Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hayrolsun inşallah canım yerleşme kanaması diyecem de onun için biraz erken
Cok kötü oldum yaa ilk defa klomen kullandim.. Yerlesme icin de adet icin de erken bence de.. Olumsuz dusunmemeye calisiyodum hep ama bugun de boyle olunca hic olmicak galiba diye düşünmeye basladim

Cok kötü oldum yaa ilk defa klomen kullandim.. Yerlesme icin de adet icin de erken bence de.. Olumsuz dusunmemeye calisiyodum hep ama bugun de boyle olunca hic olmicak galiba diye düşünmeye basladim
Sakın öyle düşünme canım bi doktoruna danissaydin keşke

Kızlar dün demiştim incir kuri ole havuç kürü yapcam die içtim annammm akşam bi kasikta ağrı sol kasigim bi sıkıstirdi bugunde icicem bakalım aynı etki yapcakmi sabah icmedim

Maşallah Hayırlı olsun

Kızlar bn size daha farklı bişy dicem. Bn klomen kullandım,ama artı bide hergun soğan kuru yaptım. Yani yumurta buyurken doğal yolla çtlasın diye. Çok şukur Rabbime klomen kullandığımın 2. Ayında aldım mujdemi

Benim doktorum tam bi manyak çıktı.Pislik yaa iş çıkışı o trafikte koştur koştur son kişi olarak muayene ye yetiştim.3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesinden sonra çatladı mı stabil mi?bi kontrol edelim dedim.HAYIIIIIIIIIIR Dedi.acele etme adet olursan gel dedi çok sinirlendimmm yaaa.SİZİN DOKTORLARINIZ ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA ÇATLAMIŞ MI DİYE KONTROL E ÇAĞIRDI MI?

benmki de çağırmamştı zaten o ay da gebe kalmadım. Sonraki ay klomen artı soğan suyu içtim ve oyle gebe kaldım bn

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra kan testini yaptınız kızlaar??
4.gün bitti benim

Ya Rabbim isteyince oluo ben ilkinde hiç bişiy yapmadım oldu hemen bunda 8 aydır korunmuoruz bu ay klomen kullandım 5 gün doktor iğneye bile gerek duymadi catlar seninki dedi kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…