- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
- 103
Senin test yaptığın gün senden cesaret alıp yapmıştım test senle bat aynıydı galiba negatif çıktıTest yap artık canım ya
Ben normal test yapmıştım canım karamsarlığa düşme herkeste aynı diye bişey yok geç döllenme de olabilir bekleyelim bakalımSenin test yaptığın gün senden cesaret alıp yapmıştım test senle bat aynıydı galiba negatif çıktışimdide cesaret edemiyorum. Sen erken gebelik testimi yapmıştn normal test mi
Bi koşu gidip 2 tane test alıp birini yaptım yine negatif yine negatif..Ben normal test yapmıştım canım karamsarlığa düşme herkeste aynı diye bişey yok geç döllenme de olabilir bekleyelim bakalım
Devami gelmedi henuz canim.. Cok erken yaa offCanım çok erken ama olabilir yaa ne durumdasın peki devamı geldi mi ?? İnş gelmemiştir
Candy merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini nerede yaptırdın aşılamanı? Bir de benim iğnemin 15. Günü dün test yaptım idrarda negatif adette olmadım 13 gün önce dr a gittiğimde yunurtam çatlamıştı gece çatladoiığını hissettim bugün 13. Günü çatlamasınjn gebelik olsa 12. Gün idrarda kesin çıkar mıydı senceTest yap artık canım ya
Amin canım inşaAllah Rabbim hayirlisiyla nasip eder isteyen herkese..Benim iğnenin 16. Gün olmam lazım canım çünkü normalde çatlamadan 14 gün sonra oluyorum bugün iğnenin 15 çatlamanın 13. Günü bakalım hayırlısı rabbimden ezanlar okunuyor inşallah hayırlısıyla hepimize salih bir evlat nasip eder amin..
Yerlesme kanamasi olmadan ben pozitifi gormustum canim. Daha sonra yerlesme kanamasi olmustu. Test yaptinmi insallah hamilesindirKizlar lutfen yardim edin eger dün aksam yasadigim yerlesme kanamasiysa testte ne zaman cikar? Akintim normal renginde su anda.. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Bat 6 ocak
Ayyy Candy adin gibi seker seker mijdeler ver bize ohh ne guzel ya cok sukur dikkat et kendine. Altdan kontrol ettirme kendini dusuk sebebi aman canim. Ikizler geliyor insallahKızlar sonucum çıktı 240
3 buçuk kat artmış ikiz olma ihtimali var kızlar çok heyecanlıyım
Yok canim test yapmadim adete 1 hafta oldugu icin cikmaz diye düşündüm amaYerlesme kanamasi olmadan ben pozitifi gormustum canim. Daha sonra yerlesme kanamasi olmustu. Test yaptinmi insallah hamilesindir
Ne guzel bi haber bu masallah:)Kızlar sonucum çıktı 240
Peki adetin gecmis miydi pozitif ciktiginda cnmYerlesme kanamasi olmadan ben pozitifi gormustum canim. Daha sonra yerlesme kanamasi olmustu. Test yaptinmi insallah hamilesindir
Yaaaaaa maşallah çok sevindiiimmm hemdee çoookkkkKızlar sonucum çıktı 240
ne güzel haberler maşallah , rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinnnnnKızlar sonucum çıktı 240
Kızlar sonucum çıktı 240
Olur cnm bnm 18 den 24 e kadar çıktıSelam kızlar bende yeni katildim araniza bu ay klomen kullandim regln 9. Gunu 11 mm yumoşlar yarın kontrolum var gelişme olurmu sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?