Var mı bi gelişme canımKızlar bugün iğnemin 14 günü idrarda gebslik testim negatif... Ayın 16 sın da oldum iğneyi 18 inde gittiğimde çatlamıştı cumaya kadar regl olmam lazm yani...
Ayni dert bendede var sinir oluyorum bisey desoylemio igneyi vurup gonderdi adette gel dedi adet oldum gittim bakmadi bile ya kist olduysa dedim yoktur dedi yine klomen ic dedi ogne yapti bu seferde adet olursan klomen ic 12.gunu gel dediBenim doktorum tam bi manyak çıktı.Pislik yaa iş çıkışı o trafikte koştur koştur son kişi olarak muayene ye yetiştim.3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesinden sonra çatladı mı stabil mi?bi kontrol edelim dedim.HAYIIIIIIIIIIR Dedi.acele etme adet olursan gel dedi çok sinirlendimmm yaaa.SİZİN DOKTORLARINIZ ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA ÇATLAMIŞ MI DİYE KONTROL E ÇAĞIRDI MI?
Benimkide çok ilgisiz normalde ama çagırdı baktı çatlamıs adet olursan gel olmazsanda teste gel dediBenim doktorum tam bi manyak çıktı.Pislik yaa iş çıkışı o trafikte koştur koştur son kişi olarak muayene ye yetiştim.3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesinden sonra çatladı mı stabil mi?bi kontrol edelim dedim.HAYIIIIIIIIIIR Dedi.acele etme adet olursan gel dedi çok sinirlendimmm yaaa.SİZİN DOKTORLARINIZ ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA ÇATLAMIŞ MI DİYE KONTROL E ÇAĞIRDI MI?
Yaa ben inofolic doktora sordum olur ek gıda alınabilir dedi bende basladım ama simdi yumurtan çatlamıs deyince onu bıraktım yine folibol alıyorum günlük kendimce bilmiyorum dogrumu yapıyorumKlomen + Çatlama iğnesi + İnofolic(günde 2 kere) + estrofem (günde 2 kere)
Devam iğnenin 4.günü
Canım çok erken ama olabilir yaa ne durumdasın peki devamı geldi mi ?? İnş gelmemiştirKizlar yaa catlatma ignesinden 8 gun sonra adet olunur mu
Benimde iğneden 4-5 gün sonra kontrole gittiğimde çatlamış di.. Dün adet oldum 18. Günüm deYumurtan ne zaman çatlamıştı canım benim 14. Günüm ve testim negatif idrarda ümitlerim bitti
Dr. Sami ulusHanimlar ankara da olan varmi ve hangi hastanede tedavi surecinde
Sadece belirti sayılır mı bilmem ama çok hassaslaştı bedenim bi soğuk su içtim ki acayip dayanıklıyımdır yatak döşek yarıyorum ve hiç ağrımazdı dişim diş ağrısı bedir bilmem üç gündür durmadan dişim ağrıyor durmadan ya boğazlarımda fena bakalım bugün yarın olmazsam bi kan testi yaparım :/Belirti varmı hiç belli olmaz bazılarının adet geçtikten sonra da pozitif olabiliyo
Yok balım bekliyorum normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra reglim gelir yarın gelmezse hatta gece çünkü gec çatlamıştı hissetmiştim kan testi yaptırırım yarın druma gidicem zten:/Var mı bi gelişme canım
Benim iğnenin 16. Gün olmam lazım canım çünkü normalde çatlamadan 14 gün sonra oluyorum bugün iğnenin 15 çatlamanın 13. Günü bakalım hayırlısı rabbimden ezanlar okunuyor inşallah hayırlısıyla hepimize salih bir evlat nasip eder amin..Benimde iğneden 4-5 gün sonra kontrole gittiğimde çatlamış di.. Dün adet oldum 18. Günüm de
- @asli5361 29 Aralık
- @Hayalci_almina 31 Aralık
benbirmelek 31 Aralık Candy1Candy 1 Ocak - L Ladyrose17 1 Ocak
- @Emilia_07 2 Ocak
- A ankara42 4 Ocak
- @ftslymn 6 Ocak
- K kadriye007 7 Ocak
Madam_coco 8 Ocak - @passionete 8 Ocak
10062012nisa 13 Ocak Onionci 14 Ocak
Sağolasın canımmm inşallah ben de güzel haberlerinizi alırım hayırlisiyla
Candyyyyy canim allah hayirlisiyla
Kucagina almayi nasip etsin cok cok sevindim
Hadi kizlar bakin bir
Umut doldu hepimize
Test yap artık canım yaKızlar bugün bat günüm adetimin gelmesini bekliyorum. Sağ kasığımda iğne batması gibi ağrılarla uyandım. Pek adet belirtim yok olmıycak gibi. Test yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?