Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Senin test yaptığın gün senden cesaret alıp yapmıştım test senle bat aynıydı galiba negatif çıktı şimdide cesaret edemiyorum. Sen erken gebelik testimi yapmıştn normal test mi
Ben normal test yapmıştım canım karamsarlığa düşme herkeste aynı diye bişey yok geç döllenme de olabilir bekleyelim bakalım

Test yap artık canım ya
Candy merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini nerede yaptırdın aşılamanı? Bir de benim iğnemin 15. Günü dün test yaptım idrarda negatif adette olmadım 13 gün önce dr a gittiğimde yunurtam çatlamıştı gece çatladoiığını hissettim bugün 13. Günü çatlamasınjn gebelik olsa 12. Gün idrarda kesin çıkar mıydı sence

Kizlar lutfen yardim edin eger dün aksam yasadigim yerlesme kanamasiysa testte ne zaman cikar? Akintim normal renginde su anda.. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Bat 6 ocak

Amin canım inşaAllah Rabbim hayirlisiyla nasip eder isteyen herkese..

Merhaba kızlar bu klomen beni çok kotu yaptı ya midem çok kötü iştahım hiç yok yatağın içinden çıkamıyorum heryerim ağrıyor

Kizlar lutfen yardim edin eger dün aksam yasadigim yerlesme kanamasiysa testte ne zaman cikar? Akintim normal renginde su anda.. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Bat 6 ocak
Yerlesme kanamasi olmadan ben pozitifi gormustum canim. Daha sonra yerlesme kanamasi olmustu. Test yaptinmi insallah hamilesindir

Selam kızlar bende yeni katildim araniza bu ay klomen kullandim regln 9. Gunu 11 mm yumoşlar yarın kontrolum var gelişme olurmu sizce...

Arkadaşlar ben polikistik overim doktorun klomen verdi ve yumurtam kendiliğinden çatladı reglime 6 gün var belimde ve kasığimda çok ağrı olduğu için erken gebelik testi yaptim dört gün evvel ikinci çizgi çok silikti iki gün sonra tekrar yaptım çizgi bu sefer daha da belirgindi dün 2 defa daha yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde vardı ben hamile miyim yoksa klomenin böyle bir etkisi olabilir mi idrar testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…