleyip bekleyip hamiş kaldığını öğrenenleri okuyunca görünce, içimde yeniden umutlar yeşeriyor, çiçekler açıyor sanki. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Rabbim nazardan esirgesin.
Canım ben 18. Gün oldum herkesin farklı sanırım... 12. Gün olanı da hiç duymadımKizlar igneden 12 gun sonra adet olan var mi aranizda? Bugun dr a gittim muhtemel adet tarihini sordum igneden 12 gun sonra dedi. 14. Gun de kan tahlili verilir dedi. Sizce 12 gun erken degil mi?
Ben geçen ay 14.gün olmustumCanım ben 18. Gün oldum herkesin farklı sanırım... 12. Gün olanı da hiç duymadım
Beklediginiz tarih miydi peki 14. günBen geçen ay 14.gün olmustum
Bende pko var düzensiz ama bi kaç aydır sanırım ilaçlardan aynı gün geliyor yanı beklediğimiz tarihi biraz uzun oldu :)Beklediginiz tarih miydi peki 14. gün
Yumurtan ne zaman çatlamıştı canım benim 14. Günüm ve testim negatif idrarda ümitlerim bittiBugün iğne min 18. Günü ve ben hala adet olamadim... Beta HCG 0
Belirti varmı hiç belli olmaz bazılarının adet geçtikten sonra da pozitif olabiliyoKızlar bugün iğnemin 14 günü idrarda gebslik testim negatif... Ayın 16 sın da oldum iğneyi 18 inde gittiğimde çatlamıştı cumaya kadar regl olmam lazm yani...
Sağol canım allah razı olsun. Yok öyle bişey ya bak en canlı örnek karşında:)Ayyyy cnm çok duygulandım çok sevindim.demek aşılama ile oldu, buna daha çok sevindim.çunku aşılama tutmuyor diye çok şey okudum ve umutsuzluk yaratmıştı bu durum. Allahım ya senin kadar yüzüm güldü şu an.
Yok canım bi daha yapılmadıCnm banada temmuz ayında hsg yapıldı biliyorum nasıl bir şey olduğunu. Sana aşılamadan önce tekrar yapıldı mı hsg. Korkuyorum simdi tekrar yapicaklar diye valla. Gerek olmaz ins.
Hayrolsun inşallah canım yerleşme kanaması diyecem de onun için biraz erkenCok az kan geldi benden ama daha 8 günüm vardi adete offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?