Cok kötü oldum yaa ilk defa klomen kullandim.. Yerlesme icin de adet icin de erken bence de.. Olumsuz dusunmemeye calisiyodum hep ama bugun de boyle olunca hic olmicak galiba diye düşünmeye basladimHayrolsun inşallah canım yerleşme kanaması diyecem de onun için biraz erken
Sakın öyle düşünme canım bi doktoruna danissaydin keşkeCok kötü oldum yaa ilk defa klomen kullandim.. Yerlesme icin de adet icin de erken bence de.. Olumsuz dusunmemeye calisiyodum hep ama bugun de boyle olunca hic olmicak galiba diye düşünmeye basladim
Sağol canım allah razı olsun. Yok öyle bişey ya bak en canlı örnek karşında:)
Yok canım bi daha yapılmadı
Bende inofolic sase kullanıyorum canım aç karnına günde 2 kere dedi.Bu arada inofolic sase kullanan varmı kızlar ben bugün basladım yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormus folibolu bıraktım buna basladım
Maşallah Hayırlı olsunSağol canım allah razı olsun rabbim hepinize nasip eder inşallah.
anlatayım canım bir buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay korunduk sonra bebeğimiz olsun istedik
geçen yıl aralık ayıydı Aralık 2015
ilk aylarde kafamıza göre takıldık hani olur diyoduk sonra sırayla; takvim yöntemi, ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi, baktık tık yok sonra doktora gitmeye karar verdik
bütün tahlil ve filmler çekildi özelikle hsg (rahim filmi) psikojimi alt üst etti bi kaç hafta kendime gelememiştim gerçekten çok zorlu ve sabır gerektiren bir süreç yıpranıyo insan ümitsizlik de cabası...
bütün sonuçlarımız temiz çıktı hiçbir sorun yoktu ikimizde de sonra doktor kontrolünde folikül takibine başladık bir iki ay da öyele denedik sonuç yok yine hayal kırıklığı...
tabi bu arada çevre faktöründen hiç bahsetmiyorum baskılardan gına gelmişti artık ...
neyse sonraki iki ay memlekete gitmiştik yaz tatilinde orda 2 ay kayıp ...
evimize dönünce de direkt tedaviye başlayalım dedik adet olmuştum adet geçtiği için o ay gereken tahlilleri veremedim 1 ayda öyle gitti
geldik mi tam bir yıl sonraya Aralık 2015
bu ay ilk defa klomen kullandım ve aşılama yapıldı yine ümitsizdim, benim çocuğum olmayacak modundaydım hamile birini görünce gözlerim dolardı...
bat 1 ocak ve dün gece rüyamda test yapıyodum pozitif çıkıyodu uyanır uyanmaz yaptım ve 1 yıldır beklediğim minnoş ikinci çizgimi gördüm ...
o kadar güzel bi duygu ki bir yıllık birikim bi ağladım bi güldüm kan testinde pozitifi görene kadar inanmıyodum...
çok şükür rabbim nasip etti darısı hepinize olsun
ben hep ne zaman hayırlıysa o zaman ver rabbim diye dua ettim sizede en hayırlı zamanda versin inşallaaah...
benim hikayem böyle iştee yazarken taaa geçen yıla gittim çok şükür rabbim sabrın sonu selamet oldu...
İnşallah canım darısı hepinize olsun yarın kan vercem bakalım değerde artış vardır inşallah çok tedirginim dua edinRabbim tamamina erdirsin ins kuzu.
benmki de çağırmamştı zaten o ay da gebe kalmadım. Sonraki ay klomen artı soğan suyu içtim ve oyle gebe kaldım bnBenim doktorum tam bi manyak çıktı.Pislik yaa iş çıkışı o trafikte koştur koştur son kişi olarak muayene ye yetiştim.3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesinden sonra çatladı mı stabil mi?bi kontrol edelim dedim.HAYIIIIIIIIIIR Dedi.acele etme adet olursan gel dedi çok sinirlendimmm yaaa.SİZİN DOKTORLARINIZ ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA ÇATLAMIŞ MI DİYE KONTROL E ÇAĞIRDI MI?
14.gün canımÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra kan testini yaptınız kızlaar??
4.gün bitti benim
benmki de çağırmamştı zaten o ay da gebe kalmadım. Sonraki ay klomen artı soğan suyu içtim ve oyle gebe kaldım bn
zaten klomeni iki ay kullandım. İlk ay dr. Çatlatma iğnesi verdi olmadı. 2. Ay bn klomen+soğan suyu içtim çok şukur Rabbime tuttu.Ne kadar uyguladın kürü
Hadi hayırlısı olsun hakkında.Ya Rabbim isteyince oluo ben ilkinde hiç bişiy yapmadım oldu hemen bunda 8 aydır korunmuoruz bu ay klomen kullandım 5 gün doktor iğneye bile gerek duymadi catlar seninki dedi kısmet bakalım
Inşallah cnm hepimiz için ctesi kan ver dedi bakalımHadi hayırlısı olsun hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?